Причина: оновлення шапки
Останнє редагування модератором:
Дешевше бачив лише в Посаді по 29,5. І розфасований в пакети по 28,9.так в атб самий дешевий цукор 29.90
Цінник від 200мл соку.
Чогось думав що ціни по всій країні в них однакові, а ні.Цінник від 200мл соку.
Здається в межах одного міста можуть відрізнятися.Чогось думав що ціни по всій країні в них однакові, а ні.
огоЛюбимый шоколад
На жмеринщині, задню ногу в маринаді, замотували в марлю, вішали в комині, і палили грубку вишньовими дровами. Називалося шинка. Мабуть з польских рецептів, бо кров'яна з гречкою "кишка" та інше, ну і багато етнополяків жило навкруги.Хтось знає як вірно називається таке м'ясо і чи існують сучасні виробники його?
мій дід палив абрикосу.палили грубку вишньовими дровами
Папіроси не заважали коптінню абрикосою.А мій папiросу
Шовдарь. Світ м'яса в Сильпо.Згадався смак дитинства. Копчений окорок. Це свинська задня нога, яку коптили і потім вішали на гачок.
Таке я зустрічав в селі на Запоріжжі. Невідомо, чи це місцевий варіант приготуванні, чи переселенці привезли з Полісся.
Здається найбільш подібним є хамон або пршут. Але то в'ялене, а окорок - копчене.
Хтось знає як вірно називається таке м'ясо і чи існують сучасні виробники його?
що то за мова "rue"?Шовдарь.