Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
очень ьесполезная, и даже вредная байда. А шоб понять шо это такое можно вспомнить стеклянные баночки 0,2 от одесского завода консерв с детским питанием из ссср, там были морковный, тыквенный и ещё куча каких то... Я их жрал (ну если клнечно случайно попадалось под нос) аж гай шумел.
ПотапаПапа, от этим не увлекался - хватило очень близкого знакомства с "Абрикосовым ароматом" в сентябре 77-го в колхозе. Как говорится, "...лучше бы я умер вчера". А виноградный сок - кстати, алиготе - отого самого Одесского завода детского питания очень был неплох.
Так, гаряча юшка знімає спазми ШКТ, сфінктера Оді, жовчного міхура(тому у китайців традиція сьорбати окроп) завдяки цьому і жирне краще засвоюється, аніж кусень біфштексу.
До того ж борщ може бути на кістковому бульоні, а це, для тих кому за 30, колагєн.
ИМХО колаген - це більше маркетинг, ніж реально діюча річ. Якщо їсти достатньо білкової їжі, то організм його сам синтезує.
Й так він розбирається, як і будь-який білок, до амінокислот в ШКТ
Взимку через переохолодження дали про себе знати старі юнацькі травми плеча та кисті , з протокольним споживанням колагену( з вітаміном С, на ситий шлунок) полегшення відбувалось на другий же день. Кілька разів за зиму загострення\ремісія були.
ПотапаПапа, думаєш 4-5 разів плацебо спрацювало?
Чому плацебо не спрацьовувало при недостриманні протоколу(про вітамін С и ситий шлунок дізнався після того, як желатін
Років 5 тому я набігав по 40 км в тиждень в темпі 5:40 - 6 хв./км. І траплялося що починали поболювати коліна та тазостегнові суглоби.
Так от справитися з тим допомагав копійчаний желатин. Ввечері розводив столову ложку на невелику склянку води і зранку з'їдав то желе. Симптоми болю зникали приблизно за тиждень за тієї ж інтенсивності тренувань.
ПотапаПапа, когда задолбался от удушливого бронхита, в межсезонье, подышать над картохой это покруче секса.
А то, что яжематери ОРЗ лечат картофельными ингаляциями, ну тут это на этом наши полномочия всё - исчерпаны. Здоровья погибшим.
Я у свому дошкільному дитинстві в 60-ті огріб то по повній Плюс банки, гірчичники, натирання тіла оцтом та змащування гланд керосином
Але ж вижив якось
Цей сайт використовує файли cookie, які допомагають персоналізувати Ваш контент і зберегти вхід в систему, якщо Ви зареєстровані.
Продовжуючи користуватися цим сайтом, Ви погоджуєтеся на використання нами файлів cookie.