Причина: оновлення шапки
Останнє редагування модератором:
а я що написав?Set, смаків ми розрізняємо пʼять, запахів - трильйон.
До речі, гарна ідея пити колу. Але без цукру.
Часто просто зелені сицилійські лимони плутають з лаймами, в тому ж сільпі навіть. Береш і даєш дозріти, як зеленому банану.Дивлюся на ціну лимонів,- вони чуть дешевші від лайма.
Звідси питання,- а чай з лаймом п'ють, чи це щось не тойво?
Оце я провтикав. Шкірку знімаю/викидаю, те що очищене ріжу кружальцями і засипаю цукром.Я взагалі давно пью тільки зі шкіркою, відколи це зрозумів
Ну тут, дійсно, можна і концентрат брати. Судячи з осаду, це не тупо лимонна кислота з ароматизатором, а щось близьке до лимону.Оце я провтикав. Шкірку знімаю/викидаю, те що очищене ріжу кружальцями і засипаю цукром.
Добре що я свого часу натрапив на Ред Форум, бо так би і не знав примудростей,- чай пити.
п'ють ! в багатьох закладах навпаки лимону може й не бутичай з лаймом п'ють
Але найкращий - текіла!о чём вы? лучший чай для лайма - это Corona 0.355!
Маю для вас рекомендацію- посадіть собі хеномелес, або північний лимон.Основне тут - запах, а не смак. Я взагалі давно пью тільки зі шкіркою, відколи це зрозумів. А запах різний, хоч на смак сік майже не відрізняється. То ж спробуй чи сподобається, але це зовсім інший фрукта чай з лаймом п'ють, чи це щось не тойво?
а хіба таке можна перевозити через кордон?Я в свою подорож Балтійськими країнами цілий кущ привезла додому![]()
Ми у Львові років 25 його вживаємо, не лише до чаю, дружина також варить з нього компоти.цілий кущ привезла додому. Незнала, що в нас теж росте
Росте вже років 20 а то і більше. І декоративний (як цвіте - заглядіння, плюс компактний кущик), і користь (вітаміну С там більше ніж в лимоні (с)дружина). Що вродило - відправляємо в морозилку, 2-3 штуки на кастрюлю кампоту потім.хеномелес
В Україну можна завезти все, що завгодно, то вивезти тяжко.а хіба таке можна перевозити через кордон?Я в свою подорож Балтійськими країнами цілий кущ привезла додому![]()
![]()
Рівно о 12 ночі після вказаної дати він, звісно, не перетвориться у тикву, при правильному зберіганні його ще можна використати за призначенням, але виробник попередив і не рекомендуєРоблю ревізію холодильнику, і на майонезі все чітко, дати штампи, але у описі бажано вжити до вказаної дати. Тобто далі він вічний?