Мережі роздрібної торгівлі: крамниці, універмаг, універсам, супермаркети тощо

В какие сети супермаркетов вы ходите?


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    209

debugger

Moderator
Команда форуму
Реєстрація
27.02.09
Місто
Киев
Они не прячут, а используют одно и то же название «Маркетопт», не будучи одним юр. лицом. Что может быть в 2 упомянутых случаях: уклонения и франшизы.
 

debugger

Moderator
Команда форуму
Реєстрація
27.02.09
Місто
Киев
«Еко-маркет» посипався?
Мережа TORBA (головний офіс у м. Чернівці) взяла у своє управління частину магазинів "ЕКО маркет". На початок 2023 р. у 6 областях Західної України (Волинська, Рівненська, Львівська, Тернопільська, Хмельницька, Івано-Франківська) мережа «ЕКО маркет» мала 35 діючих магазинів. Цікаво, що більшість з них дістались «ЕКО» в результаті угоди з поглинання активів компанії «Аванта» — до 2019 року в цих локаціях розташовувались супермаркети «Колібріс». За інформацією All Retail, 20 з них взяла у своє управління мережа супермаркетів TORBA (всі вони знаходились у оренді). При цьому, левова частина з цих точок вже пройшла процес переформатування і працює під новою вивіскою. Найбільший за площею колишній об’єкт «ЕКО», який тепер працює під вивіскою TORBA, знаходиться в Стрию (площа торгового залу — бл. 1000 кв.м). Найменший відкрився у смт Мізоч Рівненської області (бл. 200 кв.м) і це буде найменша TORBA у її складі. За інформацією прес-служби мережі TORBA, в рамках угоди компанією були викуплені основні засоби, в тому числі — частково товарні залишки. При цьому, при здійсненні переформатування у кожному магазині проводяться ремонтні роботи і повністю замінюється торгове та холодильне обладнання.
 
Реєстрація
23.02.11
Місто
Киев
«Еко-маркет» посипався?
Какая хорошая новость, а я пропустил.
Баядера всех переживет, наверное. Может, вырученное за 20 магазинов пустили на реновацию киевских?

Тут Novus приложением разродился, дают 25 грн бонусов приветственных. Есть рефералка.
 

vlad_g

Старший ухилянт
Реєстрація
06.11.09
Місто
(Маріуполь) -> Кривий ріг
Телефон
POCO M5
"Ашан" заявил о закрытии своих магазинов в Запорожье и Кривом Роге.:bobruisk:
Как раз неделю назад, 8 января, после прилета кацапской ракеты, взрывной волной было повреждено здание торгового центра, в котором находился Ашан в Кривом роге.
 
Зверху