Реєстрація
06.04.09
Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
2) ті твої знайомі самі потиху все "порішали", представивши тобі версію, в яку ти повірив, "що їх з невідомої нікому причини на фронт не беруть, хоча й вони і готові (хоча, якщо й досі не там, зрозуміло, не рвуться)".
не все ж робиться через "порішали"
 

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Реєстрація
14.02.08
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Хто з нас тут навіть на форумі хоч раз після 24.02.2022 хоч раз був в ТЦК, а не петляв?
Ну такий собі аргумент... Я був у ТЦК у вересні минулого року, пройшов ВЛК (після якої я раптом став "придатним" зі своїм "букетом", про це писав тут десь на форумі) і все. ВУС на теперішній час нахрєн нікому не нужний, вік не такий то і великий, ну якось так.
 
Реєстрація
06.04.09
Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
Ну такий собі аргумент... Я був у ТЦК у вересні минулого року, пройшов ВЛК (після якої я раптом став "придатним" зі своїм "букетом", про це писав тут десь на форумі) і все. ВУС на теперішній час нахрєн нікому не нужний, вік не такий то і великий, ну якось так.
Так до тебе і немає питань, ти сходив в ТЦК, дані актуалізував. А є ті, про кого ТЦК взагалі навіть теоретично не знає
 

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Реєстрація
14.02.08
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
и сходив в ТЦК, дані актуалізував
Там нічого було актуалізовувати, тому що 25 лютого всі ТЦК знищили всі справи шляхом простого спалення. Один із співробітників ТЦК сказав, що якби я не прийшов, то воєнкомат і не знав би про моє існування.
 

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Реєстрація
30.01.08
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
"Інформація від офіційних осіб, від військово-політичного керівництва – також інструмент впливу. Вони робляться тоді, коли це потрібно і виходить відповідний результат. А що стосується конкретних заяв – вони збулися. Українці були в Криму цього року і цього літа", – резюмував представник ГУР.
 
Реєстрація
07.09.15
Місто
中華人民共和國香港特別行政區
Телефон
Iphone from China
"Не петляли" лише ті, хто зараз на фронті.

Всі інші, як би вони не виправдовувалися що: "я туди не рвався, але ж в тцк дали відстрочку з тих чи інших причин", так само не захищають державу зі зброєю в окопах, як і ті, що злиняли...
З всією повагою проте я знаю як мінімум ціле міністерство в Україні де з зброєю в окопах не сидять але працюють щоб виграти війну з Росією, а ще тисячі волонтерів.
 

nataba

Заблокирован
Реєстрація
02.10.19
Місто
Львів
ціле міністерство в Україні де з зброєю в окопах не сидять але працюють щоб виграти війну з Росією, а ще тисячі волонтерів.
В міністерстві цілком можуть працювати одні жінки, волонтерити також.

І навіть там, де жінкам важко виконувати чоловічу роботу, можна організувати виїзд кожного на фронт за вахтовим методом, до прикладу, три місяці один, потім туди другий.

Щоб зі зброєю в руках винищував ворога справжді кожен українець мобілізаційного віку. А не так як зараз, коли "бійці економічного фронту" вважають що вони приносять державі більше користі, аніж ті, хто втрачають в окопах своє чиття чи кінцівки.
 
  • Like
Реакції: AL1
Реєстрація
06.04.09
Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
Спецпризначенці ГУР здійснили рейд до Бєлгородської області, ворог зазнав втрат
Розвідники замінували єдину дорогу, якою пересувались загарбники на вказаній ділянці, а також атакували російський взводний опорний пункт.


Головне управління розвідки МО України
🔥 Рейд у лігво окупантів ― розвідники завдали ворогу чергових втрат

😎 У зв’язку з почастішанням випадків диверсій з боку росіян й заради захисту цивільних українців, які проживають у громадах поблизу державного кордону та страждають від атак агресора, воїни Головного управління розвідки Міністерства оборони України реалізували комплекс спеціальних дій.

🔎 Відповідно до здобутих розвідданих, на російських позиціях у грайворонському районі бєлгородської області вище керівництво окупаційної армії рф запланувало перевірку через невдоволення й скарги тамтешнього особового складу кепськими умовами служби.

⚡️ Перед приїздом московських «ревізорів» рядові загарбники заметушились ― стали проводити активні інженерні роботи.
Аби завдати ворогу втрат та погіршити його морально-психологічний стан, спецпризначенці ГУР МО України спланували та здійснили спецоперацію.

💥 Під час виконання завдання розвідники замінували єдину дорогу, якою пересувались загарбники на вказаній ділянці, а також атакували російський взводний опорний пункт.

✔️ Внаслідок вогневого нальоту із застосуванням стрілецької зброї та мінометів, а також підриву на українських мінах ворог зазнав втрат. Кількість ліквідованих та поранених окупантів уточнюється.

🇺🇦 Слава Україні!
 
Реєстрація
06.04.09
Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
Воїни-розвідники знищили 2 російські “Панцирі” у Бєлгородській області, – ГУР
Спецоперацію провели вчора, 6 січня.


Офіційний Telegram-канал ГУР МО України

💥 Воїни-розвідники підсмажили 2 російські «панцирі»

😎 6 січня 2024 року відбулась чергова спецоперація Головного управління розвідки Міністерства оборони України, спрямована на ослаблення держави-агресора росії.

🤝 У межах складної місії, реалізованої за сприяння платформи United24, оператори «Групи 999» ГУР МО України вдарили по позиціях російської ППО на території бєлгородської області.

👉 Внаслідок вогневого ураження 2 російські зенітні ракетно-гарматні комплекси «панцирь с1» виведені з ладу.

💰 Вартість одного такого ЗРГК становить орієнтовно 10-15 мільйонів доларів.

🇺🇦 Слава Україні!
 
Реєстрація
06.04.09
Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
ГУР отримало секретні дані щодо військових розробок Росії вартістю 1,5 млрд доларів
Ідеться про 100 гігабайтів секретних даних з російського підприємства ООО "Специальный технологический центр".



Головне управління розвідки Міноборони отримало 100 гігабайтів секретних даних з російського підприємства ООО "Специальный технологический центр", вартість яких може складати 1, 5 мільярди доларів.

Про це повідомили у пресслужбі Генерального управління розвідки.

Російське підприємство перебуває під санкціями з 2016 року. На його потужностях виробляють військове обладнання та техніку, що використовується армією рф у війні проти України.

Зокрема, на "Спеціальному технологічному центрі" виготовляють БПЛА “Орлан” різних модифікацій, цілу низку засобів радіоелектронної боротьби й розвідки, інші військову продукцію.

Масив переданої для ГУР МО України інформації містить документацію на 194 номенклатурні одиниці: креслення, технічні завдання, патенти, програмне забезпечення тощо ― йдеться як про наявні, так і перспективні військові розробки.

За попередніми оцінками, вартість одержаних даних може складати 1, 5 мільярди доларів.

"Це суттєвий удар по терористичній москві: вказаний архів уже використовується в цілях зміцнення обороноздатності України та ослаблення держави-агресора", – зазначають в ГУР.

В ГУР додали, що отримати закриту інформацію одного із критично важливих підприємств ВПК РФ вдалось завдяки "ефективній взаємодії з патріотичними представниками громадянського суспільства та медіаспільноти".
 
Реєстрація
06.04.09
Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
Майже пів мільйона російських військових зараз воюють в Україні, – ГУР
На тимчасово окупованих територіях розміщені 35 тисяч осіб "росгвардії", які забезпечують окупаційний режим.


Офіційний Telegram-канал ГУР МО України

‼️ Окупаційні війська рф в Україні налічують 462 тисячі осіб

☝️ Крім того, на тимчасово поневолених українських землях розміщені 35 тисяч осіб (https://scontent.fiev7-3.fna.fbcdn....ZigWx3EopZ7mV-rsrc4m-wDp6VqOqOgEg&oe=65A3C517) «росгвардії», які забезпечують окупаційний режим.

📌 Про це повідомив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький в інтервʼю для подкасту «(не)Безпечна країна» на Українській правді. (https://www.pravda.com.ua/podcasts/6319dfdc6cc5b/2024/01/10/7436607/)

«Така кількість військ на наших територіях дозволяє росіянам проводити ротацію: відводити ті частини й підрозділи, які втратили боєздатність ― де чисельність особового складу менше 50%, у тилові райони. А після відновлення і поповнення вони знову виходять на лінію фронту», ― зазначив Вадим Скібіцький.

👉 Також він навів дані про кількість російських боєприпасів та спроможності російського ВПК.

📌 Головні тези:

▪️ Оборонна промисловість рф здатна виробляти 2 мільйони боєприпасів на рік. Йдеться про снаряди 122 та 152 мм.

▪️ Повністю забезпечити потреби російської армії промисловість рф у 2023 році не змогла. Дефіцит склав близько пів мільйона снарядів.

▪️ Спочатку росіяни возили снаряди з білорусі, далі закупляли їх в ірану, а потім пішли великі партії боєприпасів з північної кореї.

▪️ Ми знаємо, якими маршрутами їх перевозили, на яких складах їх зберігають і як їх далі доправляють на фронт.

❗️ У 2024 році росія планує збільшити виробництво боєприпасів, але має низку проблем, пов’язаних із браком складових елементів, кваліфікованого персоналу та виробничих потужностей.

«Наша оцінка — в рф буде залишатись дефіцит на такому ж рівні 500 тисяч боєприпасів і вона буде намагатись десь їх знайти», — підсумував Вадим Скібіцький.

 

monter

Україна понад усе!
Реєстрація
22.07.09
Місто
Черкаси
Телефон
Redmi Note 11S 6/128

Союзники передали українським військовим далекобійну зброю, про яку поки що не можна говорити​

Володимир Зеленський на зустрічі із представниками балтійських ЗМІ у Литві розповів про те, як ППО збили за день 26 вертольотів та 12 літаків за раз.

«Партнери передали нам деяку далекобійну зброю. Я не говоритиму яку, але партнери зрозуміють. Ми нею знищили 26 вертольотів за добу, 12 літаків, які піднімалися і били потім ракетами, проти яких ці системи і працювали. Ми 12 знищили за раз. Просто було чим», – розповів Зеленський.
 

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Реєстрація
30.01.08
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
У нас есть такие приборы,
Но мы вам про них не расскажем.
©Манго-Манго
 
Реєстрація
14.06.08
Місто
Київ
Телефон
M315F
издЯть і Издять, Издять і издЯть (с)
Ефект бумеранга...
 

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Реєстрація
30.01.08
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

omni

необмежено придатний
Реєстрація
22.04.11
Місто
Запоріжжя
Телефон
ZTE Blade 20 Smart

Буданов назвав причину труднощів з наступальними операціями ЗСУ​

За словами Кирила Буданова, величезна кількість безпілотників і мін зумовили неможливість проведення наступів

Внєзапно, блядь! Для розвідки велика кількість мін і БПЛА стало несподіванкою.
подождите немного и будет новое откровение.... зима пришла неожиданно....
 

Тара

Заблокирован
Реєстрація
12.11.22
Місто
Одеса
Внєзапно, блядь! Для розвідки велика кількість мін і БПЛА стало несподіванкою.
А колись сміялись ще над зубами дракона, буцімто руські дураки якусь фігню роблять. А виявилось що важкопрохідна фігня виявилась

зима пришла неожиданно...
Зима завжди несподівана була для комунальників. Кожного року.
зараз можуть і розвідники здивуватись
 
  • Like
Реакції: idea

plebis

why so serious?
Команда форуму
Реєстрація
26.10.07
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Тут треба вміти читати заголовки наших гівнарів.
Зазвичай (і в даному випадку також, схоже) це виглядає так - якесь медіа бере розлоге інтервʼю у умовного Буданова. Інтервʼю такого калібра для цього медіа таке єдине, або виходить раз на рік. На ньому задають питання не про минулий і наступний тиждень, а про все взагалі - бо це не останній апдейт з фронта, а саме велике інтервʼю.
В цьому інтервʼю є все, потім гівнюк, в якого в трудовій написано чомусь, що він журналіст бере і пише статтю "Буданов назвав причину".
Тіпа раніше про це ніхто не казав (що не так), і ось саме сьогодні умовний Буданов вирішив поділитися откровєнієм.
Потім хтось тягне це на інший ресурс, а там вже коментатори розтягують, бо так приємно гівна полити. Хоча по факту про це говорили і раніше навіть офіційні особи і, можливо, той самий умовний Буданов, просто саме це інтервʼю вийшло зараз
Така сама хєрня часто буває навіть з коменту в фейсбуці. Якийсь військовий пише що тут хлопцям важко і відступили з позиції - зєявляється стаття "Військові пояснили причини відступу наавдіівському фронті"

Я може не дивлюсь марафони, але офіційних осіб читаю, мені оцей наратив, що "нам кажуть що все добре і легко" здається абсолютно необгрунтованим. Якась стара памяʼть по Арестовичу чи шо.
 

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Реєстрація
30.01.08
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Чому внєзапно.
Я читаю іноземну аналітику по війні. І після перших тижнів "кінтрнаступу" постали питання, "якого х", чому військова розвідка не повідомила про масштабні(!!!) мінні поля, які неможливо було приховати? І саме це величезний пройоб військової розвідки. Відповідно, виправдовувати просирання полімерів своєю некомпетентністю, це безугло.

Я вже писав, що Кирюша диверсант, а ось розвідник з нього ніякий. І він ще раз це підтвердив.
 
Реєстрація
06.04.09
Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
Зверху