Останнє редагування модератором:
Не все.Фокстрот повернув всі товари, дешевше 500грн)
Просто мелкие гайки кончились, остались только крупного калибра:Чорна п'ятниця скінчилась - Фокстрот повернув всі товари, дешевше 500грн)
Це типу вони так середній чек піднімали, чи просто уху їли?))
Я слышал как люди велись на этот развод на лохеюа. Но чтобы МАГАЗИН покупал товары там же?!!Оновлено: Вікторія доповнила свій пост коментарем, в якому зазначила, що з нею зв’язалися з «Фокстрот» та повідомили про вирішення ситуації. Магазин повідомив, що став жертвою шахраїв, тому видасть потерпілому покупцю новий смартфон.
Какой этот?
Где там же?там же
ошибка выжившего: все проверенные по гарантийке гайки были не приняты на почте и про них не написано, а в новости попал только случай когда не проверили и получили писю вместо смартфона.А достаточно было проверить гарантию по серийнику на коробке, если телефон выняли - то 99% активировали и сайт бы показал что телефон уже активирован.
Как-то жиденько там все прошло на основе того, что отслеживал. В Европе запомнился Poco X3 Pro 8/256 по 200 евро с возможностью возврата такс фриНа Амазоні в США теж вже триває ЧП.
Не хотілося би попасти в 1%. Тому, мабуть, краще відкривати коробку при отриманні (перераховувати кількість). І записати це десь на видному місці, на яке ти дивишся кожен день (наприклад на дверях квартири). Інакше забудетться.А достаточно было проверить гарантию по серийнику на коробке, если телефон выняли - то 99% активировали и сайт бы показал что телефон уже активирован.
Если что-то покупается на подарок - вскрывать не всегда ОК. А так - да не вижу причин не проверить на месте.Не хотілося би попасти в 1%. Тому, мабуть, краще відкривати коробку при отриманні (перераховувати кількість). І записати це десь на видному місці, на яке ти дивишся кожен день (наприклад на дверях квартири). Інакше забудетться.
Можна спробувати відкрити акуратно. Бо якщо буде подарунок не робочий - це буде більша прикрість, ніж коробка яка відкривалась . Хоча можливо ситуації бувають різні.Если что-то покупается на подарок - вскрывать не всегда ОК. А так - да не вижу причин не проверить на месте.Не хотілося би попасти в 1%. Тому, мабуть, краще відкривати коробку при отриманні (перераховувати кількість). І записати це десь на видному місці, на яке ти дивишся кожен день (наприклад на дверях квартири). Інакше забудетться.
Такое каждый год, а тут ещё в Украине "большие" скидки былинаші люди на ЧП в США так закупились, що Нова Пошта на своєму складі в США вже 6 день посилки не може зареєструвати, які туди магазини доставили.
Кількість гайок?краще відкривати коробку при отриманні (перераховувати кількість)
А там не на кассе все бонусы случайно?Как использовать бонусы в Эльдорадо? Делаю заказ на сайте, но не вижу кнопки использовать бонусы.
Вот не знаю, поэтому хочу уточнить. На горячке вообще тупят: "Наверное, тех сбой на сайте..."А там не на кассе все бонусы случайно?Как использовать бонусы в Эльдорадо? Делаю заказ на сайте, но не вижу кнопки использовать бонусы.
на касі запитують номер телефону і вже звідти списують бонуси.Вот не знаю, поэтому хочу уточнить. На горячке вообще тупят: "Наверное, тех сбой на сайте..."А там не на кассе все бонусы случайно?Как использовать бонусы в Эльдорадо? Делаю заказ на сайте, но не вижу кнопки использовать бонусы.