YouTube Premium: YouTube та YouTube Music без реклами, у фоновому режимі й офлайн

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
magodzec, ось ти вмостишся дивитись в тут Дзуськи та що робити?

Місто
Дніпро
Телефон
iPhone 15
може то хобі таке?
Может. Но вы выше написали что 149грн это не копейки. Сомневаюсь что вы молодой студент на самообеспечении. Потому как по мне странно прожигать время на сомнительное хобби когда в кармане «бублик»

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Проте я купую фільми в ютьюб у колекцію. На них реклами немає.
Реклами на них немає, але і фільмом ти не володієш. Єдиний варіант володіти цифровим товаром, це або коли він продається на фізичному носії, або коли сервіс дозволяє завантажити його тобі з можливістю дивитися на будь якому пристрої без DRM та інших обмежень(що на сьогодні є з розряду фантастики). А так вже були прецеденти коли "куплені" фільми і ігри зникали з онлайн бібліотеки, бо бачте сервіс щось там не поділив із правовласником, чи закінчились права(але те що вони були скінченні не завадило продати вам товар).

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
magodzec, на мій погляд безкоштовні джерела живуть кілька днів, тому за доллар в мене як резервне. Люблю мати багато джерел про всяк випадок

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
І чи правильно я розумію що за умовне "свинорильство" можна вважати ваше користування українською підпискою
Якби я дивилася сама, то так. Але я ж не можу завести дві підписки( для себе + для родини) на один імейл, бо як його платити? Ну і + завела я підписку ще в Україні, і подорожувала багато де, то шо пропонуєте постійно міняти?

• Like
Реакції: Vint
Місто
Львів
вы молодой студент на самообеспечении
Я пенсіонер, зараз живу з дівідендів від бувшої підприємницької діяльності (державної пенсії на вистачає навіть на оплату комуналки кількох наших сімейних квартир та гаражів), а зайвого ще зі совкових часів платити не люблю. Тому й принципово не плачу там, де можна обійтися халявою:)

Місто
Львів
на мій погляд безкоштовні джерела живуть кілька днів
Kladoff, це лише на твій погляд. А у мене безкоштовні джерела вже по 10 років живуть (це якщо ти про IPTV). Пояснювати як то організовується в тій темі не буду, офтоп.
Post automatically merged:

пропонуєте постійно міняти?
Я пропоную лише погодитися що, порушуєте оферту ютуба точно так само, як і я, рекламу блокуючи :)

Місто
Дніпро
Телефон
iPhone 15
Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
а зайвого ще зі совкових часів платити не люблю. Тому й принципово не плачу там, де можна обійтися халявою:)
Ти здєсь хозяін а нє гость - тяні с работи каджий гвоздь

Зазвичай купую перед переглядом. Купив та почав.
Але в будь якому випадку навіть якщо фільм зникне за місяць, рік чи два - некоректно називати це покупкою зі сторони сервісу. Багато хто любить передивлятися раз на кілька років володаря перстнів, гаррі поттера, джекі чана чи ще якісь фільми. І в цьому плані система зламана. Та впринципі уся кіноіндустрія залаз глибоко зламана.

RifleR

👻👻👻
Місто
Київ
Телефон
iPhone, Samsung
зі самого початку я ввічливо поцікавився у товариства їхньої мотивацією платити за преміум
спочатку поцікавився, а потім, коли тобі відповіли, почав переконувати товариство, що вони лохи, що не порушують оферту ютуба і/або не піратять. Навіщо це? Намагаєшся когось переконати? Чи хочеш, щоб тебе переконали? Або, може, підсвідомо ти розумієш, що робиш щось не дуже правильне, тож тут на форумі намагаєшся самоствердитись?

exdvag

Ненавиджу росію а вона мене.
Місто
some time in any city EU.Permanently from Lutsk
Телефон
Iphone from China
webivan я двічі мало фільмів дивлюсь. Мало їх таких зняли вартих такої уваги+обмаль часу на таку розкіш. Принцип описаний Тобою універсальний. На мій вік вистачить. Ось Потапапапа гуглу допомагає і я за нього, тобто за них обох спокійний. Скоріше худий умре чим гугл подасться у Делавері на chapter 11. Хто в темі той знає. Інколи влом їхати в іншу країну щоб подивитися фільм, простіше купити..багато чого нішового що загалу нецікаво і важко знайти. За торент можуть покарати легально.
Я от не розумію, Ви в Англії укр.сімками продовжуєте користуватись і відносно того постійно, здебільшого укр айпі? Чи декілька апаратів, 1 для Батьківщини, 1 для islands?
В мене багато де гугл насильно перемкнув з України. Selianka от писала що укр. варіант підписки оплачує у гривнях.
Мені просто цікаво. Бо в мене 15 гугл акаунтів під 13 мов, кожен під свою локалізацію, щоб давати раду з цею планетою, і мені то не критично але багатьох біженців за стільки часу гугл безальтернативно з укрмаркета сплавив. Я також епл інколи користуюсь тому якщо це яблуко то цікаво як у них..з підписками і регіоналізацією..

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Зверху