Місто
Київ
Телефон
MI MAX3 КС Все разом лайт
Візьміть до уваги

З 1 лютого 2024 року буде введено комісію за оплату замовлень ROZETKA Маркетплейс, Shafa, Prom.ua, RZ Delivery в магазинах ROZETKA (післяплата).

• Платником комісії є отримувач замовлення.
  • Комісія становитиме 15 грн + 1,5% від суми замовлення. Сума комісії буде округлюватися до цілого значення в гривні.
Не зрозумів, стригтимуть усіх, чи якщо я купив щось на пром і оплатив карткою то доставка буде як і раніше безкоштовно?

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Тепер я трошки задумався... Якщо я оплачу замовлення одразу, то тоді доставка на точку видачі Розетки безкоштовна чи все одно треба буде щось оплачувати?

Місто
Закарпатская обл.
Телефон
Redmi Note 8 & 11 Pro
Андрюх@dp.ua, Написано же, З 1 лютого 2024 року буде введено комісію за оплату замовлень ROZETKA Маркетплейс, Shafa, Prom.ua, RZ Delivery в магазинах ROZETKA (післяплата).

Місто
Kyiv
Тепер я трошки задумався... Якщо я оплачу замовлення одразу, то тоді доставка на точку видачі Розетки безкоштовна чи все одно треба буде щось оплачувати?
в інформаційному листі відсутня інфа щодо вартості доставки. Можливо не зміниться, тому що за безкоштовність доставки замовлення продавця маркетплейс (думаю і всіх інших) до відділення розетки платить продавець і нормально платить...

Місто
Киев , Деснянский район
Телефон
6s+ 2/32

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Не повернув, можна не читати)

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
Підкажіть, які мсс останнім часом ідуть при онлайн оплаті розетка.
Дивлюсь в сторону прального порошку, сигарет та кави, які Розетка сама розбиває на 3 окремі замовлення
Сигарети - 5921 (Побутова техніка, А-банк),
Пральний порошок+ кава - 5399 (Побутова техніка, А-банк)

Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
Дійсно підняли поріг безкоштовної доставки.

Вкладення

• 1.png
    1.png
    14.4 КБ · Перегляди: 95

goga

Звичайний свинорил
Місто
Одеса
Нещодавно замовляв на 201 грн - отримав товар від продавця "Розетка" безкоштовно. Чого це вони так почали робити?

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Для всіх, якщо вам не вистачає прав для перегляду прихованого повідомлення, звертайтеся в приватні до автора.
На весь форум, що вам не вистачає прав, кричати не потрібно. Не для того приховували його.

volk_dorog

Живу просто и просто живу
Місто
Одесса- мама
Телефон
Galaxy

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
Платна доставка тепер і для товарів, що сама Розетка продає, якщо сума менше 700грн? Вони відійшли від формату Алішних продаванів, які доставку в ціні товару враховують?

Зверху