Свавілля lifecell

Mathias

Я - голос в ваших ушах
Реєстрація
27.07.12
Місто
Киев
Телефон
iPhone XR, Huawei E5573
Реєстрація
01.05.18
Місто
Рівне
Телефон
iPhone 11 128gb Green
Cпасибо всем ответившим! Проблема была в том что пополнение на 5 грн было мало для продления и он был заблокирован
Проблема решилась пополнением на 10 грн.
На счёт номеров, то я звонил с итальянской симки на +380635433111 за номер отдельное спасибо Mathias.
 
Реєстрація
20.06.18
Місто
Одеса
К сожалению попытка решить проблему не увенчалась успехом, поэтому оставлю тут негативный отзыв о Lifecell.
Пришёл в магазин Lifecell в Одессе на Дерибасовской. В планах было подключение как ФЛП на корп тарифные планы и покупка красивых номеров, о чём и сообщил менеджеру. Спросил, будет ли 50% кэшбэк с покупки номеров (баннер на сайте Lifecell). Да, будет. Дальше долгое создание корпорации с привлечением телефонного саппорта - ладно, не каждый день это делают. В конце, уже после внесения платежа за сами номера и абонплат, оказывается, что каждая симка под индивидуальный номер стоит еще 100грн. Можно было сказать о всех расходах заранее. Ну ок, 3 номера по-любому нужны. Всё оформили, отпустили.
Проходит пара дней, спрашиваю в саппорте (онлайн-чат) про сроки кэшбэка, указываю свои номера. Проверяют - да, кэшбэк будет в течение 1-3 дней. Ок, ждём.
Проходит еще неделя, спрашиваю в саппорте (онлайн-чат) про сроки кэшбэка. Отвечают, что мне, как корпоративному абоненту, кэшбэк не положен. Заявка на рассмотрение проблемы, перезвон доброжелательного менеджера, предоставление с моей стороны информации и лога онлайн-чата, заявка вышестоящему менеджеру.
Сегодня доброжелательный менеджер перезвонила и сообщила, что заявка рассмотрена, ответ негативный, кэшбэка не будет. С сотрудниками, мол, провели и еще проведут работу, ещё раз извините.
Итого, Lifecell кинул меня на лишние 525грн (350x3x50%), а я вижу отсутствие ответственности за обещания собственных сотрудников, отсутствие лояльности к абонентам, и даже жадность. Зажать 20 баксов, которые я потратил бы на их же связь... Хорошее начало сотрудничества.


Проблема с кэшбэком решена. Я принятым решением доволен.
Lifecell, с вами приятно иметь дело.
 
Останнє редагування:

Перемедон

Тиха украинская ночь,но..
Реєстрація
12.06.17
Місто
Дніпро
Телефон
iPhone 13, Pixel 4xl
оказывается, что каждая симка под индивидуальный номер стоит еще 100грн.
3. Оплатите стоимость SIM-карты без прописанного телефонного номера — 100 грн с НДС.
или
3. Купите SIM-карту без прописанного телефонного номера — 100 грн. с НДС.
https://www.lifecell.ua/ru/mobilnaya-svyaz/poleznye-uslugi/choice/
И напоследок, прежде чем подключать корпу, необходимо заходить на сайт с банером для корпы, а не припейда:jjosh:
 
Реєстрація
20.06.18
Місто
Одеса
Перемедон, ключевое слово тут - басни менеджера магазина и саппорта. Мы над этим относительно весело поржали в споре про ответы саппорта касательно MNP, но тут вопрос а) финансовый; б) лояльности компании к клиентам при собственных проколах.
 

Перемедон

Тиха украинская ночь,но..
Реєстрація
12.06.17
Місто
Дніпро
Телефон
iPhone 13, Pixel 4xl
..и это только начало..
я вас умоляю:)это как зайти на рынок и требовать оригинал Варсасе по 20 грн/шт.

Добавлено через 3 минуты
BaRRmaley, вы отдаёте себе отчет, что гражданский пакет (припейд/контракт) и корпа разные по содержанию версии. Если бы не было разницы, то и сайт не был поделен на "Индивидуальный" и "Бизнес". Вы клюнули на баннер из "Индивидуальный" и пытались это портировать в "Бизнес".
 
Останнє редагування:
Реєстрація
20.06.18
Місто
Одеса
Вся информация выше. Персонально Вам, Перемедон, я уже ответил. Повторять в третий раз не вижу смысла.
 
Реєстрація
20.06.18
Місто
Одеса
Проблема с кэшбэком решена. Я принятым решением доволен.
Lifecell, с вами приятно иметь дело.
 
Реєстрація
19.07.17
Місто
Київська область
Телефон
Poco X3 Pro 8/256
Мабуть сюди варто написати. Як все було: зареєстрував номер Лайфсел на себе через BankID. Але мої паспортні дані, що відображаються в Мій Лайфсел не зовсім коректні. Не коректно місце народження і контактний номер телефону. Інше правильно. Місце народження - те ж саме, що місце проживання хоче це не так по паспорту, контактний номер телефону - це номер іншого оператора (спотворений фінансовий номер підвязаний в мене до банку, номер схожий але не такий як насправді). Пішов розбиратись в магазин Лайфсел. Там був не дуже прискіпливий до правильних даних робітник і сказав, що у нього взагалі немає цих даних (місце народження і контактний телефон). Вони тільки в мене відображаються. А інше є.
Йо, що за чухня? Що таке відношення до правильних особистих даних. Пропустимо що він правду каже. Навіщо тоді в мене відображається, ще й неправильно? Якщо у нього не відображається. Ну не повинно таке бути.
Пішов в інший магазин Лайфсел, там був більш компетентний робітник. Він зробив запрос на розглядання. Згодом прийшла SMS із номером запросу. Але в SMS там де термін розгляду - пусто чомусь. Раніше, з іншими питаннями завжди був термін здається 3 дні а тут не написано який термін. Так як пройшов тиждень то звернувся в онлайн підтримку через Bip. Вони кажуть що запит на розгляді і відмовляються сказати термін виконання. Мовляв, невідомо. Як це так - невідомо?! Дивно дуже. Щось темнять. Я твердо наполягав на відповіді, тоді він сказав (мабуть щоб я відчепився) що 7 робочих днів. Ну якщо саме робочих то може ще не пройшло.
Отже, коли будете реєструвати номер Лайфсел то краще не через BankID робіть. Бо така херня буде з некоректними даними.
 

EricX

Morpheus
Реєстрація
26.10.07
Місто
Івано-Франківськ
Captain, два варіанти: 1. Помилки у базі даних того банку від якого ти використовуєш Bank ID. Бажано перевірити, як там у них? 2. Дійсно криве затягування інформації у lifecell.
 
Реєстрація
19.07.17
Місто
Київська область
Телефон
Poco X3 Pro 8/256
Captain, два варіанти: 1. Помилки у базі даних того банку від якого ти використовуєш Bank ID. Бажано перевірити, як там у них?
Я ж не бачу як в privat24 виглядають мої паспортні дані тому й голова не болить. Так як проблем з ідентифікацією мене у Приватбанку не було (і я не бачу як воно у них виглядає) то немає сенсу хвилюватись.
2. Дійсно криве затягування інформації у lifecell
Скоріш за все так і є.
 

Enigma

User
Реєстрація
10.09.16
Місто
Киев
Телефон
Xiaomi Redmi Note 7 4/64GB + Motorola Droid Xyboard 8.2 16GB MZ609 + Novatel MiFi 6620L
Я теж реєстрував через Bank ID. Така сама проблема - неправильні місце народження і додатковий номер. Але з номером я, напевно,сам налажав. Там він 38038068****
 
Реєстрація
19.07.17
Місто
Київська область
Телефон
Poco X3 Pro 8/256
Але з номером я, напевно,сам налажав. Там він 38038068****
Ні, то банк видає спотворену інформацію маскуючи фінансовий номер. В мене те ж саме. Але ж для lifecell не потрібні спотворені дані і навіть зашкодити можуть. Я руками підправив фінансовий номер (щоб він правильний став) коли процедуру реєстрації в lifecell робив, але після реєстрації номер все одно став "неправильний". І більше виправляти не можна.
 

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Реєстрація
06.11.11
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Я ж не бачу як в privat24 виглядають мої паспортні дані тому й голова не болить.
У старій веб-версії Приват24: Мої рахунки\Друга пенсія і натиснути заключити договір із бажаним НПФ.
 
  • Like
Реакції: idea

Sanёk

Заблокирован
Реєстрація
20.04.13
Місто
Львів
Эти умники из лайфа, сделали вход в веб мой лайфселл, по паролю из смс, даже когда хочешь войти через номер тел. и супер пароль, присылают смс...
Ну неужели нельзя сделать как в киевстаре, что можно отключить смс, и заходить так, как тебе удобно.
 
  • Like
Реакції: idea
Зверху