YouTube Premium: YouTube та YouTube Music без реклами, у фоновому режимі й офлайн

Місто
Львів
Або бути ідейним піратом. Якщо ти з таких
Вважай що ти влучно окреслив мене. Хоча й за ту "ідею" на барикади не піду.
Глянув його на свому Revanced. 1080p, 25fps, avc. Середній бітрейт трохи менший за 5 Mbps. Якість цілком достатня для мене.
Буду вдячний якщо наведеш параметри цього відео у твому згаданому "1080+ premium" для порівняння.

Коли починається блок спонсора і хочеш його перемотати, то не треба вручну шукати місце, де він закінчується - перше натискання кнопки перемотки
Стоп! То що, для перемотки спонсорської реклами в преміумі треба щось натискати вручну? :oops: В Revanced вона пропускається автоматично, питання, чи це не суттєва перевага? Також пригадав про Return YouTube Dislake, подібне взагалі існує в преміумі?;)

Місто
Київ
Телефон
RN15pro+ КС ВР оптим
Вважай що ти влучно окреслив мене. Хоча й за ту "ідею" на барикади не піду.
Глянув його на свому Revanced. 1080p, 25fps, avc. Середній бітрейт трохи менший за 5 Mbps. Якість цілком достатня для мене.
Буду вдячний якщо наведеш параметри цього відео у твому згаданому "1080+ premium" для порівняння.
Стосовно спонсорської реклами то якщо я правильно зрозумів мова йде про те коли ютюбер сам вставляє рекламу, по типу купуйте мій мерч, підписуйтесь на канал ітд ітп.

RifleR

👻👻👻
Місто
Київ
Телефон
iPhone, Samsung
Буду вдячний якщо наведеш параметри цього відео у твому згаданому "1080+ premium" для порівняння
скачати його, щоб порівняти бітрейт, не зможу (зі зрозумілих причин). По ідеї, він має бути вищим. Наскільки та різниця важлива, думаю, залежить від самого відео. Я давно помітив, що ролики в якості 1080р стали гірші, ніж ще кілька років тому (більше "мила"). Конкретно на цьому відео візуальна різниця не особливо помітна, треба пошукати відео, де б така була. Якщо знайду, покажу порівняння.
Стоп! То що, для перемотки спонсорської реклами в преміумі треба щось натискати вручну? :oops: В Revanced вона пропускається
підкажеш, як на телевізорі (не на андроїді) поставити Revanced?
Також пригадав про Return YouTube Dislake, подібне взагалі існує в преміумі?
такого нема. Але навіщо воно? Я собі і у браузер не ставив розширення для дизлайків.

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S24fe
Місто
Львів
Підказую. Відмовитися від оплати преміуму, місяців за 10 зі зекономлених грошей накопичиться сума, достатня для купівлі до нього приставки на Android TV. Але замість Revanced раджу встановити на неї Smarttube. Там все те саме, але із приязнішим заточеним під ATV інтерфейсом.
Щоб бачити скільки людей дизлайкнули відео та коменти. Працює криво, але деколи штука придатна.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
От як не розумів нащо брати Смарт-тв без Андроіда, так і не розумію, ну або хоча б без Андроід приставки. Воно усе вбоге по функціоналу бай дефолт. Хоча тут хтось зараз прибіжить розповідати що Tyzen - оце справжній смарт тв і що там можна самому собі на C написати що завгодно :ROFLMAO:

Місто
Дніпро
Телефон
iPhone 15
Из моих личных наблюдений, большинство кроме МЕГОГО, Ютуб, Нетфликс и КС_ТВ ничего не смотрят и не устанавливают дополнительно. Некоторые вообще кроме штатной апки ютуба ничего больше не юзают. Ну а если ты решил заморочится то тв приставка в районе +\- 1200грн в комплект к телику не вариант.
Например там вероятнее всего будет отсутствие 4K HDR или Dolby Atmos. - А если юзеру эти вещи малоинтересны то и телика с Тайзеном за глаза.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Місто
Дніпро
Телефон
iPhone 15
Ну я веду мову про відвідувачів цього форуму, а не про більшість. Більшість робить дуже багато трешу в технічному плані.
Ну как сказать. Там где большинство закрывает вопрос 99-149грн и не заморачиваются то некоторые посетители этого форума в данном вопросе изобретают велосипед. Это как один из примеров).

Місто
Львів
большинство закрывает вопрос 99-149грн и не заморачиваются
А питанням автоматичного пропуску блоків спонсорської реклами в роликах ота більшість сплачуючих 99-149 грн не заморочується, ровер не винаходить? ;) Про Return YouTube Dislake мовчу, тут вище вже посміялися з мене за то, мол, нам й за гроші такого нафіг не треба!🤭

Місто
Дніпро
Телефон
iPhone 15
У Вас специфический кейс использования. По последним страницам темы можно понять что люди платят как минимум за то что бы не ставить вансед на куче своих гаджетов. К слову на некоторых это даже и не получится. Дополнительные свистоперделки от премиума не всем нужны. Лично я плачу ради отсутствия обычной рекламы в роликах и перед ними. Остальное мне не нужно. Мне просто лень заниматься ванседом да и вообще я даже знать не хочу что это такое. Если бы вопрос стоял в 1490 грн а не в 149 грн то вероятно бы потратил время на изучение вопроса. А так, не вижу смысла.

Місто
Львів
По последним страницам темы можно понять что люди платят как минимум за то что бы не ставить вансед на куче своих гаджетов
Я уважно читав аргументацію кожного, хто відписався. Більшість висловилися приблизно так, - мені лінь заморочуватися за ті копійки, які йдуть на підписку, а якщо ти настільки бідний, що для тебе це не копійки - то сам собі дурень, йди розвантажуй вагони.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Я не плачу за підписку, бо не бачу, за що треба платити. Дивлюся трубу виключно на компі і дуже рідко.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Місто
Дніпро
Телефон
iPhone 15
Я уважно читав аргументацію кожного, хто відписався. Більшість висловилися приблизно так, - мені лінь заморочуватися за ті копійки, які йдуть на підписку, а якщо ти настільки бідний, що для тебе це не копійки - то сам собі дурень, йди розвантажуй вагони.
Ну в этом доля правды есть. Иногда некоторые телодвижения не стоят потраченого времени, когда можно заплатить и за тебя это сделают.
Например, зачем тратить время и здоровье, тягая бесплатно с речки воду в ведрах когда придумали водопровод?

Останнє редагування:
Місто
Львів
Иногда некоторые телодвижения не стоят потраченого времени
Є люди, яким просто зі спортивного інтересу цікаво власне задурно обійти певні обмеження та заборони. І я от з таких.
А ще цікаво, от ви користуєтеся ВПН, оплачуєте свій власний сервак заради цього?
Мені навіть в голову це не приходить за наявності безкоштовної реалізації через WireGuard в роутері.
Ну так, куплю свій, налаштую, швидкість скачування файлів з якогось 4pda зросте з 20-ти до 100 мбіт і що, воно хіба варте навіть копійчаної оплати?

Місто
Дніпро
Телефон
iPhone 15
певні обмеження та заборони
Ну такое себе. Уровень обхода обмеження в данном случае, как проехать зайцем в трамвае или как украсть булочку в магазине с ценой 10грн.
Я не против такого развлечения когда тебе лет 13-16)
А ще цікаво, от ви користуєтеся ВПН
Не пользуюсь.
свій власний сервак заради цього
Если бы нужно было то оплачивал. И не мои проблемы когда что то слетело или не работает а так же думать за роутер как он будет работать когда нет электричества и т.д. Ну .т.е оплатил услугу и получил ее под ключь. Все проблемы, побочки и т.д пускай решают и напрягают мозг те кому уплачены деньги за услугу. А я пока проведу время с семьёй или с личной пользой в место того чтобы искать причину отказа системы и т.д

Місто
Львів
Не зменшуй досягнень Капітана
Я тобі більше скажу, років 15 тому сам особисто зняв, відкапіталив, зібрав та поставив назад бензиновий двигун своєї тодішньої Хонди ЦРВ 2000-го року випуску;) Из заміною поршнів, кілець, шліфовкою головки та блоку циліндрів, розточкою циліндрів і т.д. , по повній програмі!

При тому що сам ані разу не автомеханік. І ти не повіриш, було дуже цікаво, більш за то, навіть захопливо! :)
Хоча Red_heat, зараз скаже, - навіщо було з тим заморочуватися, краще б віддав то робити спеціально навченим людям, а сам сім'ї час приділив.:D

Останнє редагування:
Зверху