Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
2) ті твої знайомі самі потиху все "порішали", представивши тобі версію, в яку ти повірив, "що їх з невідомої нікому причини на фронт не беруть, хоча й вони і готові (хоча, якщо й досі не там, зрозуміло, не рвуться)".
не все ж робиться через "порішали"

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Хто з нас тут навіть на форумі хоч раз після 24.02.2022 хоч раз був в ТЦК, а не петляв?
Ну такий собі аргумент... Я був у ТЦК у вересні минулого року, пройшов ВЛК (після якої я раптом став "придатним" зі своїм "букетом", про це писав тут десь на форумі) і все. ВУС на теперішній час нахрєн нікому не нужний, вік не такий то і великий, ну якось так.

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
Ну такий собі аргумент... Я був у ТЦК у вересні минулого року, пройшов ВЛК (після якої я раптом став "придатним" зі своїм "букетом", про це писав тут десь на форумі) і все. ВУС на теперішній час нахрєн нікому не нужний, вік не такий то і великий, ну якось так.
Так до тебе і немає питань, ти сходив в ТЦК, дані актуалізував. А є ті, про кого ТЦК взагалі навіть теоретично не знає

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
и сходив в ТЦК, дані актуалізував
Там нічого було актуалізовувати, тому що 25 лютого всі ТЦК знищили всі справи шляхом простого спалення. Один із співробітників ТЦК сказав, що якби я не прийшов, то воєнкомат і не знав би про моє існування.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
"Інформація від офіційних осіб, від військово-політичного керівництва – також інструмент впливу. Вони робляться тоді, коли це потрібно і виходить відповідний результат. А що стосується конкретних заяв – вони збулися. Українці були в Криму цього року і цього літа", – резюмував представник ГУР.

exdvag

Ненавиджу росію а вона мене.
Місто
some time in any city EU.Permanently from Lutsk
Телефон
Iphone from China
"Не петляли" лише ті, хто зараз на фронті.

Всі інші, як би вони не виправдовувалися що: "я туди не рвався, але ж в тцк дали відстрочку з тих чи інших причин", так само не захищають державу зі зброєю в окопах, як і ті, що злиняли...
З всією повагою проте я знаю як мінімум ціле міністерство в Україні де з зброєю в окопах не сидять але працюють щоб виграти війну з Росією, а ще тисячі волонтерів.

nataba

Заблокований
Місто
Львів
ціле міністерство в Україні де з зброєю в окопах не сидять але працюють щоб виграти війну з Росією, а ще тисячі волонтерів.
В міністерстві цілком можуть працювати одні жінки, волонтерити також.

І навіть там, де жінкам важко виконувати чоловічу роботу, можна організувати виїзд кожного на фронт за вахтовим методом, до прикладу, три місяці один, потім туди другий.

Щоб зі зброєю в руках винищував ворога справжді кожен українець мобілізаційного віку. А не так як зараз, коли "бійці економічного фронту" вважають що вони приносять державі більше користі, аніж ті, хто втрачають в окопах своє чиття чи кінцівки.

• Like
Реакції: AL1
Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
Спецпризначенці ГУР здійснили рейд до Бєлгородської області, ворог зазнав втрат
Розвідники замінували єдину дорогу, якою пересувались загарбники на вказаній ділянці, а також атакували російський взводний опорний пункт.

Головне управління розвідки МО України
🔥 Рейд у лігво окупантів ― розвідники завдали ворогу чергових втрат

😎 У зв’язку з почастішанням випадків диверсій з боку росіян й заради захисту цивільних українців, які проживають у громадах поблизу державного кордону та страждають від атак агресора, воїни Головного управління розвідки Міністерства оборони України реалізували комплекс спеціальних дій.

🔎 Відповідно до здобутих розвідданих, на російських позиціях у грайворонському районі бєлгородської області вище керівництво окупаційної армії рф запланувало перевірку через невдоволення й скарги тамтешнього особового складу кепськими умовами служби.

⚡️ Перед приїздом московських «ревізорів» рядові загарбники заметушились ― стали проводити активні інженерні роботи.
Аби завдати ворогу втрат та погіршити його морально-психологічний стан, спецпризначенці ГУР МО України спланували та здійснили спецоперацію.

💥 Під час виконання завдання розвідники замінували єдину дорогу, якою пересувались загарбники на вказаній ділянці, а також атакували російський взводний опорний пункт.

✔️ Внаслідок вогневого нальоту із застосуванням стрілецької зброї та мінометів, а також підриву на українських мінах ворог зазнав втрат. Кількість ліквідованих та поранених окупантів уточнюється.

🇺🇦 Слава Україні!

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
Воїни-розвідники знищили 2 російські “Панцирі” у Бєлгородській області, – ГУР
Спецоперацію провели вчора, 6 січня.

Офіційний Telegram-канал ГУР МО України

💥 Воїни-розвідники підсмажили 2 російські «панцирі»

😎 6 січня 2024 року відбулась чергова спецоперація Головного управління розвідки Міністерства оборони України, спрямована на ослаблення держави-агресора росії.

🤝 У межах складної місії, реалізованої за сприяння платформи United24, оператори «Групи 999» ГУР МО України вдарили по позиціях російської ППО на території бєлгородської області.

👉 Внаслідок вогневого ураження 2 російські зенітні ракетно-гарматні комплекси «панцирь с1» виведені з ладу.

💰 Вартість одного такого ЗРГК становить орієнтовно 10-15 мільйонів доларів.

🇺🇦 Слава Україні!

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
ГУР отримало секретні дані щодо військових розробок Росії вартістю 1,5 млрд доларів
Ідеться про 100 гігабайтів секретних даних з російського підприємства ООО "Специальный технологический центр".

Головне управління розвідки Міноборони отримало 100 гігабайтів секретних даних з російського підприємства ООО "Специальный технологический центр", вартість яких може складати 1, 5 мільярди доларів.

Про це повідомили у пресслужбі Генерального управління розвідки.

Російське підприємство перебуває під санкціями з 2016 року. На його потужностях виробляють військове обладнання та техніку, що використовується армією рф у війні проти України.

Зокрема, на "Спеціальному технологічному центрі" виготовляють БПЛА “Орлан” різних модифікацій, цілу низку засобів радіоелектронної боротьби й розвідки, інші військову продукцію.

Масив переданої для ГУР МО України інформації містить документацію на 194 номенклатурні одиниці: креслення, технічні завдання, патенти, програмне забезпечення тощо ― йдеться як про наявні, так і перспективні військові розробки.

За попередніми оцінками, вартість одержаних даних може складати 1, 5 мільярди доларів.

"Це суттєвий удар по терористичній москві: вказаний архів уже використовується в цілях зміцнення обороноздатності України та ослаблення держави-агресора", – зазначають в ГУР.

В ГУР додали, що отримати закриту інформацію одного із критично важливих підприємств ВПК РФ вдалось завдяки "ефективній взаємодії з патріотичними представниками громадянського суспільства та медіаспільноти".

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
Майже пів мільйона російських військових зараз воюють в Україні, – ГУР
На тимчасово окупованих територіях розміщені 35 тисяч осіб "росгвардії", які забезпечують окупаційний режим.

Офіційний Telegram-канал ГУР МО України

‼️ Окупаційні війська рф в Україні налічують 462 тисячі осіб

☝️ Крім того, на тимчасово поневолених українських землях розміщені 35 тисяч осіб (https://scontent.fiev7-3.fna.fbcdn....ZigWx3EopZ7mV-rsrc4m-wDp6VqOqOgEg&oe=65A3C517) «росгвардії», які забезпечують окупаційний режим.

📌 Про це повідомив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький в інтервʼю для подкасту «(не)Безпечна країна» на Українській правді. (https://www.pravda.com.ua/podcasts/6319dfdc6cc5b/2024/01/10/7436607/)

«Така кількість військ на наших територіях дозволяє росіянам проводити ротацію: відводити ті частини й підрозділи, які втратили боєздатність ― де чисельність особового складу менше 50%, у тилові райони. А після відновлення і поповнення вони знову виходять на лінію фронту», ― зазначив Вадим Скібіцький.

👉 Також він навів дані про кількість російських боєприпасів та спроможності російського ВПК.

📌 Головні тези:

▪️ Оборонна промисловість рф здатна виробляти 2 мільйони боєприпасів на рік. Йдеться про снаряди 122 та 152 мм.

▪️ Повністю забезпечити потреби російської армії промисловість рф у 2023 році не змогла. Дефіцит склав близько пів мільйона снарядів.

▪️ Спочатку росіяни возили снаряди з білорусі, далі закупляли їх в ірану, а потім пішли великі партії боєприпасів з північної кореї.

▪️ Ми знаємо, якими маршрутами їх перевозили, на яких складах їх зберігають і як їх далі доправляють на фронт.

❗️ У 2024 році росія планує збільшити виробництво боєприпасів, але має низку проблем, пов’язаних із браком складових елементів, кваліфікованого персоналу та виробничих потужностей.

«Наша оцінка — в рф буде залишатись дефіцит на такому ж рівні 500 тисяч боєприпасів і вона буде намагатись десь їх знайти», — підсумував Вадим Скібіцький.

monter

Україна понад усе!
Місто
Черкаси
Телефон
Redmi Note 11S 6/128

Союзники передали українським військовим далекобійну зброю, про яку поки що не можна говорити​

Володимир Зеленський на зустрічі із представниками балтійських ЗМІ у Литві розповів про те, як ППО збили за день 26 вертольотів та 12 літаків за раз.

«Партнери передали нам деяку далекобійну зброю. Я не говоритиму яку, але партнери зрозуміють. Ми нею знищили 26 вертольотів за добу, 12 літаків, які піднімалися і били потім ракетами, проти яких ці системи і працювали. Ми 12 знищили за раз. Просто було чим», – розповів Зеленський.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
У нас есть такие приборы,
Но мы вам про них не расскажем.
©Манго-Манго

Місто
Київ
Телефон
SM-A366
издЯть і Издять, Издять і издЯть (с)
Ефект бумеранга...

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

omni

необмежено придатний
Місто
Запоріжжя
Телефон
moto g84 5g

Буданов назвав причину труднощів з наступальними операціями ЗСУ​

За словами Кирила Буданова, величезна кількість безпілотників і мін зумовили неможливість проведення наступів

Внєзапно, блядь! Для розвідки велика кількість мін і БПЛА стало несподіванкою.
подождите немного и будет новое откровение.... зима пришла неожиданно....

Тара

Заблокований
Місто
Одеса
Внєзапно, блядь! Для розвідки велика кількість мін і БПЛА стало несподіванкою.
А колись сміялись ще над зубами дракона, буцімто руські дураки якусь фігню роблять. А виявилось що важкопрохідна фігня виявилась

зима пришла неожиданно...
Зима завжди несподівана була для комунальників. Кожного року.
зараз можуть і розвідники здивуватись

• Like
Реакції: idea

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Тут треба вміти читати заголовки наших гівнарів.
Зазвичай (і в даному випадку також, схоже) це виглядає так - якесь медіа бере розлоге інтервʼю у умовного Буданова. Інтервʼю такого калібра для цього медіа таке єдине, або виходить раз на рік. На ньому задають питання не про минулий і наступний тиждень, а про все взагалі - бо це не останній апдейт з фронта, а саме велике інтервʼю.
В цьому інтервʼю є все, потім гівнюк, в якого в трудовій написано чомусь, що він журналіст бере і пише статтю "Буданов назвав причину".
Тіпа раніше про це ніхто не казав (що не так), і ось саме сьогодні умовний Буданов вирішив поділитися откровєнієм.
Потім хтось тягне це на інший ресурс, а там вже коментатори розтягують, бо так приємно гівна полити. Хоча по факту про це говорили і раніше навіть офіційні особи і, можливо, той самий умовний Буданов, просто саме це інтервʼю вийшло зараз
Така сама хєрня часто буває навіть з коменту в фейсбуці. Якийсь військовий пише що тут хлопцям важко і відступили з позиції - зєявляється стаття "Військові пояснили причини відступу наавдіівському фронті"

Я може не дивлюсь марафони, але офіційних осіб читаю, мені оцей наратив, що "нам кажуть що все добре і легко" здається абсолютно необгрунтованим. Якась стара памяʼть по Арестовичу чи шо.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Чому внєзапно.
Я читаю іноземну аналітику по війні. І після перших тижнів "кінтрнаступу" постали питання, "якого х", чому військова розвідка не повідомила про масштабні(!!!) мінні поля, які неможливо було приховати? І саме це величезний пройоб військової розвідки. Відповідно, виправдовувати просирання полімерів своєю некомпетентністю, це безугло.

Я вже писав, що Кирюша диверсант, а ось розвідник з нього ніякий. І він ще раз це підтвердив.

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
Зверху