Prorab
Skylark
PRADA, SP1 то хоть стоит, или совсем голая?
Честно, не верю. Ещё был поверил, если без фаерволла, а так не верю. Обычно если есть антивирус и фаерволл, то всё нормально. Но а при наличие стены в виде роутера тем более.SP1 валится в сети только так без патчей. Достаточно высуныть его в большую локалку, даже с включенным файрволлом.
Я понимаю, но антивирус разве не справится с этими проблемами?Critical updates защитят от известных дыр в системе, т.е. винду не завалят удалённо трояны и сама винда не заразится.
як это?я зробив одну українсько-російську розкладку, і тепер переключаюсь не між 3-ма, а між 2-ма розкладками.
так. Можна жати додатково CTRL або CTRL+ALT.Там используется что-то вроде "шифта" для второго варианта?
Виявляється (може хто й раніше знав), в Майкрософта є програма для модифікації/створення розкладок клавіатури - Microsoft Keyboard Layout Creator. За її допомогою я зробив одну українсько-російську розкладку, і тепер переключаюсь не між 3-ма, а між 2-ма розкладками.
Знали, але було ліньки робити На iOS в мене і так 2 розкладки - там російські літери є в українській, на Mac OS дуже зручне перемикання між двома останніми, а на Вінді реально незручно. Можеш викласти файл розкладки?