@magodzec, а ты совсем не рассматриваешь вариант: "Я плачу за сервис потому что не хочу воровать"?
ПотапаПапа,
І, взагалі, всі платники премыуму, хто тут відписався з критикою мого небажання платити оті 149 грн, відразу й зазначили що продовжують дивитися піратське кіно безоплатно. Чи це не нагадує вислів: "ви або труси вдіньте, або хрестик зніміть"?
А всі це хто я? Де я когось критикував? Я лиш навів аргументи чому це зручно.
Тепер щодо хрестика та трусів. Я плачу сімейну підписку щомісячно і в мене тільки члени моєї родини, раніше платив 99 тільки за себе, а мамі встановлював вансед, та він час від часу відвалювався доводилось качати нові версії з 4pda, після чого вирішив платити на 50 гривень більше і пошарив на решту родичів. Тепер щодо піратських кінотеатрів, маю той самий київстар ТБ не самий дешевий, але серіали мені більше подобається дивитися на інших сервісах, а тепер питання, якщо заплатив за перегляд умовних "Гострих картузів" де їх дивлюся на КС ТБ чи піратському сайті має значення?
За нетфлікс час від часу сплачую, інші серіали по типу HBO MAX наскільки я знаю були не доступні для України поки вони в червні цього року не заколабились з мегого, тож це були проблеми HBO, а не мої.
Ноутбук купував уже з віндою, тому так ліцензійно, на десктопі встановлений лінукс, за всі відеоігри сплачую в стім/плейстейшин стор.
2 роки назад зустрів односкласника, він я почув що в стімі купую почав на мене дивитися як на ідіота та критикувати, чому не безкоштовно? Та тому що часто ціна регіональна, тому що зручно, тому що оновлюється автоматично, і не потрібно перекачувати торент по 10 раз, тому що є хмарні збереження, і тому що я принаймні намагаюсь жити цивілізовано при чому не критикую тих хто не купує.
Але якщо всі почнуть піратити, то ніхто софт не буде писати чи знімати кіно. Якщо ви на пенсії, то я був скоріш за все правий, у вас багато вільного часу, займайтесь.
Взагалі це як з автомобілем, хтось їде на шиномонтаж перевзувається, а хтось має 2 коплекта дисків, домкратить машину і перекручує колеса самостійно.