Здоров'я і все, що з цим пов'язано

plebis

why so serious?
Команда форуму
Реєстрація
26.10.07
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
анальгін - чудово збиває температуру, навіть маленьким дітям можна
Саме тому він повністю заборонений в США, Канаді і половині Європи. Бабка стара, можна зрозуміти, хай хоч банки з дохлими мишами собі ставить але дітям рекомендувати то вже прямий саботаж, не треба так
 

Паук

Пивовар
Команда форуму
Реєстрація
27.10.07
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
Дружині надоїло кашляти, записалася до терапевта. Поїхав і я з нею. У дружини нічого постороннього не наслухала, дала їй часу до пятниці. В мене ж там все булькоче і клокоче (а також відхаркується/відкашлюється/відчихується) - погнала на рентген. По рентгену все чисто "переконливих даних за пневмонію на момент обстеження не виявлено" і типа бажано через тиждень ще раз.
Терапевт теж підтвердила, шо в нас гуляє цей злючий грип (штам А), з нетиповим перебігом, високою температурою та купою побочки від нього. В мене, крім бронхіта/трахеіда, та гострого запалення гортані (схожого на ангіну) - по відчуттям ще можливий і гайморит з отітом (доводиться превентивно ще і від них відбиватися)
 

plebis

why so serious?
Команда форуму
Реєстрація
26.10.07
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
то ви нашим лікарям скажіть, то вони таке радять.
Не знаю, що якісь невідомі лікарі кажуть, але тут ти це сказав, то ж кажу тобі. Прикривати власні мм недоліки в знаннях і тупі та можливо небезпечні поради обсиранням всіх наших лікарів гуртом теж не треба.
 

logist_eg

Заблокирован
Реєстрація
22.11.22
Місто
Західна Україна
Є такий Доктор Петрик на Ютубі, звісно на все треба дивитися критично ( його інколи заносить на біодобавки із американського магазину) , але добрий лікар завжди дає посилання на оригінальні наукові статті \ наукові дослідження опубліковані у міжнародних відомих джерелах і коментує їх .
Так ось перефоразую \ підсумую своїми словами : все зводить до того що помірне фізичне навантаження , при якому ще можна говорити в процесі тренування , чим триваліше тим краще, профілактує всі проблеми із здоровям, навіть при "поганому" харчуванні Умовно кажу тричі вдень в маку нівелюється годиною велосипедної поїздки на пульсі умовно 135 ( для кожно свій треба рахувати є методики) .
по статистиці Більш витривалі помирають рідше від ВСІХ причин , навіть як би це парадоксально не зувчало, від "сосульки" на голову чи в катастрофі загинути ймовірність менше чи менше вас пульс в стані спокою :) . Пряма залежність менше пульс - більше шансів на довге життя.
 

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Реєстрація
30.01.08
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

vlad_g

Старший ухилянт
Реєстрація
06.11.09
Місто
(Маріуполь) -> Кривий ріг
Телефон
POCO M5
Maxxx, з дімедролом проблематично, хоча місцями можна купити. Але він там не основний, скорше антигістамінний і заспокійливий.
Димедрол в этом коктейле, насколько я помню, можно супрастином заменить (с соответствующей коррекцией дозировки).
А вообще, можно чередовать парацетамол и ибупрофен через 2-3 часа, если температура > 39 и не падает. И компрессы с прохладной водой.
Делать уколы стоит, я думаю, если больной не может принимать лекарства перорально (рвота, судороги, младенческий возраст)
 
Останнє редагування:

logist_eg

Заблокирован
Реєстрація
22.11.22
Місто
Західна Україна
Так ось перефоразую \ підсумую своїми словами : все зводить до того що помірне фізичне навантаження
Краще бути багатим і здоровим ніж бідним і хворим.
ну бігати чи ходити швидко по лісу\парку це і для бідних можливо
 
Реєстрація
02.08.14
Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
vlad_g, не всім допомагає. А от коктейль завжди!
Post automatically merged:

plebis, саме тому магнезію і дібазол відмінили в нас по протоколах з-за кордону краплями фармадіпін. І Саме тому до хроніка з тиском ми тепер їздим 3чі на день. А ви й далі читайте що там пишуть і де що заборонили. В мене 3є дітей і високу температуру збиваю лиш так. Може бо я, як працівник швидкої, хочу бачити результат тут і зараз, але ж коли в дитини твоєї 40, то ти теж не будеш читати американські сайти, де пишуть що заборонено, а схочеш мати результат. З іншого боку....нащо тобі викликати швидку, якщо вони вколють те, що ти вважаєш забороненим, прочитавши ці статті. Я по факту за результат. Є одна фішка, як зняти перкдінсультний стан, котрий заборонено в нас. Я робив, отримав догани через скарги приймального...Але інсульту в тих людей не сталось. Думай-те)
Post automatically merged:

Додам...у нас заборонений ксанакс....так от...якщо хтось знає що таке панічна атака, той за цей препарат віддав будь які гроші, бо гідазепам це взагалі ніщо в порівнянні. За кордоном він призначається роками щодеенно.
 
Останнє редагування:
Реєстрація
15.06.12
Місто
Харків
Телефон
Ericsson A1018S
Для замовлення ліків користувався додатком Таблетки, з лютого 22 з нього пропали аптеки мережі АНЦ, перейшов на додаток від АНЦ, зараз знову став замовляти через Таблетки, оскільки побачив, що чомусь в цьому додатку вартість ліків зараз меньше ніж через рідний додаток АНЦ.
Цікавий маркетинг.
 
Реєстрація
22.02.23
Місто
Радивилів
В кого є позитивний досвід повного одужання чи стійкої ремісії від плечолопаточного переартриту чи тенденіту великого біцепсу напишь в ПП.
 
Зверху