Приготування їжі/рецепти/смаколики

Реєстрація
24.02.12
Місто
Запорожье
Телефон
Redmi Note 13 4G
рецепт маринування
Много лука перебиваю в кашу (блендер или мясорубка), черный перец грею на сковороде пока он не станет гладким, после чего скалкой или молотком его дроблю. Соль - 1% по весу от получившейся массы мяса с луком. Мариновать от нескольких часов до суток.
 

Паук

Пивовар
Команда форуму
Реєстрація
27.10.07
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
Я свиню на добу ставлю зазвичай. Куряче філе стегна - вистачить і годину-дві.
Є ще така штука, як вакуумний маринатор - вистачає пів години, щоб м'ясо промаринувалося.
 
Реєстрація
20.01.25
Місто
Odesа
ПотапаПапа, не, ну сладкое я даже не имел в уме что такие мысли могут быть, за это просто не подумал даже
Это сладкое разве что с киви вышеупомянутыми, но тогда и сахара вместо соли всыпать с медом 😁
 

Паук

Пивовар
Команда форуму
Реєстрація
27.10.07
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Реєстрація
30.03.10
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
:unsure: до мами (вчитель математики та інформатики) добрались учні НУШ 8 клас. Сидить вона, сміється і плаче бо треба вчити їх технологій, а там
Українська національна кухня і кулінарні традиції здорового харчування.
Основи здорового харчування.
Правила зберігання продуктів.
Дієти та харчові обмеження.
...
 
Останнє редагування:
Реєстрація
26.08.20
Місто
Полтава
Як на мене, самий гарно-стандартний рецепт: у посуд на низ розкласти кільця порізаної цибулі, трішки сільки+перчик, потім шар шашлику, знову трішки солі+кільця цибулі. І так набирати в залежності на яку компанію. зверху цибулька, Зверху, щоб щоб цибулька покрила кільцями. Можна під легенький гніт, і в холодильник до ранку/ або ранком на вечір.
 
Реєстрація
21.12.07
Місто
Кривий Рiг
Себастьян Перейро, сіль+цибуля+перець роблю з вечора,на другий день якраз то шо треба,якщо з гранатом - то 3-4 години з головою вистачає
Post automatically merged:

earl, видел видео, где армянин категорически был против сока граната и мариновал в гранатовом сиропе со специями (перец и розмарин).
Угу,надійний план,ввалити пів кіло цукру і хай потім горить на мангалі )
 

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Реєстрація
09.08.09
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
останнім часом робимо на сировотці, чим кисліше/гостріше тим краще. також додаємо цибулю, сіль, перець горошок, лавровий лист по смаку, а також лимон (вичавлюваємо сік потім доібно нарізаємо залишки). але чогось м'ясо частіше виходить сухим та жорстким, хоча беремо шию свинини, всього декілько разів отримувам м'який та соковитий шашлик. м'ясо і на базарі купляли і в супермаркетах
 

ГлавБухАрик

Осінт-профанатор
Реєстрація
01.01.24
Місто
Kyiv
м'ясо частіше виходить сухим та жорстким
Ще раз - півгодини з ківі, і Ви забудете назавжди як страшний сон сухість, жорсткість та маринування в холодильнику ніч/добу та інші класичні збочення - актинідаїн робить дива...
 
Зверху