LArmstrong

Вояж
Місто
Ukraine
1020px-Vodafone_icon.png Vodafone: Інтернет для дому

Тарифи на сайті | Покриття на сайті | Вебсайт
Документи на сайті Особистого кабінету

map_icon_80x80.jpeg 8 населених пунктів

Gigabit Net
Gigabit Net + TV Start
Gigabit Net + TV Pro
Gigabit Net + TV Max
Київ і Вишневе
Одеса і Чорноморськ
Львів
Харків
Дніпро
Запоріжжя
Проект «Інтернет для дому», у рамках якого будуть надаватись послуги за технологією GPON. Передбачається продаж та оренда обладнання.

ЗАБОРОНЕНО РЕКЛАМУВАТИ ВЛАСНИЙ ПРОМОКОД НА ПІДКЛЮЧЕННЯ. БАН БЕЗ ПОПЕРЕДЖЕННЯ

Вкладення

• clock_icon_80x80.jpeg
    clock_icon_80x80.jpeg
    17 КБ · Перегляди: 4 563
Причина: оновлення шапки
Останнє редагування модератором:
Місто
Одесса
Телефон
iPhone 12 Pro Max
По питанню 2 мене вчора саме так і підключили, poe сплітер сам купував https://prom.ua/ua/p2389664996-komp...dium=referral_link&utm_source=b2c_app_android
paskot, так, у веги (водафона) мені назвали ціну саме 500грн, але ж до цього варіанта за 290 потрібен ще блок живлення?
у мене зараз через схожу штуку підключена камера, але там девайс працює від 220В. Швидше за все використати його на два девайси не вийде...
Блок питания используется комплектный от онушки.

Місто
Київ
Телефон
RN15pro+ КС ВР оптим
По питанню 2 мене вчора саме так і підключили, poe сплітер сам купував https://prom.ua/ua/p2389664996-komp...dium=referral_link&utm_source=b2c_app_android
paskot, так, у веги (водафона) мені назвали ціну саме 500грн, але ж до цього варіанта за 290 потрібен ще блок живлення?
у мене зараз через схожу штуку підключена камера, але там девайс працює від 220В. Швидше за все використати його на два девайси не вийде...
PS бачу там на фотках, що можна онушку повісити на бп від роутера, це взагалі ок? безпечно?
Вега за 500 грн продає те саме, блок живлення можна використати від самої онушки, не розумію в чому проблема?

Це інжектор, а не сплітер онушка живиться через стандартний dc розʼєм а не через Ethernet порт

Місто
Одесса
Телефон
iPhone 12 Pro Max
PS бачу там на фотках, що можна онушку повісити на бп від роутера, це взагалі ок? безпечно?
Только онушку не вешайте на провод. Крепите ее нормально. А то я видел в межэтажных щитках онушки и на кабеле блока питания висят, и на POE инжекторе. Проверяйте работу монтажника всегда!

Місто
Одесса
Телефон
iPhone 12 Pro Max

Roman_UA

linux user
Місто
ČR
Телефон
Samsung S25U|OnePlus 6T
саме тут?
бо там по-перше для мінімальної суми покупки 350 грн треба добрати щось,
а по-друге якийсь дивний відгук про схему підключення:
Собрал сначала как на фото в описании товара - питание передаётся, сигнал нет... не мог понять почему. Повернул наоборот - всё заработало, получается на девайс, который надо запитать, выходит 5.5х2.1 (мама), а к источнику питания 5.5х2.1 (папа), это важный ньюанс, требуются переходники для реализации схемы
тобто підключати треба не так як на фото, а навпаки, чи це йому щось брачне трапилось?
6760666657_w2048_h2048_6760666657.jpg

Місто
Одесса
Телефон
iPhone 12 Pro Max
саме тут?
бо там по-перше для мінімальної суми покупки 350 грн треба добрати щось,
а по-друге якийсь дивний відгук про схему підключення:
Собрал сначала как на фото в описании товара - питание передаётся, сигнал нет... не мог понять почему. Повернул наоборот - всё заработало, получается на девайс, который надо запитать, выходит 5.5х2.1 (мама), а к источнику питания 5.5х2.1 (папа), это важный ньюанс, требуются переходники для реализации схемы
тобто підключати треба не так як на фото, а навпаки, чи це йому щось брачне трапилось?
Переглянути вкладення 71098
Так я также подключал. И гигабит был. В онушку надо включать той частью инжектора где штекер 5.5х2.1(папа)

Останнє редагування:
Зверху