Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
я дружині айфон 14 брав на 15 платежів але в алло, бо там ще можна кешбеку мутануть 1,5% і їх аллогроші 1%. Що майже 900 грн прийшло бонусом.
Сейчас на Розетке 15pro на 15 платежей даёт Приват.
Снимок.JPG
підтверджую

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
я дружині айфон 14 брав на 15 платежів але в алло, бо там ще можна кешбеку мутануть 1,5% і їх аллогроші 1%. Що майже 900 грн прийшло бонусом.
Сейчас на Розетке 15pro на 15 платежей даёт Приват.
Переглянути вкладення 58091
підтверджую
Вже і Фокстрот, і Комфі туди ж подались, у всіх на 15 платежів.

Мені до ЙаФона, як до Вашингтона рачки ;)

Місто
Чернігів
Можливо пропустив новину- при замовлені товару ,наприклад,за 90 грн- пише заказ мінімум 200 грн. Продавець Розетка. Доставка в Розетку. Кілька товарів спробував- мінімум 200 грн замовлення

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone 14

RuslanMikhay

Заблокирован
Місто
ПопаснаЯ, Луганська обл., Україна
Телефон
Xiaomi Redmi Note 12S
В интернет-магазинах Rozetka, Цитрус и т.д. стали выставлять логотипы "Новорічні знижки - 60%", но по факту цены остались те же без изменений. На Rozetke на смартфон Xiaomi redmi note 12s 8/256Gb даже прилепили лейбл в кружочке "Новорічні знижки". Но в реальности, что в ноябре на Чёрную пятницу стоимость аппарата составляла 7999грн., что сейчас (якобы со скидкой) 7999грн. Старый избитый маркетинговый ход и сплошное намахательство. Только зря ждал новогодних скидок. 👎

logist_eg

Заблокирован
Місто
Західна Україна
Як швидко заходять гроші на карту після повернення товару ? Я оплачував онлайн, в кого є досвід ? Просто цікаво що після оформлення в системі , в особистосу кабінеті розетки в списку повернень пусто

Місто
Черкаси
Телефон
Моторола Edge 50 Pro
В интернет-магазинах Rozetka, Цитрус и т.д. стали выставлять логотипы "Новорічні знижки - 60%", но по факту цены остались те же без изменений. На Rozetke на смартфон Xiaomi redmi note 12s 8/256Gb даже прилепили лейбл в кружочке "Новорічні знижки". Но в реальности, что в ноябре на Чёрную пятницу стоимость аппарата составляла 7999грн., что сейчас (якобы со скидкой) 7999грн. Старый избитый маркетинговый ход и сплошное намахательство. Только зря ждал новогодних скидок. 👎

logist_eg

Заблокирован
Місто
Західна Україна
RuslanMikhay, покупай уценку , на той же розетке еще кое где есть - подскажу в приват. ломбард и так далее , да может не конкретную нужную модель а чуть другую или лучше
Post automatically merged:

І на процесорі дракон кажуть краще ніж на медіатеку

RuslanMikhay

Заблокирован
Місто
ПопаснаЯ, Луганська обл., Україна
Телефон
Xiaomi Redmi Note 12S
logist_eg, большое спасибо! На уценку целился, но передумал. Там действительно, цены ниже на 500грн. и больше. В описании пишут, например за Моторолу "повреждена упаковка". Но на мой запрос отказываются предоставить фото, говорят "смотрите товар при получении". За сяоми пишут "возможны незначительные царапины", но опять же реальных фото нету. Поскольку страдаю перфекцией, то меня будет угнетать тот факт, что кто-то уже юзал телефон, а мелкие царапины будут приводить меня в постоянное раздражение. Куплю смартфон на оф.сайте, тем более скидки дождался😉 Рад, что на форуме есть люди, которые предлагают реальную помощь, а не только троллят новичка. P.S. По поводу Snapdragon вы правы, но я не настолько привередливый юзер, поэтому мне пойдёт.👍

logist_eg

Заблокирован
Місто
Західна Україна
@RuslanMikhay, покупай уценку
Покупай просрочку©
Але вибач, не підкажу де.
Ваш капітан Конс-Ципа.
а навіщо я буду публічно рекламувати якісь магазини чи ресурси? , Вони мені не платять за рекламу .
Якщо знаєш хороші магазини з хорошою уцінкою ( бо 500 грн на телефоні за 8000 грн це не уцінка) - пиши в приват, насправді їх пара трійка, якщо доповниш мій список - буду вдячний. . Бо розетка дійсно не торт по цінах уцінки. Але вона на слуху і в цій темі , тому я не вважаю що я її рекламую.
Вчора обламався з уцінкою на розетці , повербанк працював , але індикатор заряду горів постійно - нічого , повернув, очікую гроші :) подивлюсь як розетка спрацює з цим , з поверненням у них ще не стикався. В інших магазинах повертав уцінку без проблем протягом 14 днів.
Post automatically merged:

але маю і багаторазовий успішний досвід покупки відносно дорогого товару: холодильники , планшети Яблука, планшети Сяомі, за уцінкою і все це працює вже кілька років. Уцінка складала від 2х до 5 тис. відносно нового.

Останнє редагування:

volk_dorog

Живу просто и просто живу
Місто
Одесса- мама
Телефон
Galaxy
А я
logist_eg, большое спасибо! На уценку целился, но передумал. Там действительно, цены ниже на 500грн. и больше. В описании пишут, например за Моторолу "повреждена упаковка". Но на мой запрос отказываются предоставить фото, говорят "смотрите товар при получении". За сяоми пишут "возможны незначительные царапины", но опять же реальных фото нету. Поскольку страдаю перфекцией, то меня будет угнетать тот факт, что кто-то уже юзал телефон, а мелкие царапины будут приводить меня в постоянное раздражение. Куплю смартфон на оф.сайте, тем более скидки дождался😉 Рад, что на форуме есть люди, которые предлагают реальную помощь, а не только троллят новичка. P.S. По поводу Snapdragon вы правы, но я не настолько привередливый юзер, поэтому мне пойдёт.👍
А я наоборот люблю покупать телефоны на олх.

Есть интересные модели за вкусные деньги.
И, да, не иду по низу рынка, и умею анализировать подачу объявления.
Покупаю только у обычных людей, не у магазинов.

Тьфу, Тьфу, пока только хорошие варианты были и с гарантией иногда

Зверху