Покриття Vodafone 3G (UMTS)

Місто
Винница
Re: Vodafone 3G

Винница, Корея (дачи за школой милиции):
Пинг 49, dl 1.41, ul 0.43... Это точно 3G?.. (Справедливости ради надо сказать, что приёма всего 1 палочка).

Стал у другого окна - сначала стоял с прямой видимостью на Книжку, Облсофпроф и Аналог, потом на Кумбары, и вот тут понеслось:
34 пинг, dl 9.02, ul 3.64, 2-3 палочки приёма.

Місто
Хмельницкий
Телефон
Samsung Galaxy S24

Хмельницкий уже с 3G. Стоит отметить неплохой уровень сигнала. У Киевстара я таких показателей не видел за все время использования. Сплошные дыры по городу.

Вкладення

• Screenshot_2015-12-24-06-39-27-508.jpg
    Screenshot_2015-12-24-06-39-27-508.jpg
    10.5 КБ · Перегляди: 224
Місто
Харьков

Похоже, осталось "добить" Киев, включить Тернополь в течение 1-2 дней и ждать конверсионные облцентры.

Місто
Винница

Винница, Терминал (600-л - Порика):
53 пинг, dl 10.54, ul 3.75, прием полный.

Звонил по SIPу в лесу на Корее, качество супер. Прием, кстати, полный был...

Місто
Харків
Телефон
Motorola Moto G32

Похоже, осталось "добить" Киев, включить Тернополь в течение 1-2 дней и ждать конверсионные облцентры.
Ага, Харьков 31 декабря - 1 января под бой курантов запустят :D:D:D

Завтра ещё протестирую на улице.
Ждем результатов!

Місто
Винница
Телефон
Xiaomi Redmi 5, Meizu M2, Lenovo S820

а как по мне грустная скорость на сравнениюс твоих снимках для нашего времени
Ну во-первых, слабое покрытие, потому что БС не рядом.
Во-вторых, телефон 42 Мбит не поддерживает, поэтому сильно много и не выдаст.
В-третьих, сеть только запустилась, в Черновцах тоже поначалу скорость была низкой, потом увеличилась.
В-четвертых, для чего скорости в 3,5 Мбит, еще и на шару по сравнению с КС и лайф, не хватит? Разве что fullHD онлайн не пойдёт, да, я очень расстроен:)

Кстати, лайф как появился при таком же самом сигнале с БС на том же месте - пропадал каждые 2 минуты и выдавал 0,7 Мбит. Пользоваться было невозможно. Пока не поставил дополнительную БС.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro

Ще нехай Закарпатську область добивають....З Ужгорода до Угорщини могли би трасу покрити....Все ж дорога в Європу)))))

Місто
Киев

завтра включають майже увесь південний-схід міста + трасу на а/п Бориспіль. А 30 грудня - Дарницький кластер.
От якраз смислу виділяти отой "пиндик" в окремий кластер я ніяк не розумію...

Місто
Київ, Мукачево
Телефон
Pixel 4 (Vodafone)

Ще нехай Закарпатську область добивають....З Ужгорода до Угорщини могли би трасу покрити....Все ж дорога в Європу)))))
Якраз про траси хотів написати. Пишу зараз на ходу з траси в Угорщині. Траси покриті 3G шикарно. На швидкості в 140 км/год. видає 2+ Мбіта/сек. Серфінг в мережі дуже комфортний. Протягом всієї дороги з Будапешту до кордону з Австрією дірок в покритті немає. От би у нас так. :)
П.С. "Роумінг як вдома" - шикарна штука!

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro

Foroxon, Саме цікаво,що пів дороги десь з Ужгорода до Чопа вони таки покрили...Далі тиша...

Ярослав Уж

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Samsung Galaxy Ace 3 s7272

Foroxon, Саме цікаво,що пів дороги десь з Ужгорода до Чопа вони таки покрили...Далі тиша...

Я спеціально їздив в Чоп перевіряти, до с. Сюрте працює 3G, а далі як тільки заїдеш в Сюрте вже немає, а далі вже теж немає.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro

Ярослав Уж, тепер чергую в селі Цеглівка(Тийглаш) 3ж немає.На вулиці можна зловити в деяких містах тримоб.В Чопі тільки одна БСка лайфа світить і забезпечує інтернетом всіх хто на ньому сидить(і мене в тому числі))))

Ярослав Уж

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Samsung Galaxy Ace 3 s7272

Я ж писав "як тільки заїдеш в Сюрте вже немає" і далі теж". Це якщо їхати з Ужгорода. А в Чопі є ще Інтертелеком.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro

Ярослав Уж, я чому Цеглівку згадав,бо в районі кладовища десь місяць назад дядькі приїхали і з БСки зняли сектора і все...Тепер тільки провода вісять.От цікаво чия вона?!А на рахунок інтера....потрібно специфічне обладнання...Планую взяти собі 9520 блекберрі,але то все одно не то.

Kristal

Заблокирован
Місто
Київ, (Черкаси): Україна
Телефон
LG gx300 (lifecell і Vodafone); LG gx300 (Київстар + Київстар 29+)

Ярослав Уж, я чому Цеглівку згадав,бо в районі кладовища десь місяць назад дядькі приїхали і з БСки зняли сектора і все...Тепер тільки провода вісять.От цікаво чия вона?!А на рахунок інтера....потрібно специфічне обладнання...Планую взяти собі 9520 блекберрі,але то все одно не то.

Піплнета вона.

DSone

Заблокирован
Місто
Днепропетровская область - КР
Телефон
Samsung Galaxy E5 Duos

Звернув увагу, що сьогодні батарея смарту стала значно повільніше розряджатися в режимі 3Ж.

А может так же ? Просто как понял ты, что АКБ садится меньше?

Arp

Місто
Київ, Mlynska Dolina
Телефон
Redmi Note 13 Pro 5G

Бо в такий час робочого дня в попередні дні було максимум 50% зарядку, а сьогодні - 70%. Режим використання смарту мною не мінявся.

Зверху