Покриття Vodafone 3G (UMTS)

Місто
Хмельницкий
Телефон
Samsung Galaxy S24
Re: Vodafone 3G

Хмельницкий уже с 3G. Стоит отметить неплохой уровень сигнала. У Киевстара я таких показателей не видел за все время использования. Сплошные дыры по городу.

Вкладення

• Screenshot_2015-12-24-06-39-27-508.jpg
    Screenshot_2015-12-24-06-39-27-508.jpg
    10.5 КБ · Перегляди: 224
Місто
Харьков

Похоже, осталось "добить" Киев, включить Тернополь в течение 1-2 дней и ждать конверсионные облцентры.

Місто
Винница

Винница, Терминал (600-л - Порика):
53 пинг, dl 10.54, ul 3.75, прием полный.

Звонил по SIPу в лесу на Корее, качество супер. Прием, кстати, полный был...

Місто
Харків
Телефон
Motorola Moto G32

Похоже, осталось "добить" Киев, включить Тернополь в течение 1-2 дней и ждать конверсионные облцентры.
Ага, Харьков 31 декабря - 1 января под бой курантов запустят :D:D:D

Завтра ещё протестирую на улице.
Ждем результатов!

Місто
Винница
Телефон
Xiaomi Redmi 5, Meizu M2, Lenovo S820

а как по мне грустная скорость на сравнениюс твоих снимках для нашего времени
Ну во-первых, слабое покрытие, потому что БС не рядом.
Во-вторых, телефон 42 Мбит не поддерживает, поэтому сильно много и не выдаст.
В-третьих, сеть только запустилась, в Черновцах тоже поначалу скорость была низкой, потом увеличилась.
В-четвертых, для чего скорости в 3,5 Мбит, еще и на шару по сравнению с КС и лайф, не хватит? Разве что fullHD онлайн не пойдёт, да, я очень расстроен:)

Кстати, лайф как появился при таком же самом сигнале с БС на том же месте - пропадал каждые 2 минуты и выдавал 0,7 Мбит. Пользоваться было невозможно. Пока не поставил дополнительную БС.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro

Ще нехай Закарпатську область добивають....З Ужгорода до Угорщини могли би трасу покрити....Все ж дорога в Європу)))))

Місто
Киев

завтра включають майже увесь південний-схід міста + трасу на а/п Бориспіль. А 30 грудня - Дарницький кластер.
От якраз смислу виділяти отой "пиндик" в окремий кластер я ніяк не розумію...

Місто
Київ, Мукачево
Телефон
Pixel 4 (Vodafone)

Ще нехай Закарпатську область добивають....З Ужгорода до Угорщини могли би трасу покрити....Все ж дорога в Європу)))))
Якраз про траси хотів написати. Пишу зараз на ходу з траси в Угорщині. Траси покриті 3G шикарно. На швидкості в 140 км/год. видає 2+ Мбіта/сек. Серфінг в мережі дуже комфортний. Протягом всієї дороги з Будапешту до кордону з Австрією дірок в покритті немає. От би у нас так. :)
П.С. "Роумінг як вдома" - шикарна штука!

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro

Foroxon, Саме цікаво,що пів дороги десь з Ужгорода до Чопа вони таки покрили...Далі тиша...

Ярослав Уж

Заблокований
Місто
Ужгород
Телефон
Samsung Galaxy Ace 3 s7272

Foroxon, Саме цікаво,що пів дороги десь з Ужгорода до Чопа вони таки покрили...Далі тиша...

Я спеціально їздив в Чоп перевіряти, до с. Сюрте працює 3G, а далі як тільки заїдеш в Сюрте вже немає, а далі вже теж немає.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro

Ярослав Уж, тепер чергую в селі Цеглівка(Тийглаш) 3ж немає.На вулиці можна зловити в деяких містах тримоб.В Чопі тільки одна БСка лайфа світить і забезпечує інтернетом всіх хто на ньому сидить(і мене в тому числі))))

Ярослав Уж

Заблокований
Місто
Ужгород
Телефон
Samsung Galaxy Ace 3 s7272

Я ж писав "як тільки заїдеш в Сюрте вже немає" і далі теж". Це якщо їхати з Ужгорода. А в Чопі є ще Інтертелеком.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro

Ярослав Уж, я чому Цеглівку згадав,бо в районі кладовища десь місяць назад дядькі приїхали і з БСки зняли сектора і все...Тепер тільки провода вісять.От цікаво чия вона?!А на рахунок інтера....потрібно специфічне обладнання...Планую взяти собі 9520 блекберрі,але то все одно не то.

Kristal

Заблокований
Місто
Київ, (Черкаси): Україна
Телефон
LG gx300 (lifecell і Vodafone); LG gx300 (Київстар + Київстар 29+)

Ярослав Уж, я чому Цеглівку згадав,бо в районі кладовища десь місяць назад дядькі приїхали і з БСки зняли сектора і все...Тепер тільки провода вісять.От цікаво чия вона?!А на рахунок інтера....потрібно специфічне обладнання...Планую взяти собі 9520 блекберрі,але то все одно не то.

Піплнета вона.

Arp

Місто
Кардачі
Телефон
Redmi Note 13 Pro 5G

Звернув увагу, що сьогодні батарея смарту стала значно повільніше розряджатися в режимі 3Ж.

DSone

Заблокований
Місто
Днепропетровская область - КР
Телефон
Samsung Galaxy E5 Duos

Звернув увагу, що сьогодні батарея смарту стала значно повільніше розряджатися в режимі 3Ж.

А может так же ? Просто как понял ты, что АКБ садится меньше?

Arp

Місто
Кардачі
Телефон
Redmi Note 13 Pro 5G

Бо в такий час робочого дня в попередні дні було максимум 50% зарядку, а сьогодні - 70%. Режим використання смарту мною не мінявся.

Місто
Винница
Телефон
Xiaomi Redmi 5, Meizu M2, Lenovo S820

На улице покрытие отличное. Скорость та же, около 3 Мбит.
А дома всё больше удивляюсь как на 0-2 деления из 4 связь может быть просто превосходной, и интернет 3 Мбит. Да лайф, когда такое же покрытие имел при запуске, еле работал, пропадал, дергал, и скорость 0,2-0,5 Мбит была.

Зверху