Як щирий вболівальник Євробачення (пардон панове, мусим мати щось замість футболу
) докладу я свої 5 коп, як фоловер за усім цим дійством у інсті, тіктоці ну і тим паче онлайн. Перепрошую наперед за купу тексту
На мою думку найбільше тут лажонулось Суспільне, якому набридло збирати крихти зі столу СТБ, на якому дивилася трансляцію переважна більшість глядачів і воно вирішило взяти організацію на себе (отримавши 20млн проти 5-7 млн, яке отримувало СТБ в попередні роки). На виході ми отримали- маленьку сцену, спецефекти на рівні 2000х, смс за 5,31грн (за тарифами оператора в попередні роки), лажу з оголошенням результатів і єдиний фінал замість 2-х півфіналів+фінал.
Так як панове формучани, думаю, сам ефір не дивились, то скажу про ключові моменти- один із суддей, член правління Суспільного, Ладигін (наразі подав у відставку), свідомо занизив суддівські бали Калушу, щоб той не виграв навіть якщо отримає максимум від глядачів. Гидкий тіпок, який ніс таке, що було соромно за його "дикі люди з гір" в сторону Калуша (поставив їм 3) , в той же час як Аліна із Закарпаття з піснею з тими ж етнічними мотивами отримує від нього максимум. Обісрав виступ Вельбоя, але віддав йому 2ге місце
.
Kalush. Чомусь вони тут висвітлені як "жертви фальсифікації", хоча не є вже такими пухнастими зайчиками. Вони дуже вклалися в рекламну кампанію- білборди, реклама, пости в інсті/тіктоці. В кінці тупо кидали скріни, як за них голосувати, що це вже просто дратувало. Мені подобається їхня творчість, але конкретно у виступі всю увагу на себе перетягнув сопілкар з orchestra, який був просто неймовірний та Килим мен (CarpetMan), як колоритний учасник гурту. Сам Олег показав себе з негарного боку вже не вперше. До того ж не розумію чого він вчепився в той папірець, якщо гурт отримав макимум від глядачів, а суддівські бали було видно на табло і оголошено ведучим.
Alina Pash. Ще те брехло. В 2015 на передачі в Осадчої прямо сказала, що їздила через расію, а на інтервю після перемоги прямо у вічі тій заявляє, що та неправильно зрозуміла
. Як колишня учасниця гурту Delicios ladies, що виступав на расії, сказала що її лице було на афішах, але гурт вона типу покинула у березні 2014. І тут в інеті знайшли її фотки з квітневого виступу. Про фото на червоній площі всі і так знають, але є також і старі фотки її в куртці в кольорах аквафрешу з підписом "я і чужому навчаюсь і свого не цураюсь". Від себе додам, що вчилася в універі з її однокласницею, то Аліна була за мирз братнім народом. Нажаль в нас тут купа московських церков по селах, які роблять свою чорну пропаганду.
Кому цікаво, тут чітко і прикольно викладено
ЄВРОБАЧЕННЯ-2022 | "ШАХРАЙКА" ФІНАЛУ - ДИСКВАЛІФІКАЦІЯ АЛІНИ ПАШ / KALUSH ПРОТИ - YouTube