Буду благадорен за промокоды.Есть аккаунты youtv с промо просмотром пакета максимальный/максимальный+/основной (рандомно) со сроками бесплатного просмотра примерно 10-14 дней. Аккаунты есть почти всегда, поделюсь ими бесплатно, если кто смотрит.
Будет ли работать пакет «Максимальный» на IOS с вашим промо? После установки приложения и недельного триала на «Максимуме» все новые регистрации акков далее идут только в пакете «Бесплатный». Удаление и переустановка приложения ничего не дают.Есть аккаунты youtv с промо просмотром пакета максимальный/максимальный+/основной (рандомно) со сроками бесплатного просмотра примерно 10-14 дней. Аккаунты есть почти всегда, поделюсь ими бесплатно, если кто смотрит.
Пхах, и не будут, у каждого телефона свой уникальный UDID (у андроидов что-то свое тоже) и к нему разрабы приложений привязываются для определения "новизны" пользователя. Поэтому приложение просто видитУдаление и переустановка приложения ничего не дают.
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
На цьому форумі люди розуміють і користуються і українською мовою, тож не треба соромитися писати державною.Есть ли новие аккаунти,так как сегодня истекает срок
Дякую за зауваженняНа цьому форумі люди розуміють і користуються і українською мовою, тож не треба соромитися писати державною.Есть ли новие аккаунти,так как сегодня истекает срок
Може то воно тобі натякає, що швидкість замала?Я намагався дивитися футбол на каналі "Суспільне" через додаток на Android, але не можу, оскільки пише "підключіться до Wi-Fi" і автоматично переключає на інший канал. Ніде в умовах я не читав, що для перегляду каналу "Суспільне" потрібно підключення через Wi-Fi. У мене зараз немає Wi-Fi, тільки мобільний 4G інтернет, оскільки немає світла. Виходить, що я не можу дивитися футбол. Це проблема і для інших, хто в дорозі і хоче дивитися футбол. І нікому не важливо, що я заплатив за підписку. Коли дзвонив у кол-центр, мене просто відключали після з'єднання.
Натискаю ок і включається наступний канал за список після суспільного. Тому ж швидкістю все ок, всі інші канали відкриваються нормально.Може то воно тобі натякає, що швидкість замала?Я намагався дивитися футбол на каналі "Суспільне" через додаток на Android, але не можу, оскільки пише "підключіться до Wi-Fi" і автоматично переключає на інший канал. Ніде в умовах я не читав, що для перегляду каналу "Суспільне" потрібно підключення через Wi-Fi. У мене зараз немає Wi-Fi, тільки мобільний 4G інтернет, оскільки немає світла. Виходить, що я не можу дивитися футбол. Це проблема і для інших, хто в дорозі і хоче дивитися футбол. І нікому не важливо, що я заплатив за підписку. Коли дзвонив у кол-центр, мене просто відключали після з'єднання.