Місто
Чернигов
Ещё работает акция -5% с Мастеркард? Должна быть отметка на товаре? Если её нет, то скидки не будет?

Місто
Київ
Телефон
MI MAX3 КС Все разом лайт
Ещё работает акция -5% с Мастеркард? Должна быть отметка на товаре? Если её нет, то скидки не будет?
Треба перевіряти, потрібно щоб товар коштував більше далі додаєте в кошик і перевіряєте чи є оплата картою мастеркард від привату, мені траплявся товар без позначки, але знижка була.

• Like
Реакції: tw-r
Місто
Київ
работает, но до 10 января надо успеть оплатить

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
Підкажіть, які мсс останнім часом ідуть при онлайн оплаті розетка.
Дивлюсь в сторону прального порошку, сигарет та кави, які Розетка сама розбиває на 3 окремі замовлення

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
мсс при оплаті на сайті може залежати від точки видачі? :unsure:

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис

rikky

ремонтник
Місто
Шостка, Украина.
Телефон
Iphone 15
мсс при оплаті на сайті може залежати від точки видачі? :unsure:
у меня приват 3 раза все пробивал как техника, не знаю как у них посмотреть mcc.
Из покупок:
1. Видеокарта
2. Стиральный порошок и лампочки.
3. Корм коту.

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
Купуйте в Rozetka зі знижкою 7% - продукти, зоотовари, побутову хімію, одяг та взуття або дитячі товари з промосторінки www.vodafone.ua/promo-rztk Обміняйте 200 бонусів на промокод в My Vodafone або наберіть*777*2*529# Деталі: www.vodafone.ua/pr-pokupki-v-rozetka

Місто
Kyiv
Візьміть до уваги

З 1 лютого 2024 року буде введено комісію за оплату замовлень ROZETKA Маркетплейс, Shafa, Prom.ua, RZ Delivery в магазинах ROZETKA (післяплата).

• Платником комісії є отримувач замовлення.
  • Комісія становитиме 15 грн + 1,5% від суми замовлення. Сума комісії буде округлюватися до цілого значення в гривні.
Просимо враховувати дану інформацію при консультуванні покупців. Вже найближчим часом інформацію про дану комісію буде відображено на чекауті (сторінка оформлення замовлення) та в особистому кабінеті покупця.

Зверніть увагу!

• Комісію буде введено незалежно від дати створення чи доставки замовлення. Тобто, якщо замовлення було доставлено 28 січня, а покупець отримує його 1 лютого – оплата замовлення буде вже з комісією.
  • Комісія за зарахування коштів, яку ви сплачували раніше, залишається без змін.
З повагою, команда ROZETKA Маркетплейс

RuslanMikhay

Заблокирован
Місто
ПопаснаЯ, Луганська обл., Україна
Телефон
Xiaomi Redmi Note 12S
Vovez, значит покупатели будут переходить на менее популярные ресурсы. Называется нагнать базу и качать деньги из воздуха. Надеюсь до такого не додумаются другие. Если нет, то у АМКУ должны появиться вопросы. Не вижу в списке olx, на каких сайтах ещё можно не платить налог на воздух?
Post automatically merged:

Ещё в списке нет "АЛЛО". Это хорошо. А то думал, что они тоже в подвязке. 🤔

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
А что розетка и пром это одна шарага?
На промє є можливість покупки з безкоштовною доставкою у точку видачі Розетка
А... ну так пром же нікуди не дінеться, там без комісії, якщо не юзати розетка.

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
А что розетка и пром это одна шарага?
На промє є можливість покупки з безкоштовною доставкою у точку видачі Розетка
А... ну так пром же нікуди не дінеться, там без комісії, якщо не юзати розетка.
Так тоді доставка за гроші

RuslanMikhay

Заблокирован
Місто
ПопаснаЯ, Луганська обл., Україна
Телефон
Xiaomi Redmi Note 12S
andreuskas, по крайней мере, я обратил внимание, что цены на определённые товары (даже скидка) меняется на rozetka и prom практически одинаково и одновременно. Например, мой новый телефон. Сейчас его на этих ресурсах одновременно сняли с продажи, а на "АЛЛО" он есть.

Зверху