Гудзак
Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Тю... А дехто вже дірку на френчі робив під наступний орден...
Я думаю, з моментом, коли він став публічною особою, він перестав бути розвідником. "штатний радник ОПИ".ось розвідник з нього ніякий
Ого, з таким хайдом навіть я з майже 10к повідомлень нічого не бачу*** Hidden text: cannot be quoted. ***
На сирійському аеродромі Шайрат готують операторів БПЛА для війни проти України
Головне управління розвідки Міністерства оборони України інформує ― у Сирії тренують російських операторів БПЛА іранського виробництва.
⚡️ Навчання для московитів проводять «Ліванська поліція Хезболлиє та «Іранська революційна гвардія» на території сирійського військового аеродрому Шайрат.
❗️ Лівансько-ірансько-російський навчальний курс передбачає опанування БПЛА Shahed-136 та Ababil-3, а також дистанційно керованого літака Raad.
Очолює військові навчання один із командирів «Хезболли» Камаль Абу Садік, який спеціалізується на виготовленні та обслуговуванні безпілотників.
❗️ Разом із росіянами вишкіл проходять найманці-сирійці, яких москва планує задіяти у війні проти України як операторів БПЛА.
Кирило Олександрович попрохав не дуже світити ці особливостіОго, з таким хайдом навіть я з майже 10к повідомлень нічого не бачу*** Hidden text: cannot be quoted. ***
Термінали Starlink окупанти закуповують в арабських країнах
Головне управління розвідки Міністерства оборони України інформує: держава-агресор росія закуповує засоби зв’язку, зокрема й термінали супутникового інтернету Starlink, для використання у війні в арабських країнах.
У свіжому радіоперехопленні російські окупанти обговорюють відповідні можливості придбання терміналу супутникового зв’язку Starlink.
За словами одного із загарбників, «арабы привозят все: провода, вайфай, роутер…», а вартість закупівлі пристрою Starlink становить 200 тисяч рублів.
Шо, прям всі-всі блочить? І навіть банальний ssh, через який "протягнути" tun простіше простого?*** Hidden text: cannot be quoted. ***
Днями попаду в мережу девайсу, спробую різні варіанти.Шо, прям всі-всі блочить?
Якшо вмієш, і є чим, спробуй ще ip l2tp / ip tunnel (з різними mode)спробую