Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
Я доречі чув від дієтолога, що раніше вважалось що супи обов'язково повинні бути у раціоні. Але зараз вважають, що обов'язково повинні бути овочі, салати свіжі, клітчатка. А супи по бажанню. Ну ось я обожнюю акрошку, це ж тоже суп ) найкраща страва )
давай разберёмся. По сути окрошка - это мясной салат залитый квасом (у извращенцев, которые нормально кваса не пробовали, может быть залито какой то другой жижей, начиная от минералки, кефира, сыворотки и заканчивая всяким извратом). Но мясного салата можно и так бахнуть. А кваса просто попить потом. Тоже самое с борщами. Можно нормально поесть овощей, мяса. А потом попить. Если запоры... А можно и не пить. Если всё в порядке. Но
Моя дружина - галичанка знає що таке "окрошка" і навіть готує її на моє прохання для мене і мами, які її любимо.
Але під час приготування вона її на смак не пробує, бо бридиться, жартома кажучи, - в нас на селах льох смачнішим годують!
та ж окрошка в кожної газдині/газди своя унікальна. Як і борщ.
А я звик до Закарпатської кухні, в якій можна "підбити" майже все. Особливо люблю лопатки...
P.S. Cупи корисні товстим людям як я. Їх можна наїстися багато при малій кількості кКал.
в молодости, ну когда я ещё употреблял, когда небыло кваса под рукой, а окрохи хотелось, то юзал светлое негорькое пиво (вот корона к примеру хорошо зашла бы). И вот как то раз была окрошка, а кваса, и даже ПИВА небыло под рукой. Я такой сижу смотрю на ящик артёмовского стоящий в углу, и думаю: "Да ну йопта, вроде же тоже самое шо и пиво, только пузыри резче и просто дороже..." ну крч взорвал бутылку полусухого и в окрошку её. И шо ви сибе думаите? таки зашло как в суху землю!...
это, кстати, немного в тему "скоко надо зарабаывать" Ещё коньяк французский салом закусывал Ну конечно по приколу.
А до чого тоді "для бідних"?? Набір овочей, крупи, м'яса для супа-борща геть не дешевий, ще й втрата часу (теж гроші), щоб підсмажити, а потім зварити це все. Смак інший. Особисто я не можу без рідкої їжі довго, хочеться. Навіть якщо нема кому, а у самого немає часу і натхнення приготувати, піду в їдальню поїм суп/борщ ))
Це звичайно просто, але те що виходить у мене, мені на смак недобре. Я не готую те, що мені несмачно. Треба попробувати в якоїсь господині, чий хвалять. Але в нас ця страва не душе поширена. Я незнаю нікого, хто готує. Холодник, хоча б львівські готують
А в нас є приміром закарпатський суп "пасуля з капустов", aka капустняк, який часто їдять холодним, тому він популярний.
А ще є фляки, польське данє народове, які я люблю, а вона ніс затискає і з кухні виходить. Також хамон стороною обходить і сири рокфор та камамбер, хоча ми з донькою від них в насолоді
А колись ми з приятелями їдили на Чорне та Азовське моря і повертаючись, зайшли в придорожню кнайпу десь в Миколаєвський області. Так підліток - син колєги поляка, що їхав в моїй машині разом з двома моїми і був голодний як пес, навіть не доторкнувся до гречки, яку ми всі із задоволенням з'їли, задовільнившися лише відбивною.
"Дзэнькі, не хце тего рижу чарнего" - сказав
А до чого тоді "для бідних"?? Набір овочей, крупи, м'яса для супа-борща геть не дешевий, ще й втрата часу (теж гроші), щоб підсмажити, а потім зварити це все.
Тепер всі вдарились в якісне харчування і супи попали під підозру, особливо супи типу "засипав все, що було під руками і нехай собі булькає на повільному вогні". Багато компонентів, які мають різний час приготування, втрачають поживні якості під час варіння "скопом", надмірна кількість крохмалистих овочів, при тривалому варінні крупи втрачають частину вітамінів, як і варена капуста. Ще й до всього низька калорійність та звичка "в прикуску з хлібом" провокує збільшення шлунку.
Типу фішка фуд-задротів.
Цей сайт використовує файли cookie, які допомагають персоналізувати Ваш контент і зберегти вхід в систему, якщо Ви зареєстровані.
Продовжуючи користуватися цим сайтом, Ви погоджуєтеся на використання нами файлів cookie.