logist_eg

Заблокирован
Місто
Західна Україна
На телефони Самсунг знижки з'явились.
На ябка також щойно завезли)
-7% від Київстар і -5% від Мастеркард канєшно не працює)

Переглянути вкладення 57821
вибачаюсь за оффтоп , але 13 як не дивно сама неоднозначна моделька , в ній 4 Гб оперативної памяті , так само як і в 12-ого. Краще вже тоді, або 12 PRO , або само собою 14. Ну і якщо 12-й дешевше, то сенсу за 13й переплачувати нема , памяті однаково . Само собою імхо.

Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
Kritik, це якщо самі їдете в Польщу і купуєте. Якщо доставка в Україну, то всю ціну маєте вказати в митних документах.

Місто
Хмельницький
Який відсоток успішно застосованих проміків на 7% від КС? Щось в мене теж "неможливо застосувати"...
466 крім "перезавантажте телефон" інших рішень не має.

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone 14
У всіх поламалось розширення Alitools на Розетці? Орієнтовно тиждень тому перестало показувати динаміку цін ((
Отримав відповідь від розробників розширення:
Глибокоуважаємий Гєнєрал, пан Чєчьоткін напихав нам під хвіст, ми змотали вудочки, монітор ціни в Excel табличці вже якось сам.
Good afternoon, unfortunately the [price] widget will no longer be displayed for this store

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Чечоткін взагалі не в курсі про якийсь китайський додаток. А от їх інженерна команда може бути в курсі, але точно не має мети робити свій продукт так, щоб якомусь китайському додатку було зручно їх підтримувати.

artsel

Легальний 4G користувач
Місто
Львів
Телефон
iPhone 15, Pixel 7
Кочевник, plebis, ви взагалі щось купували на розетці зі знижеою від кс чи тільки язиками ляпати вмієте?
IMG_0087.jpeg

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
artsel, ти взагалі читаєш про що йде мова, чи живеш лише у власній бульбашці?
Post automatically merged:

А от їх інженерна команда може бути в курсі, але точно не має мети робити свій продукт так, щоб якомусь китайському додатку було зручно їх підтримувати.
А також може бути політика компанії, щоби не дозволяти стороннім сервісам моніторити їх ціни.

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
А також може бути політика компанії, щоби не дозволяти стороннім сервісам моніторити їх ціни.
Може бути, але технічно можливість моніторити - є, не те щоб ціна тепер у вигляді капча-картинки чи щось таке. Розробнику додатку просто нафіг впало це підтримувати. Знову ж, можливо, що навмисно зробили так, щоб їм тре було адаптуватися, знаючи що вони не будуть

• Dislike
Реакції: xnyl
Місто
Закарпатская обл.
Телефон
Redmi Note 8 & 11 Pro
Forced Nomad, Только что оплатила два заказа продавца Розетка Глобусом. Предварительно проверила в приложении, подключен ли кешбек Розетки, был подключен. Кешбека нет :mad: Поддержка разбирается.
UPD. Спустя 3 часа выяснений причин, кешбек все-таки насчитали.

Причина: восстановили справедливость
Останнє редагування:
Місто
Хмельницький
Останнє редагування:

rikky

ремонтник
Місто
Шостка, Украина.
Телефон
Iphone 15
Так знижка 7% від Київстар працює лише для товарів зі спеціальної промосторінки
От я на цій промосторінці в пошуковій строчці ввід свій товар, знайшов, а при купівлі промокод "неможливо застосувати"...
может еще стоит оплата картой от привата, тогода код не применяется.

Місто
București-Запорожье
От я на цій промосторінці в пошуковій строчці ввід свій товар, знайшов, а при купівлі промокод "неможливо застосувати"...
Да, тогда может есть смысл скомбинировать 7% от КС, и кешбеки от банков. Там вроде ТАС и Обанк что-то обещали, но надо смотреть по mcc-кодам. Глобус человека выше опрокинул, говорят

Місто
Хмельницький
Я до оплати ще не дійшов, а вже "неможливо застосувати"...

Місто
Кривий Рiг
це якщо самі їдете в Польщу і купуєте. Якщо доставка в Україну, то всю ціну маєте вказати в митних документах.
В нормальних магазинах воно трохи не так працює - якщо адреса доставки вказана українська - в інвойсі не додається VAT. Якщо везти не напряму а форвардерами і тд - адреса отримувача европейська,платиш спочатку VAT там, потім ще в нас на митниці податки якщо більше 150 евро сума покупки
Ось для прикладу інвойс з французького магазину з прямою доставкою до нас:
Screenshot at 16-20-47.jpg

nataba

Заблокирован
Місто
Львів
В нормальних магазинах воно трохи не так працює
Погоджуюся. Але чи можна віднести до категорії "нормальних" українську митницю?

Не знаю як воно зараз, але ще років 5-8 тому багато разів купляв товар з інвойсом, що був на порядок занижений від реально оплаченого (мова про суттєве перевищення на тоді існувавшого ліміту) - і ані разу тоді митниця навіть не рипнулася. Так само було й з десятками однакових найменувань у посилці.

Можливо, мені тоді просто везло. Але особисто знаю ще кількох подібних "везунчиків", а про невезучих читав лише у неті на форумах.

Місто
Кривий Рiг
Не знаю як воно зараз, але ще років 5-8 тому багато разів купляв товар з інвойсом, що був на порядок занижений від реально оплаченого (мова про суттєве перевищення на тоді існувавшого ліміту) - і ані разу тоді митниця навіть не рипнулася. Так само було й з десятками однакових найменувань у посилці.
такий самий досвід в той самий період ,митниці побую було , відправник ліпив інвойс на саму посилку з меншою сумою (я його не просив), хз навіщо,може собі податки "оптимізував" (опалчував палкою тоді, по банкам воно в нього не проходило), і проскакувало взагалі без питань, і найменування однакові, явно шо не для особистого вжитку.

Зверху