YouTube Premium: YouTube та YouTube Music без реклами, у фоновому режимі й офлайн

Місто
Львів
Подзігун - рулить
Я взагалі не знаю хто то. Сетанту маю в "Київстар ТБ", але Ф1 з неї не дивлюся, бо якість у FHD там вкрай паскудна, потік перетиснений сильно. Зазвичай формулу дивлюся з польського Eleven Sports в 4k якості, доступного нахаляву з acestream.
усі альтернативи ютуб мюзік коштують так само, а піратська музика - дика дроч
Тут теж взагалі не розумію про що йдеться, та й пес з ним.
Ви постійно згадуєте про якусь "дику дроч", але в свому кейсі потреб я не відчуваю найменших проблем мати все що мені треба без жодної "дрочі" задурно. Єдине що американським Netflix-ом не цікавлюся з причини недостатнього володіння англійською мовою.

Місто
Київ
Телефон
RN15pro+ КС ВР оптим
Подзігун - рулить
Я взагалі не знаю хто то. Сетанту маю в "Київстар ТБ", але Ф1 з неї не дивлюся, бо якість у FHD там вкрай паскудна, потік перетиснений сильно. Зазвичай формулу дивлюся з польського Eleven Sports в 4k якості, доступного нахаляву з acestream.
усі альтернативи ютуб мюзік коштують так само, а піратська музика - дика дроч
Тут теж взагалі не розумію про що йдеться, та й пес з ним.
Ви постійно згадуєте про якусь "дику дроч", але в свому кейсі потреб я не відчуваю найменших проблем мати все що мені треба без жодної "дрочі" задурно. Єдине що американським Netflix-ом не цікавлюся з причини недостатнього володіння англійською мовою.
Подзігун https://uk.m.wikipedia.org/wiki/Подзігун_Максим_Віталійович

Альтернативи YouTube music очевидно Spotify, Apple Music, Deezer
Netflix має у тому числі український інтерфейс, та і часто українську чи москальську озвучку кіно та серіалів.

А взагалі як це ідейний пірат використовує Київстар ТБ?

Місто
Львів
як це ідейний пірат використовує Київстар ТБ?
Я його дивлюся вкрай рідко, головним чином в дорозі на екрані смартфону просто тому, що по LTE КС FHD канали з нього показують стабільніше, аніж з піратських джерел. Ще й без накручування трафіку. Вдома не вмикаю з-за вкрай низької якості картинки спортивних каналів у ньому.

Пакет не пригадую з якою назвою що входить до тарифу "Все разом" за 125 грн./міс, за наповненням передостанній перед Premium HD, спорти всі в ньому є, окрім Eurosport HD, але він промокодами вмикається. Логін на нього мені віддав знайомий з тим контрактом, що взагалі не використовує КС ТБ. Так що і тут суцільна халява :)

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Ви постійно згадуєте про якусь "дику дроч"
Ну от в контексті музики і фільмів ідеальний по зручності порядок дій:
1) відкрив додаток або сайт, які синхронізовані між собою
2) ввів у пошук назву пісні/виконавця/альбома/фільму
3) тицнув і воно грає.

Усі додатки музичних стрімінгів відповідають цьому ідеальному порядку. Не знаю що ви конкретно слухаєте що виконавці не публікуються на стрімінгах і не хочуть заробляти на своїй музиці, але це рідкісний випадок загалом.

У випадку з піратською музикою:
1) відкрив торенти
2) ввів у пошук назву
3) скачав
4) скопіював на всі пристрої
5) тицнув і воно грає.

Ніби усього 2 зайвих кроки, але за часом кроки 3 і 4 насправді:
- займають на 2 порядки більше часу (хвилини або десятки хвилин замість секунд)
- качати щось з торентів з телефону і шукати це на них можливо, але абсолютно не зручно.
- ці кроки треба повторювати кожен раз коли хочеться послухати музику яку раніше не слухав

У той же час із сервісами легального відео усе сумно. Додається додаткові пункти які займають море часу
1) Дізнатись чи є те, що ви хочете подивитись на якомусь із сервісів і на якому конкретно.
2) Якщо це серіал може бути так що є тільки частина сезонів, ще частина десь на іншому сервісі, а ще частина на третьому при цьому не у підписці а за 20 баків/сезон і посеред перегляду сезону серіал може без попередження зникнути з сервісу.

У випадку ж з піратським відео усе знов таки працює за ідеальним порядком дій, залежно від країни опціонально може бути необхідно ввімкнути vpn що займає кілька секунд.

Далі дивимось на ціни:
Підписка на музичний стрімінг - не більше 0.5% середнього місячного догоду у країні, усе включено, усе працює чудово.

Підписка на відео стрімінг - не менше 0.5% середнього місячного доходу у країні за 1 сервіс(що бідніша країна, то дорожче, бо регіональні ціни сильно менш гнучкі). Щоб дивитися умовно без обмежень потрібна підписка на 5 сервісів і купа контенту усе одно платтна. Сезон серіалу якщо його немає в підписці коштує як ще одна підписка, фільми як пів-підписки.

Отже маємо ціну мінімум у 5 разів вищу, зручність мінімум у 5 разів меншу, навіть порівняно з піратськими сервісами. Вартість VPN, який по факту потрібен тільки в багатих країнах - 0,05% місячного доходу.

Далі вмикається економіка:
В місяці в середньому 160 робочих годин. 0,5% від цього це 48 хвилин робочого часу, за умови що у вас середня ЗП вашої країни за зручний легальний сервіс - чудова угода. Навряд глобально менше часу буде витрачено на обхід цього через піратство.

У випадку із відео стрімінгами, це вже 4 години робочого часу, плюс ще невідомо скільки часу витрачено на дроч з пошуком де що є плюс додатково частину треба купувати. Отже можна втратити 8 годин часу на незручну послугу яку можна отримати безкоштовно - звісно що купа людей обирають піратство.

Ну а ціни на спортивні трансляції у Західній Європі та Північній Америці взагалі настільки неадекватні, що часто дешевше пробухати вартість підписки дивлячись трансляції у пабі.

Місто
Львів
маємо ціну мінімум у 5 разів вищу, зручність мінімум у 5 разів меншу, навіть порівняно з піратськими сервісами
ціни на спортивні трансляції у Західній Європі та Північній Америці взагалі настільки неадекватні, що часто дешевше пробухати вартість підписки дивлячись трансляції у паб
Дякую за розлоге простирадло відповіді, зрозумів що це був "крик душі" внутрішніх сперечань бажаючого оплачувати перегляд легально в Британщині та простого українського свинорила! :ROFLMAO:

Але в конкретних цифрах можете окреслити, де та межа, яка змусить відмовитися вас в Лондоні від перегляду фільмів з піратських ресурсів на користь легально оплачених? Про спортивні трансляції мовчу, усвідомлюючи що хтось раз колись привчений до української халяви в Сетантах більше ніколи в житті не погодиться на усілякі британські підписки!🤭

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Але в конкретних цифрах можете окреслити, де та межа, яка змусить відмовитися вас в Лондоні від перегляду фільмів з піратських ресурсів на користь легально оплачених?
Легко - усі фільми в одному місці, включені в абонлату, нормальний зручний інтерфейс рівня нетфлікса, картинка в 4к, ціна не вище 50 фунтів на місяць.

Про спортивні трансляції - я б радо купував ф1 тв підписку за цінами єврозони(95 євро на рік), бо там купа крутих фішок, ніяких довгострокових контрактів і ніяких непотрібних додаткових сервісів. Але для Британії F1 TV - недоступне

Місто
Киев
Телефон
VK World NEW V3
Добрий день
На Київстарі пропонують дану послугу. скільки можна підключити приладів на дану пропозицію. Чи кругом де є гугл аккаунт

Set

Місто
Хмельницкий
"Зрада" от YouTube: сервис начнет проверять, живете ли вы с владельцем семейной подписки Premium. Если нет, то тем, кто живет отдельно от владельца подписки, ограничат доступ, — Android Police

Об изменениях сообщили пользователи, получившие соответствующее письмо. В сообщении указывается, что если система обнаружит, что участники плана не находятся по одному физическому адресу с менеджером подписки, то через 14 дней они потеряют доступ к Premium. При этом они останутся в семейной группе, но смогут смотреть видео только с рекламой.

Місто
Львів
они останутся в семейной группе, но смогут смотреть видео только с рекламой.
Ех, тепер доведеться сім'ям заробітчан з Британщини рекламу в ненці дивитися!🤭
Чи, може, вони у сторону Revanced та Ublock Origin почнуть заглядати?;)

SDA

Місто
Чернігів
Телефон
Samsung A52 (VF+KS)
Усі додатки музичних стрімінгів відповідають цьому ідеальному порядку. Не знаю що ви конкретно слухаєте що виконавці не публікуються на стрімінгах і не хочуть заробляти на своїй музиці, але це рідкісний випадок загалом.

Воно то так, але я б ще додав один суттєвий і подекуди дуже дратівливий мінус: відсутність гарантії збереження треків в майбутньому та ймовірність того, що колись трек або його цікава варіація/remix може зникнути або з’явитися вже у новій версії, якої немає в акаунті, через зміни у ліцензійних умовах. І ще добре, якщо буде вказано, що доступ обмежено, але ж може й просто зникнути без пояснень…

Місто
Київ
Телефон
RN15pro+ КС ВР оптим
"Зрада" от YouTube: сервис начнет проверять, живете ли вы с владельцем семейной подписки Premium. Если нет, то тем, кто живет отдельно от владельца подписки, ограничат доступ, — Android Police

Об изменениях сообщили пользователи, получившие соответствующее письмо. В сообщении указывается, что если система обнаружит, что участники плана не находятся по одному физическому адресу с менеджером подписки, то через 14 дней они потеряют доступ к Premium. При этом они останутся в семейной группе, но смогут смотреть видео только с рекламой.
І як це перевірятимуть? Будуть прямо інспектори їздити по квартирам перевіряти?)) Ну камон як це технічно реалізувати? Так відслідковувати чи в одній країні можна, але далі яким чином? По айпі не реально бо кожен може сидіти з свого мобільного інтернету, та і на ньому той самий Київстар інколи каже що я в Харкові, іноді в Житомирі чи ще десь, геолокація? Слабо уявляю що користувачі iOS будуть давати додатку YouTube доступ до точної геолокації.
Post automatically merged:

они останутся в семейной группе, но смогут смотреть видео только с рекламой.
Ех, тепер доведеться сім'ям заробітчан з Британщини рекламу в ненці дивитися!🤭
Чи, може, вони у сторону Revanced та Ublock Origin почнуть заглядати?;)
Ага, а ще змінять айфони та айпади на андроїд девайси.
Варіант що почнуть платити по повній ви не розглядаєте?
Там доречі от от Гугл випустить оновлення chrome що не дасть юзати ublock origin, тільки його кастровану версію, лайт, або браузер міняти.

Останнє редагування:

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Місто
Львів
Там доречі от от Гугл випустить оновлення chrome що не дасть юзати ublock origin
Так він давно не дає, але по яку хулеру потрібен chrome за доступності в рази зручнішого firefox, де все ідеально і без жодних обмежень працює?

• Like
Реакції: jaks
Місто
Київ
Телефон
RN15pro+ КС ВР оптим
Там доречі от от Гугл випустить оновлення chrome що не дасть юзати ublock origin
Так він давно не дає, але по яку хулеру потрібен chrome за доступності в рази зручнішого firefox, де все ідеально і без жодних обмежень працює?
Дає якщо в налаштуваннях включити підтримку manifest 2.
А стосовно ідеальності, яке співвідношення користувачів chrome/firefox в світі?

І як це перевірятимуть?
Використовуватимуть ШІ і на основі тисячі факторів буде визначати, що не разом живуть.

Побачимо, але слабо віриться.

Місто
Львів
стосовно ідеальності, яке співвідношення користувачів chrome/firefox в світі?
Мені байдуже, хто не схоче від гугля надто залежати сам собі обере. Я chrome теж тримаю про всяк випадок, але перейшов на firefox ще в нульові.

Місто
Львів
Слабо уявляю що користувачі iOS будуть давати додатку YouTube доступ до точної геолокації.
Ну не дасть користувач доступ до геолокації - то не дадуть (вимкнуть) йому преміум, у чому проблема гуглю реалізувати таке?

Зверху