Тариф "Супер МТС без платы за соединение Украинский"

Місто
Ахметов-Сити
Re: Бигборд "Сенсація!"

Вот бы щас квест устроить.
Бигборды " МТС-Сенсация" со стрелочками по городу в сторону пригорода. Возле какой-нить посадки повесить "МТС - Кохнемося"! И стрелка в посадку. Ну а на обратной стороне бигборда,Когда кохнулыся повесить "Абонентів МТС стає більше!Не забудьте купити вашій майбутній дитині МТС".
Вот то бы была сенсация:D

Еще таблеток, сэр?

Antoine

Заблокирован
Місто
Донецк

А весело будет, если народ сейчас нафантазирует "Хочу все на шару!" — "А я хочу все на шару с доплатой за входящие!" — "Да, МТС по-любому должен ответить КС!"... А потом сенсация окажется в том, что тарифы "Весна" продлены до осени, ура, товарищи! Ура!!!

Місто
Краматорск/Лиман
Телефон
Xiaomi Mi 9 Lite

А потом сенсация окажется в том, что тарифы "Весна" продлены до осени, ура, товарищи! Ура!!!
Потеряют еще большую кучу абонетов!!!
Это я еще рекламы не видел ЕЦ -50%, не все еще знают о нем

Місто
Львів

Думаю, що ця сенсвція сподобається багатьом абонентам. Я вже підозрюю про яку сенсацію іде мова. Це буде стосуватись абонентів Супер МТС+СМС і Супер МТС Енерджі. Одним словом побачите після 15 травня

vralex

Можно просто - Батькович
Місто
Запоріжжя
Телефон
Meizu 16

Потеряют еще большую кучу абонетов!!!
Это я еще рекламы не видел ЕЦ -50%, не все еще знают о нем
О чём тут говорить? Не все знают, что такой тариф существует.

Місто
Черкасы

По черкаго Бигмордов с Сенсацией не наблюдается.

• Like
Реакції: ahem

Antoine

Заблокирован
Місто
Донецк

Думаю, що ця сенсвція сподобається багатьом абонентам. Я вже підозрюю про яку сенсацію іде мова. Це буде стосуватись абонентів Супер МТС+СМС і Супер МТС Енерджі. Одним словом побачите після 15 травня
Будет целых 25 смс / 15 МБ всего за 10 украденных со счета гривен? :)

Місто
Львів

Я на приклад бачив бігборд сенсація у Львові на перехресті вулиці Замарстинівська і Липинського. А хто ще бачив цей бігборд і в яких містах. На скільки я розумію по цій темі то бігборди "сенсація" є не у всіх містах

Місто
Киев

Еаstok, так ты что то знаешь? Колись )

Місто
Львів
Телефон
FLY DS100 DUOS

Ось він бігборд який всі так шукають, обговорють та бажали побачити на власні очі (фото зроблене 07.05.2010 біля Головного Залізничного Вокзалу міста Львова). Правда було помічено ще не один бігборд даного спрямування по всьому місту Лева:

Місто
Киев
Телефон
Samsung Galaxy S6 edge

так когда инфу ждать, после 15го мая?

Місто
Львів
Телефон
FLY DS100 DUOS

так когда инфу ждать, после 15го мая?

Думаю раніше і не варто розраховувати... У всякому разі я впевнений, яка б там сенсація не була, Львову МТС не допоможе... У нас тут всі тупо Київстар (ненавиджу його :dik: ), причому ЗАВЖДИ І ВСЮДИ, навіть тоді коли це найдорожчий оператор країни... :confused: Тут хіба 0 в мережі і 10 коп на інші мережі допоможе, чого ніколи не буде! Тому сенсація провальна ще на стадії ембріону! :dash1:

1985god

Заблокирован
Місто
Львов

для мене нічого не може бути смачніше ніж комплект вказаний у мене в підписі, якщо ЮМС дасть хвилини на КС або Бі меньше 25 коп\хв без ПЗС - буду крутити :)
Якщо буде нуль в мережі на завжди без ПЗС и ОЕП ( як лайф 2-3 місяці на початку старту вільного) і наприклад до 70 коп без ПЗС и ОЕП на всіх можна буде думати - "НІ це синку це фантастика" (с)...

P.S ИМХО так що вся сенсація-кастрація скотиться до купи *** в над кожною цифрою в тарифі

vralex

Можно просто - Батькович
Місто
Запоріжжя
Телефон
Meizu 16

Что-то мне напоминает этот бигборд. Где-то когда-то что-то подобное я видел.

Linux

Заблокирован
Місто
Киев

Может с интернетом будет что-то связанно?

Зверху