Службы доставки еды (Glovo, Uber Eats)

Реєстрація
17.08.19
Місто
Киев
Горецкий, то хай стають глобальними. Покажуть світові нормальний сервіс...
Згоден, заказ збирає якісно товари і доставляє до дверей в вказаний час, а глово може десь тинятися і стане там, де йому комфортно і ще й багато хто не розуміє ні мови, ні языка.
 
Реєстрація
06.04.09
Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra

Німецька компанія Delivery Hero, якій належить майже 44% акцій іспанського сервісу доставки Glovo (Glovoapp23, S.L.), домовилась з іншими власниками компанії про викуп ще 39,4% акцій.

Угоду планують закрити в другому кварталі 2022 року після отримання всіх регуляторних дозволів, повідомляється на сайті Delivery Hero.

Акціонери Glovo, які погодились продати свої частки, отримають в обмін нові акції німецької компанії.

Glovo продовжить роботу під існуючим брендом та з нинішнім менеджментом, на чолі якого знаходяться засновники компанії Оскар П'єр і Саша Мішо.

Glovo - це сервіс доставки, що дозволяє придбати, доставити, передати будь-який предмет чи продукт у межах міста. Компанія з Барселони сьогодні працює більше ніж у 900 містах у 23 країнах світу на трьох континентах - Європі, Азії та Африці.

В Україні сервіс Glovo розпочав роботу у жовтні 2018 року.
 
  • Like
Реакції: drmz

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Реєстрація
13.03.09
Місто
Гуляйполе
Кочевник, наоборот - слияния и поглощения. Но маркетинговый бюджет урезали.
 

Poison2029

Заблокирован
Реєстрація
21.04.09
Місто
Запорожье
Телефон
Wileyfox Swift 2X
У меня в некоторых приложениях появилась реклама bolt eats (или bolt food, не запомнил точно)
 
  • Like
Реакції: drmz

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Реєстрація
30.01.08
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Ні, заказ не продався. Писали тут.
Убер пішов

 

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Реєстрація
13.03.09
Місто
Гуляйполе
https://ain.ua/2022/01/21/glovo-zakrilo-ugodu-z-zakaz-ua-rozpovidayemo-detali/ сказав(ла):
Glovo закрило угоду з Zakaz.ua. (21 січня, 2022, 18:52)
..
іспанська DeliveryTech компанія Glovo (80% якої віднедавна належить Delivery Hero), домовилась про поглинання українського сервісу Zakaz.ua.
Угода оформлена у двох форматах:
Частина інвесторів отримали виплати готівкою.
Інша частина — 20% готівкою і 80% акціями Glovo.
..
Коли AIN.UA вперше повідомила про угоду між Glovo та Zakaz.ua, ми вказували на можливу оцінку українського сервісу до $80 млн. Як виявилось — оцінки трохи завищені.

Вже після виходу першого матеріалу стало відомо, що сторони обговорюють значно меншу ціну: переговори стартували від $15 млн — $20 млн. Максимальна оцінка Zakaz.ua, яку дають інвестори, з якими поспілкувалась команда AIN.UA, не перевищує $50 млн. “Це максимум, скоріше — цінник нижче”, — говорить співбесідник AIN.UA. При цьому міноритарні інвестори, що мали зовсім невеликі долі, отримали виплату по значно більшій оцінці, але тепер вже повністю покинули проект. Скоріш за все, компанія не розкриє суму угоди.

“Потрібно розуміти, що черги на українські проекти в FoodTech не стоять, — розповів ще один співбесідник редакції. — Угода була вимушеною”. Перша за все мова про Chernovetskyi Investment Group. Для CIG угода з Glovo — можливість зробити екзит з Zakaz.ua, який фонд веде багато років. Більш того, фонд постійно змушений дофінансовувати сервіс, що є стимулом пришвидшити угоду. Отримавши акції Glovo, фонд залишить у портфелі цінний актив на ринку, що розвивається, та отримає готівку для нових інвестицій.
..
 
Останнє редагування:
Реєстрація
29.05.09
Місто
Kyiv
Телефон
Samsung A72

В Амстердамі призупинили відкриття нових дарксторів через скарги містян на "натовпи кур’єрів"​

В Амстердамі заморозили на рік відкриття нових магазинів-складів, які працюють виключно на онлайн-замовлення та доставку продуктів у житлових районах або на прилеглих торгових вулицях, повідомляє Reuters. Останнім часом такий формат набув великої популярності у столиці Нідерландів, як і в багатьох інших містах Європи. Даркстори використовує безліч служб доставки, таких як Getir, Gorillas і Flink.

Представниця міської ради та ініціаторка тимчасової заборони Маріке ван Дорнінк пояснює, що таке рішення пов'язане із скаргами на шум і рух скутерів, які прибувають і виїжджають з будинків, а також із зовнішнім виглядом магазинів, які використовуються лише для доставки та не відкриті для публіки, і часто мають затемнені вікна. Крім того біля них скупчується безліч скутерів, які розвозять замовлення. Протягом року, доки діятиме мораторій на відкриття нових дарксторів, муніципалітет вирішуватиме, як врегулювати цей сектор.
 
Реєстрація
23.12.21
Місто
Киев
А кто работал в доставке? С кем лучше стартовать? Рефералка есть?
 

monsterrr

Почётный Святой
Реєстрація
16.06.17
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
Ракету может в заголовок или кто щас на рынке актуален? Убер-еда накрылась же тазиком, и давно.
 

debugger

Moderator
Команда форуму
Реєстрація
27.02.09
Місто
Киев
Bolt Food розширює свою мережу доставки їжі на Київщині. З 1 березня 2024 року мешканці Бучі, Ірпеня та Борисполя зможуть замовляти страви зі своїх улюблених ресторанів та кафе безпосередньо до дому або офісу.
Сервіс співпрацює з місцевими ресторанами та кафе, щоб надати їм можливість розвивати свій бізнес. Це розширює можливості ресторанів у Бучі, Ірпені та Борисполі та стимулює їхній потенціал.
Мешканці Бучі, Ірпеня та Борисполя тепер можуть замовити страви з популярних закладів, таких як McDonald's, Lviv Croissants та Pomidoro’s. Список ресторанів на платформі Bolt Food буде постійно оновлюватися, щоб задовольнити смаки всіх клієнтів.
Замовлення можна зробити протягом дня з 10 ранку до 10 вечора. Це дає можливість мешканцям не тільки насолодитися смачними стравами, але й замовити доставку на зручний для них час.
 

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Реєстрація
13.03.09
Місто
Гуляйполе
Є промік на -25% для сілbпошного Локо.
Якщо шо, то в ПП віддам.
 
Зверху