Новини Київстар

Morino

Користувач
Реєстрація
19.02.16
Місто
Львів
Morino, Кинули.
Відтепер зможуть самостійно обирати підключення одразу двох Суперсил (раніше можна було вибрати лише одну, друга підключалась за замовчуванням)
Мені дом нет не потрібно взагалі і через це лише одну суперсилу зміг підключити, а тепер дві
 

Morino

Користувач
Реєстрація
19.02.16
Місто
Львів
Morino, У тебя и корпоратив? Я б подключил. Мне сим для второго телефона нужно.
Контракт, мав колись корпоративний номер, то ні тариф змінити і все лише координатор міг робити, і зробив все на себе, правда уже на контракт, і не потрібно людину тривожити.
 
Реєстрація
19.07.17
Місто
Київська область
Телефон
Poco X3 Pro 8/256
А мені навпаки, як компенсацію за щось (SMS прийшов) пропонують підключити Домашній Інтернет я так розумію безкоштовно, але там де я живу це технічно неможливо бо дротяний інтернет хоч є але не Київстар. І за умови, що в моєму Love UA Контракт не передбачено ДІ від Київстар! Дивно.
 
Реєстрація
27.03.13
Місто
Київ

У зв’язку зі зміною стратегії розвитку, з 1-го грудня 2022 Київстар припиняє роботу послуги Смарт-Гроші.

22.11.2022
Всі сервіси продукту Смарт-Гроші, а саме переказ коштів з мобільного рахунку на картковий рахунок, на мобільний рахунок іншого оператора, оплата з мобільного рахунку комунальних платежів, транспорту та інші сервіси, в тому числі і мобільний додаток «Смарт- Гроші», не будуть доступні з 1-го грудня, 2022.

Натомість компанія ще більше сфокусується на наступних стратегічних завданнях – відновлення зруйнованої, внаслідок повномасштабної війни, інфраструктури, розвиток 4G, розгортання та модернізація мережі провідного інтернету «Домашній Інтернет» від Київстар, розвиток платформи онлайн-телебачення Київстар ТБ та інших продуктах, які є найбільш затребувані абонентами Київстар.
Post automatically merged:

Про збільшення обсягу послуг й інші умови для частини абонентів передплати та контракту
  • З 1 грудня року частина контрактних абонентів (фізичних осіб) у своїх тарифах отримає додаткові сервіси у вигляді Суперсил та в них буде діяти нова вартість послуг на місяць. Мова йде про тарифні плани Київстар 4G, Smart, Безлім та деякі інші тарифи, абоненти яких обов’язково отримають SMS-повідомлення із деталями про зміни не пізніше, ніж за 7 днів до змін.
  • З 1 грудня у абонентів із тарифом передплати Київстар Домашній 4G діятиме нова вартість послуг на місяць.
  • Також 1 грудні 2022 року контрактні абоненти, які мають підключену послугу «SIM для пристроїв», зможуть користуватися нею за 1 грн/день.
  • З 7 грудня невелика частина абонентів передплати отримає додаткові послуги у своєму тарифі, як то додаткові 100 хв для дзвінків на інші мережі та/або 5 Гб мобільного інтернету, а також буде діяти нова вартість послуг. У середньому абоненти отримають у два рази більше хвилин або гігабайтів у тарифних планах Безлім Соцмережі, Спілкування без меж, Київстар Комфорт 2018 та деякі інші тарифи, абоненти яких обов’язково отримають SMS-повідомлення із деталями про зміни не пізніше, ніж за 7 днів до змін.
 

Alik iv

Из шипов выходят розы. الورود تخرج من الأشواك
Реєстрація
17.07.20
Місто
Полтаваская область Г Миргород.
Телефон
Не скажу.

Ритейл Київстар: роздали понад 11 тисяч нових SIM-карт безкоштовно та повертаємось до роботи на звільнених територіях​


22.11.2022

Одразу після звільнення українських територій від окупантів туди їдуть не лише інженери Київстар для відновлення мережі, а й працівники ритейлу для допомоги абонентам. З квітня по листопад виїзні точки обслуговування клієнтів безкоштовно активували понад 11 тисяч нових SIM-карт мешканцям Харківської та Херсонської областей, а також на Київщині, Сумщині та Чернігівщині.
Всього за сім місяців було здійснено 50 таких виїздів. Найбільше наразі на Харківщину. Сьогодні у Харкові вже працюють 16 магазинів, а також відкриті до консультацій та обслуговування точки у Балаклії, Чугуєві, Золочеві. На сьогодні фірмові магазини Київстар працюють майже в усіх районних центрах Харківської області.
Перший виїзд у звільнений Херсон працівники ритейлу Київстар зробили 14 листопада. За перші п’ять днів роботи було активовано понад 1500 безкоштовних стартових пакетів, близько 500 абонентів отримали сервісні послуги з заміни тарифного плану, відновленню номера тощо. Наразі консультанти продовжують працювати в центрі Херсона на щоденній основі біля магазину Київстар до його повноцінного відкриття.
Нагадаємо, що телеком-оператор весь час зберігав за абонентами на деокупованих територіях їхні мобільні номери протягом часу, поки вони не мали змоги користуватись українським зв’язком. Також компанія надала абонентам бонусні пакети послуг безкоштовно: безлімітні дзвінки у мережі, 5000 мегабайтів та 300 хвилини для дзвінків на інші мережі. З вересня по сьогодні Київстар зробив вже понад 100 тисяч таких нарахувань.
Київстар продовжує активно відновлювати мережу на деокупованих територіях України. Нещодавно вдалося частково відновити зв`язок у Херсоні, а також у селищах Високопілля, Золота Балка, Кочубіївка, Біла Криниця, Нововоронцовка, Гаврилівка, Первомаївка та ін. Зараз в області вже працюють 24 базові станції.

 

Alik iv

Из шипов выходят розы. الورود تخرج من الأشواك
Реєстрація
17.07.20
Місто
Полтаваская область Г Миргород.
Телефон
Не скажу.

Замість святкування ювілею Київстар перерахував 25 мільйонів гривень на нові авто для захисників​

У грудні виповниться 25 років від першого мобільного дзвінка в мережі Київстар. До цієї дати український мобільний оператор спільно з фондом компетентної допомоги армії «Повернись живим» запустили проект #ДоброПереможе для збору коштів на нові пікапи для ЗСУ. Київстар вже перерахував 25 000 000 гривень на транспортні засоби для гуманітарних потреб захисників й закликає долучатися до допомоги. Всі абоненти оператора, які підтримають збір коштів, на знак вдячності отримають бонуси. Зробити свій внесок можна за посиланням.
«Цього року Київстар виповнюється 25 років, але попри війну - ми не святкуємо, а й далі відбудовуємо мережу і віримо, що скоро на мапі покриття з’являться нові звільнення міста та села. Аби наблизити цей момент, ми перерахували фонду «Повернись живим» 25 мільйонів гривень. Також закликаємо наших абонентів приєднуватися, а ми віддячимо їм за це бонусними послугами. Разом ми впевнено рухаємось назустріч перемозі!»– коментує Олександр Комаров, президент Київстар.
Загалом цього року мобільний оператор перерахував 45 мільйонів гривень на гуманітарні потреби військових до фонду «Повернись живим», який компетентно перетворює благодійні внески на допомогу ЗСУ.

«На передовій пікапи — це не просто автівки. Це — те, що рятує життя і допомагає військовим. На машинах працюють наші зенітники, на пікапах підвозять їжу та воду, їх також використовують, зокрема, для евакуації наших поранених пілотів. Влітку спільно з Київстар Фонд уже акумульовував майже 15 мільйонів гривень, які стали пікапами, що зараз працюють на передовій. Але для закриття потреб армійців потрібні тисячі таких машин. Тож ми в команді «Повернись живим» дякуємо партнерам і виримо, що всі небайдужі й цього разу підтримають нашу ініціативу», — каже директор Департаменту розвитку та партнерств Фонду «Повернись живим» Олег Карпенко.
Приєднатись до збору можуть усі охочі абоненти передплати Київстар, підключивши Суперсилу «Допомога ЗСУ», аби регулярно перераховувати до 50 гривень від вартості пакета послуг у своєму тарифі на рахунок фонду «Повернись живим». Також абоненти передплати можуть відправити SMS на короткий номер 2525 й перерахувати зі свого мобільного рахунку 25 грн до фонду на нові пікапи для армії. Контрактні та бізнес-клієнти можуть долучитися до ініціативи через додаток Мій Київстар й пожертвувати кошти через банківський переказ.
З моменту запуску збору коштів абоненти Київстар вже зібрали 1,5 мільйона гривень на підтримку армії. Всі залучені донати будуть перераховані в благодійний фонд «Повернись живим», який вже понад 8 років забезпечує військових сучасною технікою, а також проводить спеціальні тренінги, які допомагають захищати Україну.
Абоненти Київстар, які до кінця року підтримають збір коштів на авто для ЗСУ, отримають на знак вдячності від оператора 25 Гб мобільного інтернету або 250 хвилин для дзвінків на інші мережі по Україні. Детальніше про всі можливості та долучитися до збору можна на нашому сайті.
 

LiquidStrm

>/dev/null
Реєстрація
06.09.19
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
Реєстрація
31.07.16
Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
1 грудня він поверне собі з кишень абонентів
Схема стара як світ. Один пацанчик (Коля), збирав гроші з хлопців всього класу, а подарунки дівчатам дарував сам, особисто (бо ми "очкували"), і дівчата любили саме його....
 

LiquidStrm

>/dev/null
Реєстрація
06.09.19
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
Краще б не перераховував?
Найкраші справи робляться тихо і від серця, і доходить за призначенням зазвичай усе, а коли то на показуху, і другою рукою беруть деінде - ну, такоє. Дякуєм, звичайно, але осад - лишається
 

LiquidStrm

>/dev/null
Реєстрація
06.09.19
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
Space Cat, захисникам на передовій без різниці корені походження допомоги, головне щоби вона була.
Але тут не про війну, а про КС, тому як маєте бажання - переходьте у відповідну тему.
 

rtl

Заблокирован
Реєстрація
04.04.13
Місто
Лиманское (одесская обл. )
Телефон
prestigio 5453 , benq-siemens e-71 , siemens mt50 , сяоми 4х
Київстар перерахував 25 мільйонів гривень на нові авто для захисників
Які з 1 грудня він поверне собі з кишень абонентів, але ж то вже інша історія ...
Так наоборот же ,теперь проценты с оплат не будет иметь.
 

rtl

Заблокирован
Реєстрація
04.04.13
Місто
Лиманское (одесская обл. )
Телефон
prestigio 5453 , benq-siemens e-71 , siemens mt50 , сяоми 4х
проценты с оплат не будет иметь
Хотите сказать, что смарт деньги приносили им больше, чем абонка? Зачем же они тогда их закрывают?
Выше чувак ж писал что кредит трансфер остаётся ,а закрывают только усругу смарт деньги. ( Правда как будет на практике узнаем 1 числа )
 

johnlife

gutta cavat lapidem
Реєстрація
11.10.15
Місто
Житомир
Телефон
12 128 (A2172)
проценты с оплат не будет иметь
Хотите сказать, что смарт деньги приносили им больше, чем абонка? Зачем же они тогда их закрывают?
Выше чувак ж писал что кредит трансфер остаётся ,а закрывают только усругу смарт деньги. ( Правда как будет на практике узнаем 1 числа )
Если проще - то закрывают именно смарт деньги.
Если еще проще - оставят только переводы между кс через *124…
 
Реєстрація
27.10.07
Місто
Днепр - Полтава
проценты с оплат не будет иметь
Хотите сказать, что смарт деньги приносили им больше, чем абонка? Зачем же они тогда их закрывают?
Выше чувак ж писал что кредит трансфер остаётся ,а закрывают только усругу смарт деньги. ( Правда как будет на практике узнаем 1 числа )
Если проще - то закрывают именно смарт деньги.
Если еще проще - оставят только переводы между кс через *124…
Ну если так, то уже хоть какая-никакая, а лОзейка.
 
Зверху