LArmstrong

Вояж
Місто
Ukraine
1020px-Vodafone_icon.png Vodafone: Інтернет для дому

Тарифи на сайті | Покриття на сайті | Вебсайт
Документи на сайті Особистого кабінету

map_icon_80x80.jpeg 8 населених пунктів

Gigabit Net
Gigabit Net + TV Start
Gigabit Net + TV Pro
Gigabit Net + TV Max
Київ і Вишневе
Одеса і Чорноморськ
Львів
Харків
Дніпро
Запоріжжя
Проект «Інтернет для дому», у рамках якого будуть надаватись послуги за технологією GPON. Передбачається продаж та оренда обладнання.

ЗАБОРОНЕНО РЕКЛАМУВАТИ ВЛАСНИЙ ПРОМОКОД НА ПІДКЛЮЧЕННЯ. БАН БЕЗ ПОПЕРЕДЖЕННЯ

Вкладення

• clock_icon_80x80.jpeg
    clock_icon_80x80.jpeg
    17 КБ · Перегляди: 4 562
Причина: оновлення шапки
Останнє редагування модератором:

osot056

ОптимисТ
Місто
г. Днепр
Телефон
ASUS ZenFoneMax+Fly TS107
Поприсылали вдогонку СМСки типа "...мы перепутали провода..." Цирк! :)

osot056

ОптимисТ
Місто
г. Днепр
Телефон
ASUS ZenFoneMax+Fly TS107
С акцией "интернет за 1 грн.\день" не в техтех регионах поприсылали СМСки.

Місто
Львів
Львів. В понеділок подав заявку на підключення "Gigabit Net" за акцією 365 грн/рік, сьогодні підключили.

Прийшов балакучий хлопчина віком 21 рік, протягнув кабель сходовою клітиною на два поверхи вище до мене, метри не тиснув, по квартирі виділив скільки я собі забажав. Вклався у півгодини часу.

ONU XPON XP8100.
Динаміка, сіра, зовні IP 178.xx.xx.xx, на роутері 100.xx.xx.xx, але мені це не критично, ще й статика в них дешевша, ніж у КС, 50 грн/міс.

Місто
Львів
сімку подарункову дали?
Не дали, я питав, хлопець сказав що ім їх "з початку місяця не видавали". А я забув уточнити про який саме місяць йдеться.

Подумую чи не надзвонювати у підтримку з того приводу.

Місто
Дніпро
Телефон
iPhone 15
А сімку подарункову дали? А то мне ні, сказали, що давно немає їх в наявності
Мне предложили, я отказался. Они обрадовались, наверное потом мутят что-то с этими старпаками. А через неделю пришла смс с промокодом на новое подключение.

Місто
Львів
Мне предложили, я отказался
"Ета нєправільниє пчьоли і ані дєлают нєправільний мьод" (©) Вінні Пух.

Це який неправильний редівець, вімовився від того, що пропонують задурно! :D

Місто
Дніпро
Телефон
iPhone 15
Це який неправильний редівець, вімовився від того, що пропонують задурно!
Почему у вас этот форум ассоциируется только с халявой? У меня нет необходимости плодить кучу номеров. Одного КС хватает на все.

Місто
Одесса
Телефон
iPhone 12 Pro Max
сімку подарункову дали?
Не дали, я питав, хлопець сказав що ім їх "з початку місяця не видавали". А я забув уточнити про який саме місяць йдеться.

Подумую чи не надзвонювати у підтримку з того приводу.
Вам через пару днів подзвонить дівчина і буде питати чи був майстер у фірмовій робі, чи давали йому гроші, чи показав он на ноутбуці яка швидкість та спросить чи дали Вам старпак. Мені при підключенні дали старпак

Андрюх@dp.ua

Член гуртку дідів )))
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Вам через пару днів подзвонить дівчина і буде питати чи був майстер у фірмовій робі, чи давали йому гроші, чи показав он на ноутбуці яка швидкість та спросить чи дали Вам старпак.
Так, все це було, я відповів, що сімку не дали, на що відповіді чи поради не дали. Нема то й нема...

Місто
Одесса
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Вам через пару днів подзвонить дівчина і буде питати чи був майстер у фірмовій робі, чи давали йому гроші, чи показав он на ноутбуці яка швидкість та спросить чи дали Вам старпак.
Так, все це було, я відповів, що сімку не дали, на що відповіді чи поради не дали. Нема то й нема...
Вам нічого і не скаже вона. Вона тільки фіксує. А потім може бути таке що наложать штраф на підрядника, що його робітник не запропонував

Місто
Львів
Мені при підключенні дали старпак
Коли це було? Я ж вище писав що майстер сказав що стартпаки їм з початку місяця не видають.
Але якщо задзвонять, то намагатимусь вибити з них той стартпак.

Місто
Одесса
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Місто
Львів
До речі, тут хтось жалівся на великий пінг. Спеціально втикнув напряму в ноут, на speedtest.net побачив 2ms на дефолтний PrJSC VF Ukraine Lviv.

Місто
Львів
Якщо вам соромно - то ви й червонійте. А я от бажаю щоб провайдер виконав свої обіцянки!
Якщо пообіцяв клієнтам що подаруєш старпак - то будь ласкавий то виконати. Інакше це вже мені соромно за такого провайдера.

Бо якщо не можеш - не обіцяй.

Місто
Одесса
Телефон
iPhone 12 Pro Max
До речі, тут хтось жалівся на великий пінг. Спеціально втикнув напряму в ноут, на speedtest.net побачив 2ms на дефолтний PrJSC VF Ukraine Lviv.
Це багато )))) У мене 1ms на Водафон Одеса. І не напряму а через роутер.

Місто
Львів
Ні, не так. По-перше, порівняння з урочистостями близьких людей недоречне (а до не близьких не ходжу), бо вони, зазвичай, і без бажання гостей все, що залишилося після забави їм роздають.

А у випадку підключення, в цивілізованих західних державах діє справа принципу до надавача послуг - "якщо щось пообіцяв - виконай, а якщо не можеш - то й перевиконай", а не описана вами модель поведінки отримувача родом зі совка - "якщо тобі повезло щось дістати - то тішся що взагалі повезло".

Місто
Львів
Не дал кусок пластика который стоит 50грн?
Це не має значення! Справа принципа, пообіцяв - дай.Тим більше що йдеться лише про "кусок пластика", не жмися на тому!

А це взагалі якийсь сюморон. Ніколи не вважав і не вважаю що "я і так...(повинен тішитися бо щось нахаляву отримав (чи то взагалі народився)) ", тому свої власні уявлення про життя залиште при собі.

Зверху