Причина: оновлення шапки
Останнє редагування модератором:
Старенька Мама вважає його найкращим, і купляє в рошенівськофірмовому постійно після пенсії.як на мій смак, то Рошен одне з найгірших за якістю масло
Дійсно кажуть, на смак та колір товаришів не має.Старенька Мама вважає його найкращим, і купляє в рошенівськофірмовому постійно після пенсії.як на мій смак, то Рошен одне з найгірших за якістю масло
БіАГр був локально-регіональним гравцем на полицях магазинів, і є крупним на "молочному" ринку. Масло, сир, плавльонка це так, "побочні продукти", але дуже пристойної якості. Їхня спеціалізація - сухе молоко, яке в них купують багато інших "молочників" і з якого робиться все різноманіття.Білоцерківське бе, можливо попадав на підробку
83% - за такими нестандартними відсотками зазвичай ховають невідповідність стандартам виробництва.мені таке масло найкраще
Головне, щоб інших бактерій було небагато.а отже більше молочнокислихбактерій, меньше консервантів.
ятр їх основна цільова група - "дитяча кухня", а дорослі продукти - побічне.мєстєчкові мініцехи, в яких доприкладу цікавіше брати сметану, чи той же творожний сир. Що не зберігатиметься 100500 днів,
Це не масло, а спред! В 2022 році возив це масло кумі в магазин. На пачці масла вказано, що склад з вершків, а ось на картнному ящику вже вся правда. Хоча мушу визнати, що смачне. Особливо якщо не знати, що їси!
рихальське масло
Ні тому що на 82.5 є стандарт, а на 83 - немає, тож можна "творити" що завгодно, та судячи за поперечних дописувачів, вони і роблять.то чом би й ні - 83%
я казки не розповідаюВ казки про "самі їмо" залиште наївним покупцям
Ти відрізняєш на смак/запах масло від маргарину?інфо достовірна повністю на 100%
але кожен обирає на свій смак я не наполягаю
Щаслива людина.Кочевник, не знаю таке не їв