Інтернет від Укртелеком

Місто
Охтирка
Здається, ще у Одесі спеціальні тарифи. Шкода, що так дорого. Я б залюбки підключив би Гіг, якщо би він вартував хоч гривень на 200 дешевше.

Місто
Київ
Телефон
Poco m4 pro 5g
А в селах Киів обл тягнутимуть ті пони/гпони?

Місто
Запорожье
В утк головне заробити на підключенні, ремонтом тут не займаються
Це з власного досвіду чи ОБС?
Мій досвід.
Зник інтернет. Звернувся. Обіцяли протягом 48 годин. 48 годин пройшли. Тепер кажуть 4 дні. Цікаво, який термін назвуть коли пройде 4 дні?
Раніше був на Волі. Там, як правило, впродовж поточного дня вирішували. У крайньому випадку, протягом доби.

Продовження.
Інтернет з'явився. 50 годин з моменту звернення. Забагато часу, але все ж працюють.

Останнє редагування:
Місто
Харьков
Інтернет з'явився. 50 годин з моменту звернення. Забагато часу
Для бизнесов забагато б было, а для обычного гражданина может и недельку отсутствовать, ничего подождете, в Укртаксафоне не осталось уже людей, им бедным некогда в гору глянуть

Місто
Kyiv
Інтернет з'явився. 50 годин з моменту звернення. Забагато часу
Для бизнесов забагато б было, а для обычного гражданина может и недельку отсутствовать, ничего подождете, в Укртаксафоне не осталось уже людей, им бедным некогда в гору глянуть
Все що по міді встановлено для керівників утк це нза - не задіяний актив. Краще списати і напарити за ваші гроші pon

Місто
Одеська обл.
Телефон
poco x3 pro, iP 15 P.M.
Написав звернення їм на єлектрону пошту, запропонували знижку 25%, тобто за 225 грн за 100 мегабіт.
щось маленька знижка в них, не те що київстар дає 75%

Місто
Киев
Написав звернення їм на єлектрону пошту, запропонували знижку 25%, тобто за 225 грн за 100 мегабіт.
25% дают всем ,нужно было давить на них, что 40% или отключения они бы согласились

Місто
Одеська обл.
Телефон
poco x3 pro, iP 15 P.M.
25% дают всем ,нужно было давить на них, что 40% или отключения они бы согласились
40% это максимум что они могут дать?

Місто
Харків
В ноябре 50% давали, может могут и больше.

Місто
Одеська обл.
Телефон
poco x3 pro, iP 15 P.M.
В ноябре 50% давали, может могут и больше.
я им предлагал чтобы дали 75%, говорят не могут. я им сказал давайте хотя бы 50%, сказали максимум что могут это дать 25%.
Я изначально согласился, потом перезвонил на гарячую линию создал заявку на отключение и сказал что буду отключаться потому что цена не устраивает, потом мне перезваниевает тот же менеджер и мы сошлись на том что у меня сохраняется интернет переходит в «паузу» за 1 грн в месяц на 9 месяцев

все равно пользуюсь сейчас киевстаром за 82 грн в месяц гигабит, только у киевстара минус в том что он не работает без электроэнергии.

если бы укртелеком давал бы тариф «резерв» типо когда нет света например чтобы скорость была 20 мегабит допустим за 30-50 грн в месяц

monter

Україна понад усе!
Місто
Черкаси
Телефон
Redmi Note 11S 6/128
если бы укртелеком давал бы тариф «резерв» типо когда нет света например чтобы скорость была 20 мегабит допустим за 30-50 грн в месяц
Краще 50 мбіт за 20 грн. Як резерв. І щоб працювало без світла.
Київстар дає скільки мбіт за ці гроші? Без світла працює?
Згадую свого малого, який мріяв 10 років тому, щоб всі машинки у всіх магазинах продавались по 1 грн :)
Малий з роками все зрозумів і зараз сміється з тієї своєї ідеї.
Але в країні ще вистачає дорослих мрійників, які у 2019му обрали нам владу і після закінчення війни оберуть таку ж ще раз :(

Місто
Kyiv
Мене б влаштував адсл в трьох випадках - 10 грн за добу користування, на вихідні за 50 грн на місяць або 100 грн ( не більше) при швидкості не менше 10 мб на даунлоад та 1мб на аплоад. Варіант дорожче це за межами паралельної реальності

Місто
Харків
Мене б влаштував адсл в трьох випадках - 10 грн за добу користування, на вихідні за 50 грн на місяць або 100 грн ( не більше) при швидкості не менше 10 мб на даунлоад та 1мб на аплоад. Варіант дорожче це за межами паралельної реальності
Звоните 0-100-50-11-11 - услуга «Открытый доступ» Dial-up, пользуйтесь.
И подключите еще себе услугу "Проводное радио" сейчас всего 189 грн в месяц.

Місто
Чернігів
Телефон
iPhone 13
Учора перебіг від «синіх сосисок» до «Укртаксофона» не так вже і погано скажу вам. Поки придивлюсь, але явно швидше і затупів значно менше.

Місто
Одеська обл.
Телефон
poco x3 pro, iP 15 P.M.
Учора перебіг від «синіх сосисок» до «Укртаксофона» не так вже і погано скажу вам. Поки придивлюсь, але явно швидше і затупів значно менше.
особисто я різницю не помітив у якості інтернету, між цими двома провайдерами.
особисто для мене + та -
там і там є динамічний ip це плюс обом

укртаксофон:
+ оптика, працює без світла
+ швидкість як по умовам тарифу
- така собі підтримка
- треба платити завжди бо це по суті контракт
- висока ціна для такої швидкості, 100 грн було адекватною ціною за 200 мегабіт, та й навіть за 100 мегабіт за 100 грн також залишився б на ньому.
КС:
+ більш компенента підтримка
++ знижки, особисто зараз в мене 82 грн у місяць за гігабіт, але по факту 400-800 мегабіт що норм за таку ціну
- немає світла - немає інтернету
- скоро буде вже рік як вони не можуть зробити дбж на маршрутизатор у підʼїзді

Місто
Чернігів
Телефон
iPhone 13
особисто я різницю не помітив у якості інтернету, між цими двома провайдерами.
особисто для мене + та -
там і там є динамічний ip це плюс обом

укртаксофон:
+ оптика, працює без світла
+ швидкість як по умовам тарифу
- така собі підтримка
- треба платити завжди бо це по суті контракт
- висока ціна для такої швидкості, 100 грн було адекватною ціною за 200 мегабіт, та й навіть за 100 мегабіт за 100 грн також залишився б на ньому.
КС:
+ більш компенента підтримка
++ знижки, особисто зараз в мене 82 грн у місяць за гігабіт, але по факту 400-800 мегабіт що норм за таку ціну
- немає світла - немає інтернету
- скоро буде вже рік як вони не можуть зробити дбж на маршрутизатор у підʼїзді
Динаміку у «сосисок» це треба випросити, я колись собі і операторам днів пʼять нерви робив щоб отримати білий ip (
У таксофона одразу, навіть просити не треба.
Підтримка у «сосисок» зовсім ніяка, з таксофоном ще не спілкувався 🤷‍♂️

• Like
Реакції: Mac_
Місто
Чернігів
Телефон
iPhone 13
Що можу сказати. Лінійники Укртаксофону реагують швидше ніж швидка допомога )))
Було декілька обривів, звернувся до підтримки. Робот на підтримці трохи дурнуватий, але з 4 разу вдалось поспілкуватись з оператором. Оператор прийняв заявку і через пів години лініники булі на порозі. Отримав вибачення і пояснення (строять мережу). Оператор на диво щось розуміє, після «сосисок» я в шоці 😱

Місто
Одеська обл.
Телефон
poco x3 pro, iP 15 P.M.
Що можу сказати. Лінійники Укртаксофону реагують швидше ніж швидка допомога )))
Було декілька обривів, звернувся до підтримки. Робот на підтримці трохи дурнуватий, але з 4 разу вдалось поспілкуватись з оператором. Оператор прийняв заявку і через пів години лініники булі на порозі. Отримав вибачення і пояснення (строять мережу). Оператор на диво щось розуміє, після «сосисок» я в шоці 😱
рекомендую роботу казати "умови договору" одразу йде на оператора

• Like
Реакції: MrRC
Місто
Київ
Купив на алі onu+роутер два в одному ZTE F660 наскільки реально його налаштувати під укртелеком можливо хтось стикався з налаштуванням? дав заявку в укртелеком майстер звязався зі мною пристрій прописали індикатор pon горить зеленим але інтернету немає чи можна якось вийти на підтримку напряму бо цей майстер лінійний монтер і виходить спілкування тільки через нього а він я так розумію це не його компетенція ону налаштовувати. Дякую!

Місто
Одеська обл.
Телефон
poco x3 pro, iP 15 P.M.
Купив на алі onu+роутер два в одному ZTE F660 наскільки реально його налаштувати під укртелеком можливо хтось стикався з налаштуванням? дав заявку в укртелеком майстер звязався зі мною пристрій прописали індикатор pon горить зеленим але інтернету немає чи можна якось вийти на підтримку напряму бо цей майстер лінійний монтер і виходить спілкування тільки через нього а він я так розумію це не його компетенція ону налаштовувати. Дякую!
якщо є можливість то треба просто клонувати інформацію за onu в gpon роутер

Зверху