Мій досвід.Це з власного досвіду чи ОБС?В утк головне заробити на підключенні, ремонтом тут не займаються
Для бизнесов забагато б было, а для обычного гражданина может и недельку отсутствовать, ничего подождете, в Укртаксафоне не осталось уже людей, им бедным некогда в гору глянутьІнтернет з'явився. 50 годин з моменту звернення. Забагато часу
Все що по міді встановлено для керівників утк це нза - не задіяний актив. Краще списати і напарити за ваші гроші ponДля бизнесов забагато б было, а для обычного гражданина может и недельку отсутствовать, ничего подождете, в Укртаксафоне не осталось уже людей, им бедным некогда в гору глянутьІнтернет з'явився. 50 годин з моменту звернення. Забагато часу
25% дают всем ,нужно было давить на них, что 40% или отключения они бы согласилисьНаписав звернення їм на єлектрону пошту, запропонували знижку 25%, тобто за 225 грн за 100 мегабіт.
щось маленька знижка в них, не те що київстар дає 75%
40% это максимум что они могут дать?25% дают всем ,нужно было давить на них, что 40% или отключения они бы согласилисьНаписав звернення їм на єлектрону пошту, запропонували знижку 25%, тобто за 225 грн за 100 мегабіт.
В ноябре 50% давали, может могут и больше.40% это максимум что они могут дать?25% дают всем ,нужно было давить на них, что 40% или отключения они бы согласилисьНаписав звернення їм на єлектрону пошту, запропонували знижку 25%, тобто за 225 грн за 100 мегабіт.
я им предлагал чтобы дали 75%, говорят не могут. я им сказал давайте хотя бы 50%, сказали максимум что могут это дать 25%.В ноябре 50% давали, может могут и больше.40% это максимум что они могут дать?25% дают всем ,нужно было давить на них, что 40% или отключения они бы согласилисьНаписав звернення їм на єлектрону пошту, запропонували знижку 25%, тобто за 225 грн за 100 мегабіт.
Краще 50 мбіт за 20 грн. Як резерв. І щоб працювало без світла.если бы укртелеком давал бы тариф «резерв» типо когда нет света например чтобы скорость была 20 мегабит допустим за 30-50 грн в месяц
Звоните 0-100-50-11-11 - услуга «Открытый доступ» Dial-up, пользуйтесь.Мене б влаштував адсл в трьох випадках - 10 грн за добу користування, на вихідні за 50 грн на місяць або 100 грн ( не більше) при швидкості не менше 10 мб на даунлоад та 1мб на аплоад. Варіант дорожче це за межами паралельної реальності
особисто я різницю не помітив у якості інтернету, між цими двома провайдерами.Учора перебіг від «синіх сосисок» до «Укртаксофона» не так вже і погано скажу вам. Поки придивлюсь, але явно швидше і затупів значно менше.
Динаміку у «сосисок» це треба випросити, я колись собі і операторам днів пʼять нерви робив щоб отримати білий ip (особисто я різницю не помітив у якості інтернету, між цими двома провайдерами.Учора перебіг від «синіх сосисок» до «Укртаксофона» не так вже і погано скажу вам. Поки придивлюсь, але явно швидше і затупів значно менше.
особисто для мене + та -
там і там є динамічний ip це плюс обом
укртаксофон:
+ оптика, працює без світла
+ швидкість як по умовам тарифу
- така собі підтримка
- треба платити завжди бо це по суті контракт
- висока ціна для такої швидкості, 100 грн було адекватною ціною за 200 мегабіт, та й навіть за 100 мегабіт за 100 грн також залишився б на ньому.
КС:
+ більш компенента підтримка
++ знижки, особисто зараз в мене 82 грн у місяць за гігабіт, але по факту 400-800 мегабіт що норм за таку ціну
- немає світла - немає інтернету
- скоро буде вже рік як вони не можуть зробити дбж на маршрутизатор у підʼїзді
рекомендую роботу казати "умови договору" одразу йде на оператораЩо можу сказати. Лінійники Укртаксофону реагують швидше ніж швидка допомога )))
Було декілька обривів, звернувся до підтримки. Робот на підтримці трохи дурнуватий, але з 4 разу вдалось поспілкуватись з оператором. Оператор прийняв заявку і через пів години лініники булі на порозі. Отримав вибачення і пояснення (строять мережу). Оператор на диво щось розуміє, після «сосисок» я в шоці![]()
якщо є можливість то треба просто клонувати інформацію за onu в gpon роутерКупив на алі onu+роутер два в одному ZTE F660 наскільки реально його налаштувати під укртелеком можливо хтось стикався з налаштуванням? дав заявку в укртелеком майстер звязався зі мною пристрій прописали індикатор pon горить зеленим але інтернету немає чи можна якось вийти на підтримку напряму бо цей майстер лінійний монтер і виходить спілкування тільки через нього а він я так розумію це не його компетенція ону налаштовувати. Дякую!