Тарифный план «Vodafone Red 2015» (закрыт)

Статус
Закрита.

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Re: Тариф «Vodafone Red»

Не знаю, или звучал этот вопрос.. При использовании инета на номере в роуминге, будет выдаваться IP той страны, или украинский? (Даже если он "серый", то точка выхода какая будет?)

Місто
Львов
Телефон
iPhone Х , iPhone 8 plus , iPad mini LTE

Не знаю, или звучал этот вопрос.. При использовании инета на номере в роуминге, будет выдаваться IP той страны, или украинский? (Даже если он "серый", то точка выхода какая будет?)

Украинский . вот сами смотрите . я сейчас в Италии

Вкладення

• Screenshot_2015-12-05-22-55-48.png
    Screenshot_2015-12-05-22-55-48.png
    100.6 КБ · Перегляди: 328

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max

Украинский . вот сами смотрите . я сейчас в Италии

Ну это вдвойне праздник :)
View hidden content is available for registered users!

Добавлено через 2 минуты
debugger, Почему же "ламповый"? Это тот же по сути диалап, только дозвон через мобильную сеть. Забыли, что в модеме 3G дозвон через *99# (#777 для cdma)? ;)

Останнє редагування:

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев

Maxxx, в одном адресе столько слов из прошлого тысячелетия. Работает – не трогают.

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max

debugger, ну это да.. можно поностальгировать, а школоте не понять! :) Смысл трогать, если это фактически технические доменные имена.

Місто
Винница
Телефон
SGA-S5830i

VladRome,
Сижу себе в Виннице, никого не трогаю, дай, думаю, посмотрю, что обо мне расскажет 2ip.com.ua? А он, даже не покраснев от стыда, сказал, что мой IP 149бла-бла-бла и нахожусь я в США, в славном городе Сиэтле. Выглядываю на всякий случай в окно - та не, вроде таки Винница. Не знаю уже, чему верить - своим глазам или указанному IP?..
ПыСы: Ни вчера, ни сегодня ничего галлюциногенного не употреблял )
Сорри за оффтоп.

r5t

Лайфобот
Місто
Львів
Телефон
Xiaomi MI9 SE

Shan, а тут, що каже: http://whatismyipaddress.com/
Бачив я вже одного разу комп’ютер, який при виході в інтернет зі Львова, всім розказував, що насправді він в Каліфонії. Як виявилося пацан якийсь вірус підчепив і весь трафік проганявся через проксі-сервер в Штатах.
P. S. мою ІР 2ip.com.ua визначає правильно.

• Like
Реакції: Shan
Місто
Винница
Телефон
SGA-S5830i

r5t,
Так, цей визначив вiрно.

Місто
Львов
Телефон

Shan, а тут, що каже: http://whatismyipaddress.com/

P. S. мою ІР 2ip.com.ua визначає правильно.

ISP: PrJSC MTS UKRAINE
Services: None Detected
City: Kiev
Region: Kyiv City
Country: Ukrainе

знаходжусь в Італіі у Римі.і так на примітку маю щей італійську картку оператора Tim , але для інтернету використовую сім картку Vodafone ukraine так як по перше дешевше а по друге не рве звязок . для порівня6ня встановлюю італійську картку в планшет дизконект іде дуже часто Хотя рівень сигналу хороший а от з українською карткою якщо є 1 дизконект у день це уже добре . пока що враження від Vodafone ukraine тільки позитивні . от тільки жаль що обмеження на інтернет ((( можна активувати тільки 10 разів по 500 мб ((((

Місто
Киев

VladRome, 10 раз вроде бы автоматически... А чтобы больше вроде как к оператору надо позвонить. Уточните в колл-центре.

Добавлено через 24 минуты
Пакетные минуты в другие страны, распространяются на 15 стран услуги «Роуминг, как дома» или в 62 страны закрашенных красным цветом на их карте ?
из описания тарифа она оф.сайте понятно что в 15 стран...в разделе международные звонки написано 62 страны...

Если в роуминге - только на 15 стран. Если дома - на 62.

Останнє редагування:
Місто
Львов
Телефон

VladRome, 10 раз вроде бы автоматически... А чтобы больше вроде как к оператору надо позвонить. Уточните в колл-центре.
Навіщо дзвонити оператору якщо і уточненях для тарифу є інформація ?
Вот уточнение :
Швидкість мобільного Інтернету у роумінгу становитиме 8 Кбіт/с після використання за 30 днів 5,5 ГБ у тарифі Red S , 7 ГБ - у Red M, 10 ГБ - у Red L при підключеній послузі «Роумінг, як вдома», після використання 5 ГБ у день в будь-якому тарифі Red при відключеній послузі «Роумінг, як вдома» у мережі Vodafone або у будь-якій мережі у Польщі, та після використання 2 МБ у день при реєстрації в усіх інших мережах

Останнє редагування:
Місто
Львов
Телефон

VladRome, Спасибо, не видел раньше...

Знаэте скажу чому люди не розуміють опису тарифів від Vodafone , це дуже просто . тарифи скоріш за усе були надані з головного офісу Vodafone в Англії . а наші взяли тупо переклали їх. А коли перекладаєш дослівно то полувається плутанина . суджу по собі проживаючи 14 років а Європі тяжко формулювати тепер речення українською або російською, вірніше формулюю але коли читають наші співітчизники то кажуть що голову можна зломати . от так і зробили наші .

Dfg

Місто
Івано-Франківськ&Львів
Телефон
Mate 10 Pro

VladRome, в порівнянні зі всіма зірочками, територіями дії та іншими заморочками попередніх тарифів - лінійка ред практично ідеально зрозуміла

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ

В системах самообслуживания ИП и "Мой МТС" появилась возможность перехода на тарифы Vodafone RED.

Вкладення

• 2015-12-08.png
    2015-12-08.png
    26.6 КБ · Перегляди: 189

Kristal

Заблокирован
Місто
Київ, (Черкаси): Україна
Телефон
LG gx300 (lifecell і Vodafone); LG gx300 (Київстар + Київстар 29+)

В системах самообслуживания ИП и "Мой МТС" появилась возможность перехода на тарифы Vodafone RED.

Та ще й з тарифу Smartfon Zero можна мігрувати тепер тільки на тарифи ред!

З нового року, тільки реди підключать мабуть будуть.

Вкладення

• МТС.png
    МТС.png
    26.3 КБ · Перегляди: 349
Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Xiaomi Redmi 3S Pro

Хм... У MASolomko такий зоопарк вибору тарифів, а у мене окрім Редів тільки Просто Супер Український і Супер МТС Плюс. Так що, Kristal, обмежили не тільки Львів.
Хоча, я вже давно вирішив, що якщо і переходитиму - то тільки в Ред всеодно.

Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Xiaomi Redmi 3S Pro

MASolomko, цілком згоден, просто неправильно виразився. Під Львовом я мав на увазі Зеро.

P.S.
А ні, виявилось збрехав. Друга сторінка тарифів є. Там ще є Планшет і Смартфон 3Ж.
Дивно, на першій сторінці тільки 5 тарифів помістилось...

Статус
Закрита.
Зверху