Причина: шапка теми
Останнє редагування модератором:
Так я саме це і мав на увазі, коли писавПолучил XO -PR157
Battery Capacity 40000 mAh (3.7v)
Output Capacity: 23600 mAh
До речі, не брешуть. Там вказано, як виявилось після покупки, і маркетингова ємність, і номінальна реальна.
а хто це буде читати..піпол і зараз не читає...а так ще тадзибао треба булде прикладатиДавно пора писати в Wh. І бажано коефіцієнт конверсії/перетворення на вихід для різних напруг. Наприклад: 26Wh, коеф. 93% для 5V, 90% для 9V, 85% для 12V.
Ось купа замірів практичних пристосуйте як це використовуватиА в теорії скільки повинно бути?
ТОЕ я вчив бог зна коли. Но інженерна інтуіція підказує, що 0.6 дуже близько до теоретичної істини. Ну, і хоч моя виборка не тягне навіть на відповідність критерію хі-квадрат (ну нема в мене 20 пауербанків) - але 2 моїх Базеуси і 1 зовсім беспородний (20000, 10000 та 5000 mAh) віддають десь так - 0.6...0.7 від заявленого числа. Так що звиняйте за ділетантизм - я хоч і бувший інженер, але не електрик - но для оцінки годиться, як на мене.А в теорії скільки повинно бути?..."практический" коэффициент 0.6.
Вчора замовляв і сьогодні глянув, теж є. Може товар не Розетка продавець, або алкоголь.А давно розетка убрала оплату при получении?
Та розетка продавец.Вчора замовляв і сьогодні глянув, теж є. Може товар не Розетка продавець, або алкоголь.А давно розетка убрала оплату при получении?
Неважноvolk_dorog, який павербанк?
А что тогда это может быть за глюк?volk_dorog, добавил первый попавшийся повербанк в корзину, есть возможность оплатить при получении
УМБ XO PR144 20000mAh PD20W + QC22.5W Black – фото, відгуки, характеристики в інтернет-магазині ROZETKA | Купити в Україні: Києві, Харкові, Дніпрі, Одесі, Запоріжжі, Львові
нет ссылки - неважно что за глюкНеважно
Я ж говорю на любой товар нет оплаты при получении.нет ссылки - неважно что за глюкНеважно
ну не на кофейной гуще же гадать
Один или два раза так было.volk_dorog, замовляли на 700 грн+, але відмовляли від частини товару для безкоштовної доставки?