LArmstrong

Вояж
Місто
Ukraine
1020px-Vodafone_icon.png Vodafone: Інтернет для дому

Тарифи на сайті | Покриття на сайті | Вебсайт
Документи на сайті Особистого кабінету

map_icon_80x80.jpeg 8 населених пунктів

Gigabit Net
Gigabit Net + TV Start
Gigabit Net + TV Pro
Gigabit Net + TV Max
Київ і Вишневе
Одеса і Чорноморськ
Львів
Харків
Дніпро
Запоріжжя
Проект «Інтернет для дому», у рамках якого будуть надаватись послуги за технологією GPON. Передбачається продаж та оренда обладнання.

ЗАБОРОНЕНО РЕКЛАМУВАТИ ВЛАСНИЙ ПРОМОКОД НА ПІДКЛЮЧЕННЯ. БАН БЕЗ ПОПЕРЕДЖЕННЯ

Вкладення

• clock_icon_80x80.jpeg
    clock_icon_80x80.jpeg
    17 КБ · Перегляди: 4 561
Причина: оновлення шапки
Останнє редагування модератором:

Hanter

Казуал
Місто
Житомир
Телефон
POCO M6S
Я снял XPON 8100 и поставил ZTE F601, прописал LOID и LOID_Pass и все завелось
Як ви попадаєте в онушку? У мене IP роутера і онушки однакові, тому попадаю тільки в налаштування роутера
на прямую комп кабель и прописать настройках сетевухи 192.168.х.2 смотря что на коробке написано и так заходим смотрим параметри линии.

Місто
Одесса
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Тогда только менять айпишник в роутере или в онушке.
Як це робити?
Чтобы изменить IP-адрес роутера, подключитесь к нему кабелем Ethernet, откройте браузер, введите его текущий IP-адрес (например, 192.168.1.1) для входа в веб-интерфейс, найдите настройки локальной сети (LAN), введите новый IP-адрес и сохраните изменения, а для онушки надо зайти в свойства сетевой карты ---> настройка IPv4---> использовать IP адрес...
А там уже смотря какой адрес пишется на онушке, если 192.168.100.1, значит вписываем 192.168.100.2(любое число отличное от 1) и маску подсети 255.255.255.0 и сохраниться. Потом после настройки надо вернуться в то меню и вернуть галочку-получать айпишник автоматически

Останнє редагування:
Місто
Київ
den_lg, тому що провайдери вам надають обладнання, яке вже налаштоване у їх оптичних головах. Щоб обладнання запрацювало - потрібно витратити багато часу на налаштування - їм це не в розвагу.
В водафоне привязка по LOID. Я снял XPON 8100 и поставил ZTE F601, прописал LOID и LOID_Pass и все завелось. Есть еще онушка с прошлого проавйдера-там OLT Huawei. Айпишник получает, но интернета нет. Скорее всего надо pon № нужно ручками активировать
А як Ви дізналися LOID_Pass? він під зірочками, то LOID він видно ( у мене він аж 12 знаків)????

Місто
Одесса
Телефон
iPhone 12 Pro Max
А як Ви дізналися LOID_Pass? він під зірочками, то LOID він видно ( у мене він аж 12 знаків)????
Мне наряд скинули с данными. Там были LOID-ы. Да, там по 12 знаков.
Post automatically merged:

Закончилась моя эпопея с онушками. Ubiquiti Nano G не завелась-как не пробовали инженеры. Нашел онушку в виде sfp модуля: СDATA FD511GX-RM0. Поставил профиль ZTE OLT и заработало все.
IMG_4049.jpeg

Останнє редагування:
Місто
Харків
Телефон
Samsung Galaxy S23
Alex_Khark, дякую, зараз на популярному місцевому у нього від 4 пінг, думав спробувати по акції водафон але тепер навіть не знаю

Hanter

Казуал
Місто
Житомир
Телефон
POCO M6S

Hanter

Казуал
Місто
Житомир
Телефон
POCO M6S
Місто
Одесса
Телефон
iPhone 12 Pro Max
уже есть проблема как пишут выше пинг.
Ну для большинства людей-пинг не проблема, потому как не знают что это такое. Самые распространенные заявки-маленькая скорость (абоненты, которые используют арендные роутеры)

osot056

ОптимисТ
Місто
г. Днепр
Телефон
ASUS ZenFoneMax+Fly TS107
На мобильные номера ВФ происходили СМСки о последнем месяце акции "интернет 1 грн.\день" . Интересно, как они считают - ведь 125 грн.\месяц вроде как?

Андрюх@dp.ua

Член гуртку дідів )))
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
ведь 125 грн.\месяц вроде как?
Це для західної України, 365 грн/рік

Підключайте інтернет для дому Vodafone у межах акції «Рік за 365 грн» з 11 серпня 2025 року до 01 листопада 2025 року та отримайте тариф Vodafone Gigabit Net за разовою платою 365 грн на весь рік. Після закінчення акційного періоду діятиме базова вартість у тарифі. Детальні умови – правилах акції. Акція діє на території Львова, Тернополя, Чернівців.

Місто
Львів
мобильные номера ВФ происходили СМСки о последнем месяце акции "интернет 1 грн.\день"
Акція "Домашній інтернет від Водафон" за 365грн/рік триває до кінця жовтня.
Вчора записався, сказали що черга є, коли прокладуть оптику точно не знають, але до кінця місяця начебто повинні.

Місто
Zaporizhzhia
Зверху