Может. Но вы выше написали что 149грн это не копейки. Сомневаюсь что вы молодой студент на самообеспечении. Потому как по мне странно прожигать время на сомнительное хобби когда в кармане «бублик»може то хобі таке?
Реклами на них немає, але і фільмом ти не володієш. Єдиний варіант володіти цифровим товаром, це або коли він продається на фізичному носії, або коли сервіс дозволяє завантажити його тобі з можливістю дивитися на будь якому пристрої без DRM та інших обмежень(що на сьогодні є з розряду фантастики). А так вже були прецеденти коли "куплені" фільми і ігри зникали з онлайн бібліотеки, бо бачте сервіс щось там не поділив із правовласником, чи закінчились права(але те що вони були скінченні не завадило продати вам товар).Проте я купую фільми в ютьюб у колекцію. На них реклами немає.
Якби я дивилася сама, то так. Але я ж не можу завести дві підписки( для себе + для родини) на один імейл, бо як його платити? Ну і + завела я підписку ще в Україні, і подорожувала багато де, то шо пропонуєте постійно міняти?І чи правильно я розумію що за умовне "свинорильство" можна вважати ваше користування українською підпискою
Я пенсіонер, зараз живу з дівідендів від бувшої підприємницької діяльності (державної пенсії на вистачає навіть на оплату комуналки кількох наших сімейних квартир та гаражів), а зайвого ще зі совкових часів платити не люблю. Тому й принципово не плачу там, де можна обійтися халявоювы молодой студент на самообеспечении
Зазвичай купую перед переглядом. Купив та почав.зникали
Kladoff, це лише на твій погляд. А у мене безкоштовні джерела вже по 10 років живуть (це якщо ти про IPTV). Пояснювати як то організовується в тій темі не буду, офтоп.на мій погляд безкоштовні джерела живуть кілька днів
Я пропоную лише погодитися що, порушуєте оферту ютуба точно так само, як і я, рекламу блокуючипропонуєте постійно міняти?
Я бы это все сдал в аренду при возможности и доживал бы свои чудесные года в достатке и ни о чем уже не думал.кількох наших сімейних квартир та гаражів
Ти здєсь хозяін а нє гость - тяні с работи каджий гвоздьа зайвого ще зі совкових часів платити не люблю. Тому й принципово не плачу там, де можна обійтися халявою![]()
Але в будь якому випадку навіть якщо фільм зникне за місяць, рік чи два - некоректно називати це покупкою зі сторони сервісу. Багато хто любить передивлятися раз на кілька років володаря перстнів, гаррі поттера, джекі чана чи ще якісь фільми. І в цьому плані система зламана. Та впринципі уся кіноіндустрія залаз глибоко зламана.Зазвичай купую перед переглядом. Купив та почав.
спочатку поцікавився, а потім, коли тобі відповіли, почав переконувати товариство, що вони лохи, що не порушують оферту ютуба і/або не піратять. Навіщо це? Намагаєшся когось переконати? Чи хочеш, щоб тебе переконали? Або, може, підсвідомо ти розумієш, що робиш щось не дуже правильне, тож тут на форумі намагаєшся самоствердитись?зі самого початку я ввічливо поцікавився у товариства їхньої мотивацією платити за преміум
Запалив так запаливфорумі
Чоловіче, ти не закидуй мені безпідставно свої недолугі проєкції, а процитуй конкретно, де це я "переконував товариство що вони "лохи"?почав переконувати товариство, що вони лохи
Я уже запутался. У Вас это все же хобби как вы выше писали про пиратство ютуб или жизненно-финансовая необходимость?державної пенсії на вистачає навіть на оплату
Вважайте що так.
Цікаво коли тут форум копійкував, та крутив ніхто не казав про законність. Ні, я все розумію, але одне без іншого не буваєВважайте що так.