Останнє редагування модератором:
Та нє, просто невдала покупка. Ринку побутових МП3 плеєрів вже не існує багато років. Тобто можна купити або китай, або щось специфічне-дороге для аудиофілів, або щось давньогрецьке (як в цьому випадку). Зараз подивився на те, що продається - найкращий варіант, як на мене SanDisk clip. Я років сім тому теж собі купляв таке, думав що зручно для бігу (потім, ясно, зрозумів, що все одно з дому без телефону не виходжу), теж єдиний норм варіант був санса кліп старої генерації - все інше було або для хай-рез, або гівно китайське, або нормальні плеєри, які дизайнили 10 років до того, а останній екземпляр вийшов з завода за 5 років до того. Досі он бачу, айпод тач продається 2016гогадаєш художня фантазія?
Хто це?@Kseniya, пане Горбачєвській скажіть вже: Це Ви?
Kseniya, я изначально писал "Если батарея то деньги вернут, если нет то платье"
Зачем брать плеер которому почти 10 лет?
Чекаємо наступних історій як відеокамера з касети в ютуб не вміє шарити, а музичний центр не має спотіфая
Sony это сейчас что-то вроде модели NW-WM1ZM2 за 3700 и отнюдь не гривен или на худой конец NW-ZX707. Там лучшие разработки. А это наверное какая-то китайская дочерняя компания делает под их маркой дешевые модели. Так что улучшений ожидать сложно.А потом раз, выходит более новый, современный, плеер от того же производителя, и он хуже предыдущей модели...
Деградация же.
Качество звука.Kseniya, а зачем плеер если музыка есть в телефоне любая?
Згоден, разом з помадою займає мало місця в косметичці .МP3 плееры это же очень небольшие штучки, и много места в кармане/сумочке не занимают.
Відтворення mp3 офлайн сучасним смартфоном, з вимкненим екраном, не бере заряд телефону від слова "майже зовсім". Тобто, майже не впливає на звичайне споживання батареї на месенджери та дзвінки. Навіть на блютуз-вуха. НЕ аргумент!Ну и экономия заряда в телефоне.
Не треба купувати повне лайно. Краще б/в флагман, якщо нема зайвих грошей.В недорогих телефонах оно не очень.
Наведіть приклад, що треба купуватиНе треба купувати повне лайно. Краще б/в флагман, якщо нема зайвих грошей.
Відтворення mp3 офлайн сучасним смартфоном, з вимкненим екраном, не бере заряд телефону від слова "майже зовсім". Тобто, майже не впливає на звичайне споживання батареї на месенджери та дзвінки. Навіть на блютуз-вуха. НЕ аргумент!Ну и экономия заряда в телефоне.
Post automatically merged:
Не треба купувати повне лайно. Краще б/в флагман, якщо нема зайвих грошей.В недорогих телефонах оно не очень.
Года через 3 в любом телефоне идет деградация компонентов. Это физика и от цены не зависит.Нет, ну если Вы говорите там о каком-нибудь S8,
До слова.Отпишусь, когда магазин вынесет вердикт.
Когда это будет-не знаю, так как на мой вопрос о приблизительном времени, ответили "Ми спробуємо вирішити дану ситуацію у найкоротші терміни" (с)
До слова.Отпишусь, когда магазин вынесет вердикт.
Когда это будет-не знаю, так как на мой вопрос о приблизительном времени, ответили "Ми спробуємо вирішити дану ситуацію у найкоротші терміни" (с)
А товар офіційний чи контрабандний з "гарантія від магазину 3 міс"?