Інтернет від Укртелеком

Місто
Одеська обл.
Телефон
poco x3 pro, iP 15 P.M.
Місто
Киев
У мене просто шок, ADSL для Києва, з 1 лютого 2025, вже 430 грн, що вони там курять жах:cautious:
це єдиний провайдер ADSL конкурентів немає у цьому сегменті тому й така ціна
раніше давно вже боло 6 грн за 6 міс, може пам'ятаєте ті часи, я думав що технологія з часом помре і буде коштувати копійки, а тут ось як 430 грн )

Місто
Одеська обл.
Телефон
poco x3 pro, iP 15 P.M.
У мене просто шок, ADSL для Києва, з 1 лютого 2025, вже 430 грн, що вони там курять жах:cautious:
раніше давно вже боло 6 грн за 6 міс, може пам'ятаєте ті часи, я думав що технологія з часом помре і буде коштувати копійки, а тут ось як 430 грн )
раніше я памʼятаю тенденції коли мобільний звʼязок поступово дешевів, зараз навпаки

Місто
Харків
Місто
Киев
я думав що технологія з часом помре і буде коштувати копійки
Проводное радио от Укртелефон стоит сейчас 189 грн в месяц, а вы говорите ADSL 430 грн, они знают себе цену.
радіо я відключив ще коли, коштувало 50 коп.

Місто
Харків
Вы к ADSL за 430 грн добавьте тариф за проводной телефон, самый дешовый 255 грн в мес. Итого интернет по ADSL получается 685 грн в месяц.

Місто
Київ
Телефон
MI MAX3 КС Все разом лайт
Ну років 15-20 тому це був аргумент, щонайменше для приватних будинків, зараз в часи оптики в таких селах які на картах важко знайти навіть не знаю хто обирає adsl
Post automatically merged:

Вы к ADSL за 430 грн добавьте тариф за проводной телефон, самый дешовый 255 грн в мес. Итого интернет по ADSL получается 685 грн в месяц.
Під час перших блекаутів друг підключав адсл без телефону, як виявилось це можливо

Місто
Харків
Під час перших блекаутів друг підключав адсл без телефону, як виявилось це можливо
У нас в много этажках много где телефонный кабель уже сгнил, переставал работать пара за парой, пока весь не выходил из строя, менять уже никто ничего не будет.

Місто
Київ
Телефон
У нас в много этажках много где телефонный кабель уже сгнил, переставал работать пара за парой, пока весь не выходил из строя, менять уже никто ничего не будет.
Йому тягнули виту пару, а не телефонну локшину, не буду стверджувати що у вас в будинку, але мені здається за гроші протягнуть.

stalker-kot

stalker-kit
Команда форуму
Місто
Кривий Ріг
Телефон
Xiaomi Redmi Note 7
Йому тягнули виту пару, а не телефонну локшину, не буду стверджувати що у вас в будинку, але мені здається за гроші протягнуть.
Чтобы вот это последовательно сказанное совпадало с действительностью, нужно было или адсл модем поставить на чердаке, а уже от него завести в квартиру ту самую витую пару ... Или просто по меди витой пары завели телефонную линию в квартиру к адсл модему :)

Місто
Житомир
Чтобы вот это последовательно сказанное совпадало с действительностью, нужно было или адсл модем поставить на чердаке, а уже от него завести в квартиру ту самую витую пару ... Или просто по меди витой пары завели телефонную линию в квартиру к адсл модему :)
Вони так ніколи не робили. Ніяких 8-ми жильних витих пар.
Мені ще в 2013 року , заводили окремо пару в сучасному виконанні. Вже тоді кабелі не використовували,
бо сильно падала швидкість.

Місто
Київ
Телефон
Друге, якщо не обрізав той кабель бо зараз вже оптика, буду то як буду в нього зроблю фото.

Місто
Харків
Я имею ввиду кабель ТППэп идущий от кросса АТС до абонентского плинта в доме, то что ему тянули витую пару, а не ТРП "лапшу" от плинта до модема слабо на что либо влияет. Заменить сотни метров ТППэп в подземных кабельканалах стоит невероятно дорого.

Останнє редагування:
Місто
Фастов
витую пару для ADSL применяют на "последней миле" от распределительной коробки до абонента, никто от сплитера до абонента специально тянуть не будет

Місто
Харків
Зверху