Інтернет від Укртелеком

Місто
в зоне АТО
Телефон
Meizu M8c
Re: ОГО!

stama, слышал сегодня подписуешься на год контракт, модем за гривну. Точней не скажу :-(

EvgenyTar

наблюдатель
Команда форуму
Місто
Харьков
Телефон
Redmi Note 11E Pro

Зачем голову ломать - надо читать с первоисточника - http://www.ukrtelecom.ua/ а если появляются дополнительные вопросы, то внизу странички есть телефон контакт-центра(8-800-506-8-800), по которому можно уточнить нюансы, например последняя акция такая-то, а можно ли воспользоваться предыдущей?...:)

Yarik

Коллекционер sim карт
Місто
Одесса
Телефон
nokia

Подскажите, а там какие стартовые пакеты по этой акции? Там руим карта?

Місто
в зоне АТО
Телефон
Meizu M8c

EvgenyTar, некоторые акции проводят субдилеры для завлекухи клиентов. На сайте или по телефону о которых не узнаешь.

EvgenyTar

наблюдатель
Команда форуму
Місто
Харьков
Телефон
Redmi Note 11E Pro
Re: Користуйся послугою «ОГО!» перших 30 днів за 1 гривню

Можно, только смена на тариф с меньшей скоростью - 20 грн

fudor

Особливий статус
Місто
Коломия
Телефон
Poco x3pro

итого месячное пользование 4-х мегабитным интернетом обойдется грубо говоря в 21 гривну?

Grey_Wizard

Склонен к кручению гаек..
Місто
Одесса, Киев
Телефон
OnePlus 3T

За сколько сейчас можно купить их модем? Может завалялся у кого?

Місто
Донецк
Телефон
Nokia 6120c + СМТСБП2, Siemens S75 + МТС Партнерский

Можно взять в аренду за 12 грн/мес. А так модем знакомая недавно покупала за 175 грн.

Місто
Днепр
Телефон
mi max2 life:) корпоративный кс на прием тариф не знаю ):
Останнє редагування:

cpes

дохтер
Місто
Харкiв
Телефон
нехус 5-сгс 2

чет я не понял, а активация при любых раскладах стоит 120 грн??? т.е мне нужно купить пакет, модем, еще позвонить и активировать? мдя... а у меня еще чудо-блокиратор.... не видать мене инета))))

EvgenyTar

наблюдатель
Команда форуму
Місто
Харьков
Телефон
Redmi Note 11E Pro

Инет ответвляется типа ДО коробки блокиратора. У моих родителей сама коробка, из которой расходятся провода на два номера, находится внутри квартиры. По идее им без проблем можно инет вести. Это так, чисто дилетантские рассуждения. Я не интересовался конкретно, но в общих чертах мне так рассказали...

cpes

дохтер
Місто
Харкiв
Телефон
нехус 5-сгс 2

Инет ответвляется типа ДО коробки блокиратора. У моих родителей сама коробка, из которой расходятся провода на два номера, находится внутри квартиры. По идее им без проблем можно инет вести. Это так, чисто дилетантские рассуждения. Я не интересовался конкретно, но в общих чертах мне так рассказали...
для дилетантов объясню, на втором блокираторе нужно ставить электронный блочек, если ты поставишь ДО коробки, телефон не будет работать у соседей. и то, смотря какой блокиратор.

итого месячное пользование 4-х мегабитным интернетом обойдется грубо говоря в 21 гривну?

Точно так, сейчас на шару пользую мегабит.

За сколько сейчас можно купить их модем? Может завалялся у кого?

Можно сразу с стартовым пакетом взять за 299 грн.

Можно взять в аренду за 12 грн/мес. А так модем знакомая недавно покупала за 175 грн.

Имхо он не так много стоит что бы еще парится с арендой, у меня Zyxel 660RT-EE, в режиме роутера, инет отменный. Сейчас порядка 300 грн. стоит.

com

Місто
Львів

Саме зараз умови придбання стартових пакетів «ОГО!START» для підключення до швидкісного Інтернету є дуже привабливими, адже, придбавши стартовий пакет з 1.11.2008 до 15.12.2008, – 30 днів Інтернету коштуватимуть тобі всього 1 гривню!
Эх, если бы все было так просто. У них же очередь на порты на 3 месяца вперед.
Покупаешь пакет, берёшь чек, ждёшь 3-4-5-6-7-8...... месяцев очереди, подключаешься, пользуешься условиями акции.
Депозит? Где ошибка?

fudor

Особливий статус
Місто
Коломия
Телефон
Poco x3pro

Все правильно. Сам об этом говорил :(

Zero

Президент
Місто
Киев
Телефон
Samsung Galaxy S6, Iphone 6S

Завтра будет ещё акция подключение за 1 грн,на сайте написано до 15 декабря?

vralex

Можно просто - Батькович
Місто
Запоріжжя
Телефон
Meizu 16

ВАТ «Укртелеком» збільшує ємності Інтернет-каналів

Кількість користувачів Інтернетом в Україні, як і у світі в цілому, постійно росте. Така тенденція стимулює Інтернет-провайдерів вдосконалювати технічні параметри надання послуг.

Так, лише з середини грудня 2008 р. кількість користувачів послугою «ОГО!» від Укртелекому зросла на 80 000. Ще 170 000 користувачів перейшли на більш швидкісні тарифні плани, що передбачають необмежене користування трафіком, незважаючи на обсяг, напрямки (український чи зарубіжний), час користування (день чи ніч).

Висока динаміка підключень зумовила збільшення навантаження на Інтернет-канали Укртелекому. Більш того, для доступу до Інтернету в мережі оператора мобільного зв’язку Utel використовуються ті ж ємності магістральної мережі «Укртелекому», що й для «ОГО!».

Зростання обсягу трафіку в мережі Укртелекому тимчасово спричинило ряд незручностей на початку року для користувачів послугами «ОГО!» та Utel, які відчувалися у зниженні швидкості роботи в Інтернеті для деяких користувачів залежно від міста та АТС, та, подекуди, у зниженні якості з’єднання в мережі Utel. У зв’язку з цим значно зросла кількість звернень до Контакт-Центру компанії та відвідувань сайту самообслуговування «Мій Укртелеком».

У відповідь на ситуацію, що склалася, для відновлення та покращення якості послуг для своїх клієнтів, компанією «Укртелеком» вжито наступних заходів:

*до 50 Гбіт/с збільшено ємність зовнішніх Інтернет-каналів (на початок 2008 р. цей показник становив 7 Гбіт/с) – таких можливостей не має жоден з вітчизняних провайдерів.
*Ємність внутрішніх каналів у січні 2009 р. збільшено на 10 Гбіт/с. До кінця лютого цей показник буде збільшено ще на 10 Гбіт/с.
*Для обслуговування сайту «Мій Укртелеком» виділено 6 додаткових серверів.
*Кількість персоналу Контакт-центру збільшено вдвічі; у лютому він зросте ще на 50%.

Для задоволення потреб своїх клієнтів ВАТ «Укртелеком» постійно інвестує у комплексне вдосконалення мереж та покращення сервісу.

Зверху