Харчові продукти: якість, ціни, акційні пропозиції

dima1

Moderator
Команда форуму
Місто
Мальмё
Телефон
Samsung Galaxy S20 Ultra
Місто
Запоріжжя-Essen
Телефон
IPhone 9
Set, смаків ми розрізняємо пʼять, запахів - трильйон.
До речі, гарна ідея пити колу. Але без цукру.

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
Дивлюся на ціну лимонів,- вони чуть дешевші від лайма.
Звідси питання,- а чай з лаймом п'ють, чи це щось не тойво?
Часто просто зелені сицилійські лимони плутають з лаймами, в тому ж сільпі навіть. Береш і даєш дозріти, як зеленому банану.
В них, навідміну від турецького шлаку( з ватною цедрою, останніх пів року), тонка шкіра та реально лимонний присмак, якщо ми про чай\каву. І це якщо тільки цедру кидати, бо сам сік сицилійського класний для коктейлів, салатів. А в каві\чайові - не звично. Нагадує трохи бергамот.

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
Я взагалі давно пью тільки зі шкіркою, відколи це зрозумів
Оце я провтикав. Шкірку знімаю/викидаю, те що очищене ріжу кружальцями і засипаю цукром.
Добре що я свого часу натрапив на Ред Форум, бо так би і не знав примудростей,- чай пити.

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
Оце я провтикав. Шкірку знімаю/викидаю, те що очищене ріжу кружальцями і засипаю цукром.
Добре що я свого часу натрапив на Ред Форум, бо так би і не знав примудростей,- чай пити.
Ну тут, дійсно, можна і концентрат брати. Судячи з осаду, це не тупо лимонна кислота з ароматизатором, а щось близьке до лимону.

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/UMC)
чай з лаймом п'ють
п'ють ! в багатьох закладах навпаки лимону може й не бути
я періодично купую до чаю .
про користь не впевнений ...
але смаку додає приємного !!!
це звісно якщо чай з супермаркету масмаркет (
якщо чай купуєш дорогий і розрізняєш смак , то лайм там зайвий як на мене )

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Шахтарське (Першотравенськ) на Січеславщині
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
Goggle, гм... "Праздник, который всегда с тобой" можно отмечать на регулярной основе, даже среди недели... :cool: Как говорится, водку пьют в 2-случаях: при плохой погоде - и при хорошей.

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S24fe
Поспорили православный, мусульманин и еврей — чей бог сильнее. Мусульманин говорит: "Была страшная буря, смерч, все вокруг рушилось. Я помолился богу — и он меня поднял и пронес над бурей в безопасное место!" Христианин рассказывает: "А я попал в наводнение,, все затопило кругом, плавать не умею... Помолился богу, он меня на сушу и перенес!" А еврей говорит: "А я раз в субботу шел по дороге, вижу — лежит бумажник, деньгами набит. Да поднять нельзя — ведь в субботу ни работать, ничего нельзя делать. Ну, я богу помолился... У всех — суббота, а у меня — четверг!

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
а чай з лаймом п'ють, чи це щось не тойво?
Основне тут - запах, а не смак. Я взагалі давно пью тільки зі шкіркою, відколи це зрозумів. А запах різний, хоч на смак сік майже не відрізняється. То ж спробуй чи сподобається, але це зовсім інший фрукт
Маю для вас рекомендацію- посадіть собі хеномелес, або північний лимон.
Я в свою подорож Балтійськими країнами цілий кущ привезла додому :) . Незнала, що в нас теж росте, а воно прижилося, розбуялося- тато вже сусідам потроху роздає.Плоди, як маленькі яблучка, а на смак як лимон. Урожай в листопаді, а всю весну красиво квітне червоними квітами. Дуже добре до чаю.

Останнє редагування:

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
Росте вже років 20 а то і більше. І декоративний (як цвіте - заглядіння, плюс компактний кущик), і користь (вітаміну С там більше ніж в лимоні (с)дружина). Що вродило - відправляємо в морозилку, 2-3 штуки на кастрюлю кампоту потім.

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Місто
Полтава
Роблю ревізію холодильнику, і на майонезі все чітко, дати штампи, але у описі бажано вжити до вказаної дати. Тобто далі він вічний?

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
baha, да это просто адекватная формулировка, типа он же не портится сразу на следующий день по истечении срока годности - лучше скушать до указанной даты, а дальше на ваш риск ))

vlad_g

Старший ухилянт
Місто
(Маріуполь) -> Кривий ріг
Телефон
POCO M5
Роблю ревізію холодильнику, і на майонезі все чітко, дати штампи, але у описі бажано вжити до вказаної дати. Тобто далі він вічний?
Рівно о 12 ночі після вказаної дати він, звісно, не перетвориться у тикву, при правильному зберіганні його ще можна використати за призначенням, але виробник попередив і не рекомендує

Зверху