Інтернет від Укртелеком

Місто
Вараш
Телефон
Alcatel 3X 2019 (5048y)
Підкажіть якщо є досвід. Є непогані адсл роутери. Чи можна лан порт назначити wan і щоб був досвід щоб не зробити цеглу . В наявності Тенда 301, є старенький zte та dlink
Tenda D301 можно штатно 4-й LAN на WAN переназначить, переключив режим. Из ZTE и d-link можно только точку доступа сделать
У Tenda D301 немає значення який LAN порт виконує функцію WAN. Він автоматично визначає на який порт приходить інтернет. У родичів в дома LAN 1 виконує функцію WAN.
Є і наявності тенда д301 в4. Підійде?
Так підійде. Як я написав вище, у порті LAN1 чудово працює.
Окрім фізичного з'єднання лан1 з езернет від іншого провайдера які ще налаштування треба виконати?
Для початку скиньте роутер до заводських налаштувань на всяк випадок, потім в адмінці виберіть тип з'єднання езернет замість DSL, назву мережі Wi-Fi придумайте і пароль, і збережіть налаштування. Інтернет автоматично з'явиться але не відразу, я чекав десь 5хв поки він підтягнувся. Там нічого складного немає.Навіть на ютубі є відео як відбувається налаштування, там нічого складного немає.

Місто
Kyiv
Підкажіть якщо є досвід. Є непогані адсл роутери. Чи можна лан порт назначити wan і щоб був досвід щоб не зробити цеглу . В наявності Тенда 301, є старенький zte та dlink
Tenda D301 можно штатно 4-й LAN на WAN переназначить, переключив режим. Из ZTE и d-link можно только точку доступа сделать
У Tenda D301 немає значення який LAN порт виконує функцію WAN. Він автоматично визначає на який порт приходить інтернет. У родичів в дома LAN 1 виконує функцію WAN.
Є і наявності тенда д301 в4. Підійде?
Так підійде. Як я написав вище, у порті LAN1 чудово працює.
Окрім фізичного з'єднання лан1 з езернет від іншого провайдера які ще налаштування треба виконати?
Для початку скиньте роутер до заводських налаштувань на всяк випадок, потім в адмінці виберіть тип з'єднання езернет замість DSL, назву мережі Wi-Fi придумайте і пароль, і збережіть налаштування. Інтернет автоматично з'явиться але не відразу, я чекав десь 5хв поки він підтягнувся. Там нічого складного немає.Навіть на ютубі є відео як відбувається налаштування, там нічого складного немає.
На Тенда все ок.

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Місто
Вараш
Телефон
Alcatel 3X 2019 (5048y)
З 1 травня дорожчають тарифи.
Вони там геть подуріли брати за ADSL в будинкі з кількістю помешкань 10- в обласних центрах 455-550 грн?
Тому що ADSL це інтернет для гурманів. Які цінують вишукану класику, та мінімалізм!

Місто
Київ
ADSL це інтернет для гурманів. Які цінують вишукану класику, та мінімалізм!
Весело тягнути прикол, але не тим, у кого це єдиний провайдер на районі / у будинку / у селі

До того ж, блекаутостабільний

Місто
Kyiv
Весело тягнути прикол, але не тим, у кого це єдиний провайдер на районі / у будинку / у селі

У мене лінк 18/1,2 . Пінг в декілька разів гірше за оптичний за конкурента. Для мінімальної заробітної плати ціна не для пенсіонерів

Місто
Львів
Весело, бо таких локацій практично не залишилось. Враховуючи вартість ADSL - можна сміло переходити на 4G: краще швидкість та дешевше.
Розподільчі шафи та АТС черпають енергію з простору?

Місто
Запорожье
Evgenii, например, где есть тот адсл и живая линия но нет оптики?
Post automatically merged:

Riznychenko, в теории если сетка на старых АТС которые в зданиях укртела то они на приоритетной линии должны быть. Но на деле я вообще не уверен

Місто
Львів
@Riznychenko, в теории если сетка на старых АТС которые в зданиях укртела то они на приоритетной линии должны быть. Но на деле я вообще не уверен
Вже багато років від АТС іде оптика до розподільчих шаф, а мідь вже від шафи до абонента. Древніх варіантів, де мідь від АТС до абонента - давно не бачив. Логічно, якщо є оптика, то можна врубатись на неї.

Місто
Вараш
Телефон
Alcatel 3X 2019 (5048y)

Співчуваю я таким людям. Але правильно підкреслив Riznychenko, можливо з правильним обладнанням і зовнішньою антеною краще перейти на 4G? Дешевше та стабільніше, більша швидкість. Хороша альтернатива застарілому, та прогнившому ADSL.

Місто
Kyiv
Evgenii, например, где есть тот адсл и живая линия но нет оптики?

Riznychenko, в теории если сетка на старых АТС которые в зданиях укртела то они на приоритетной линии должны быть. Но на деле я вообще не уверен
В Києві на Вербицького є 2 вводи , є промисловий генератор , внутрішні акумулятори . Немає ніяких сонячних панелей. У кого адсл ,як у мене,через активний рш то взагалі лише акуми до 6 годин

Співчуваю я таким людям. Але правильно підкреслив Riznychenko, можливо з правильним обладнанням і зовнішньою антеною краще перейти на 4G? Дешевше та стабільніше, більша швидкість. Хороша альтернатива застарілому, та прогнившому ADSL.
Нагадує історію про застаріле сдма - краще працювало в Одесі ніж різні 3ж оператори,як на мене.

Останнє редагування:
Зверху