Причина: оновлення шапки
Останнє редагування модератором:
Когда нас со школы водили на экскурсию на сах. завод, видел такую голову, только в основании диаметр был побольше. Но это уже были образцы, которые они раньше выпускали(типа музея).
Це перерощені кристали цукру. Дуже тверді і їх тільки колоти. Раніше на древніх виробництвах, де не було центрифуг вирощували великі кристали цукру і потім дробили (не завжди) або відправляли брилами на продажлитого цукру
Ну, наскільки я пам'ятаю, такий же солодкий як і пісок, тільки ну дуже "долгоиграющий". Жінка моя в дитинстві його обожнювала (з її слів). Оці ж цукрові "голови" - це ж ще з дореволюційних часів, так що наші діди та бабусі були до них звичні, їм пасувало та смакувало. Ще й економія. А швидкорозчинний цукор - бульк, і вже нема.Гудзак, не застав, хотілось би скуштувати
Тоді просто не було центрифуг, де можна було б відділити дрібні кристали, тому й заливали згущений сироп в якусь ємність, де він кристалізувався одним великим шматкомГолови були до того, як винайшли технологію кристалізації. Інакше не вміли.
находчивыеи в отходах производства мелясу (тягучая жижа темно коричневого цвета, с характерным запахом на вкус сладковатая), вот с нее можно и самогонку гнать (тоже не самого хорошего качества)
От так отлично "упакованная" кормовая патока уходит как деликатес.Маркетинг, він такий. Впарити дешевший продукт дорожче.
Тоді просто не було центрифуг, де можна було б відділити дрібні кристали, тому й заливали згущений сироп в якусь ємність, де він кристалізувався одним великим шматкомГолови були до того, як винайшли технологію кристалізації. Інакше не вміли.
Не дивно, звідки в Сибіру цукрові заводи?Или шепетовский. Говорят, в конце 80-х даже в Сибири в поездах подавали.
Да, кстати, что с ним было не так? Вместо растворения получалась вечно какая-то суспензия.после плохорастворимого рафинада в пачках-"столбиках" по 47 копеек "поездной" лично у меня в советском детстве вызывал вау-эффект (тока я слова такого еще не знал).
Ping большой.Для Варуса нормально когда цены на сайте и в магазине не совпадают? На сайте, например, мясо по 100, в магазине по 120. Через несколько дней на сайте 120, а в магазине по 100.
"Об этом рассказал один из продавцов на своем аккаунте в TikTok" .Ну, серьёзный источник информации.Фермеры жалуются - старая песня о главном. Серия номер 539.