Харчові продукти: якість, ціни, акційні пропозиції

dima1

Moderator
Команда форуму
Реєстрація
30.09.08
Місто
Мальмё
Телефон
Samsung Galaxy S20 Ultra

krebs83

Заброньований ухилянт
Реєстрація
30.09.08
Місто
Вінниця
Телефон
Poco X7 pro
В АТБ сьогодні сфотографував. Уже вказують ціну за 200 мл, тварюки. Скоро буде, що будуть вказувати ціну не за рулон туалетного паперу, а за 1 метр.

Охорона, відміна :)
Стало цікаво, набрав гарячу лінію, сказали, що ціна фіксована за літр 80 грн з копійками. Продавці вчепили помилковий цінник. Але ті, хто не читають цінники, можуть набрати по дешевій ціні


555.jpg
 
Останнє редагування:
Реєстрація
06.04.09
Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
Вартість продуктів в Україні у березні: найбільше подорожчали овочі, борошно впало в ціні
Тенденція до зростання цін на продовольчі товари триває


 

monsterrr

Почётный Святой
Реєстрація
16.06.17
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
А есть кто с Житомира?

Любимый шоколад закончился в Ашане везде, кроме Житомира )) и там только самовывоз.
 

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Реєстрація
30.01.08
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Згадався смак дитинства. Копчений окорок. Це свинська задня нога, яку коптили і потім вішали на гачок.
Таке я зустрічав в селі на Запоріжжі. Невідомо, чи це місцевий варіант приготуванні, чи переселенці привезли з Полісся.
Здається найбільш подібним є хамон або пршут. Але то в'ялене, а окорок - копчене.

Хтось знає як вірно називається таке м'ясо і чи існують сучасні виробники його?
 

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Реєстрація
29.01.14
Місто
Шахтарське (Першотравенськ) на Січеславщині
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
Кочевник, щось подібне - подібне! - зустрічав у продажі чорт зна коли, у році 94-му... І з кінцями. І близько не чув і не бачив.
 
Реєстрація
31.07.16
Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
Хтось знає як вірно називається таке м'ясо і чи існують сучасні виробники його?
На жмеринщині, задню ногу в маринаді, замотували в марлю, вішали в комині, і палили грубку вишньовими дровами. Називалося шинка. Мабуть з польских рецептів, бо кров'яна з гречкою "кишка" та інше, ну і багато етнополяків жило навкруги.
 
Реєстрація
27.10.07
Місто
Закарпатская обл.
Телефон
Redmi Note 8 & 11 Pro
Згадався смак дитинства. Копчений окорок. Це свинська задня нога, яку коптили і потім вішали на гачок.
Таке я зустрічав в селі на Запоріжжі. Невідомо, чи це місцевий варіант приготуванні, чи переселенці привезли з Полісся.
Здається найбільш подібним є хамон або пршут. Але то в'ялене, а окорок - копчене.

Хтось знає як вірно називається таке м'ясо і чи існують сучасні виробники його?
Шовдарь. Світ м'яса в Сильпо.
 

monsterrr

Почётный Святой
Реєстрація
16.06.17
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
Кочевник, теж пам’ятаю таке.

Варено-копченого валом в магазинах, но это не совсем то, если я правильно понимаю.
На олх много копченостей, все не смотрел, может есть там, в основном как домашние копчености.
Таке есть. И таке (шовдарь написано копченый). И таке.
Можно у тех же продавцов поспрашивать, наверняка подскажут.
 
Зверху