ZEN.COM мультивалютний рахунок зі швидким онбордингом для українців

Кочевник

Hrvat
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
відправлялись перекази з різних сервісів і ніяких комісій банк-кореспондент не брав
Ти ж не знаєш, які банки-кореспонденти щоразу на шляху переказу.
ZEN економить, використовує дешевші для себе маршрути.

Biktop

Пользователь
Місто
Винница
Кто-то о правлял swift с этого чуда в Украину в последние месяцы?
Что-то откусывают при переводе?
Відправляв із зена 770$ на банк прийшли 750$, почали розбиратись із їхньою службою підтримки, так включають дурачка, мовляв від нас пішли 770, а там розбирайтесь куди ділись. Банк в свою чергу ніяких комісій на отримання коштів не знімав, тому із випискою по карті знову звернувся до цих зенівців. В результаті написали в перекладі наступне: "Це було перенесення з ZEN. Вибачте, я неправильно зрозумів. Я повідомлю про це нашій технічній команді та зв’яжуся з вами електронною поштою"...
До речі проводили свіфт переказ на день-два довше ніж тіж вайс чи револют
чому не SEPA відправляли?

Nalench

Новичок
Місто
Rivne
Кто-то о правлял swift с этого чуда в Украину в последние месяцы?
Что-то откусывают при переводе?
Відправляв із зена 770$ на банк прийшли 750$, почали розбиратись із їхньою службою підтримки, так включають дурачка, мовляв від нас пішли 770, а там розбирайтесь куди ділись. Банк в свою чергу ніяких комісій на отримання коштів не знімав, тому із випискою по карті знову звернувся до цих зенівців. В результаті написали в перекладі наступне: "Це було перенесення з ZEN. Вибачте, я неправильно зрозумів. Я повідомлю про це нашій технічній команді та зв’яжуся з вами електронною поштою"...
До речі проводили свіфт переказ на день-два довше ніж тіж вайс чи револют
чому не SEPA відправляли?
сепою євро відправляють, а долари свіфтом

actor

Новичок
Місто
Київ
Добрый день! Подскажите пожалуйста как с минимальной комиссией можно перевести доллар, евро с zen? Какие комисси на перевод в Украину у zen? Заранее огромное спасибо!

Toliban

Активный пользователь
Місто
Одеса
Добрый день! Подскажите пожалуйста как с минимальной комиссией можно перевести доллар, евро с zen? Какие комисси на перевод в Украину у zen? Заранее огромное спасибо!
€ можно отправить на европейские iban, которые предоставляются Монобанком и А-банком, а также Кредобанком (в Кредо какие-то нюансы с указанием адреса в назначении, надо смотреть). За 0,10 € в тарифе Free, 0,05 € в тарифе Gold, т.е. почти бесплатно. Другие украинские банки не предоставляют партнерский евро-iban.

$ на долларовую карту любого украинского банка (проверил Укргаз - работает), комиссия 1%.

Останнє редагування:
  • Like
Реакції: webb
Зверху