Roman_UA
linux user
ага, щоб дитина-підліток за тиждень з'їла весь місячний пакет інтернету?Нехай і буде більше тариф але з можливістю їсти всім з одної тарілки мегабайти та хвилини.
ага, щоб дитина-підліток за тиждень з'їла весь місячний пакет інтернету?Нехай і буде більше тариф але з можливістю їсти всім з одної тарілки мегабайти та хвилини.
В 3G то не так просто, а як його вимкнуть то взагалі хоч всією сім'єю качай через 2г 24х7)ага, щоб дитина-підліток за тиждень з'їла весь місячний пакет інтернету?![]()
В нас майже всюди вайфайага, щоб дитина-підліток за тиждень з'їла весь місячний пакет інтернету?Нехай і буде більше тариф але з можливістю їсти всім з одної тарілки мегабайти та хвилини.![]()
Який зараз сенс у міському номері? Єдине, що мене зацікавило, то це, наприклад, можливість завести собі номер із донецьким кодом 062 - виключно із патріотичною метою/позицією.Было бы хорошо чтобы 094 был основным номером а городские были бы как доп. и можно было бы прикрикреплять определенное количество номеров городской нумерации, например живешь в Одессе купил 048 переехал в Киев, докупил себе 044, и имеешь уже 094+048+044, а в личном кабинете выбираешь с какого звонить.
Я з такою самою патріотичною позицією хотів би собі завести номери +38065 Крим або навіть ще краще +38069 це Севастополь.наприклад, можливість завести собі номер із донецьким кодом 062 - виключно із патріотичною метою/позицією.
692. Нуля в коді немає.або навіть ще краще 069 це Севастополь.
Щоб ті, кому ти дзвониш - крінжували. 99% дзвінків з міських номерів це колектори, банки, продаж усякого непотребу, тощо.Який зараз сенс у міському номері?
07143Я з такою самою патріотичною позицією хотів би собі завести номери 065 Крим або навіть ще краще 069 це Севастополь.
це ж сепарський оператор який вкрав частину номерного ресурсу07143Я з такою самою патріотичною позицією хотів би собі завести номери 065 Крим або навіть ще краще 069 це Севастополь.
згоден, тоді +38069.........692. Нуля в коді немає.або навіть ще краще 069 це Севастополь.
це тільки про 044Щоб ті, кому ти дзвониш - крінжували. 99% дзвінків з міських номерів це колектори, банки, продаж усякого непотребу, тощо.Який зараз сенс у міському номері?
+380692згоден, тоді +38069.........
Я про радянський код Курщини.це ж сепарський оператор який вкрав частину номерного ресурсу
але ж немає такого номерного ресурсу у Інтертелекома, я про +3807143Я про радянський код Курщини.це ж сепарський оператор який вкрав частину номерного ресурсу
Интертелеком получил бы от моих номеров денег за абонплату в 30грн/месяц, без интернета.Это больше,чем ничего, сегодняІнтертелеком дуже б виграв
На 25 не согласен, так и запишем.Интертелеком получил бы от моих номеров денег за абонплату в 30грн/месяц
Я по честному.Водафон дал сегодня безлим интернета и 600мин на врагов за 365грн. На год.Решил поддержать деньгами интертелеком.ну нет, так нетНа 25 не согласен