Причина: шапка теми
Останнє редагування модератором:
Не зрозумів, стригтимуть усіх, чи якщо я купив щось на пром і оплатив карткою то доставка буде як і раніше безкоштовно?Візьміть до уваги
З 1 лютого 2024 року буде введено комісію за оплату замовлень ROZETKA Маркетплейс, Shafa, Prom.ua, RZ Delivery в магазинах ROZETKA (післяплата).
- Платником комісії є отримувач замовлення.
- Комісія становитиме 15 грн + 1,5% від суми замовлення. Сума комісії буде округлюватися до цілого значення в гривні.
в інформаційному листі відсутня інфа щодо вартості доставки. Можливо не зміниться, тому що за безкоштовність доставки замовлення продавця маркетплейс (думаю і всіх інших) до відділення розетки платить продавець і нормально платить...Тепер я трошки задумався... Якщо я оплачу замовлення одразу, то тоді доставка на точку видачі Розетки безкоштовна чи все одно треба буде щось оплачувати?
Не повернув, можна не читати)Киянин купив в Rozetka телевізор, а там були тріщини: чи повернув суд гроші
Коли чоловік увімкнув телевізор, то помітив, що з правого кута до центру проходила «павутиння» тріщин. Він попросив повернути гроші, але йому відмовилиkiev.informator.ua
Сигарети - 5921 (Побутова техніка, А-банк),Підкажіть, які мсс останнім часом ідуть при онлайн оплаті розетка.
Дивлюсь в сторону прального порошку, сигарет та кави, які Розетка сама розбиває на 3 окремі замовлення
Ну а я об чём...Дійсно підняли поріг безкоштовної доставки.
Та логика тут простая - через НП ещё дороже..Не могу понять их логику
Хорошо, что Розетка не единственная. И всегда есть выборТа логика тут простая - через НП ещё дороже..Не могу понять их логику