Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Zte Blade A7 2020
Розетка свою кредитку випустила.
головна перевага це розстрочка до 24 місяців. Все інше не цікаво.
Ще є знижка на товари, правда не всі. Мені якраз треба було дещо купити, то виходить знижка 100 з 1000, що також досить непогано. Буду тестувати. Налили ліміту 54к.

Місто
Lutsk
Телефон
SGS21U+iPhone SE2
Сьогоднi привезли. Першi враження - бомба! Тягне добре. А далi побачимо.
Аналогічно. Вичистив після не самого старого Electrolux'а ще добряче пилу навіть на самій мінімальній потужності.
Подяка @dzidzio за сигнал.

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
Ніколи б не подумав, але виявляється Розетка чистить відгуки до свого брендового барахлішка (а може й не тільки до свого). В даному випадку було 9 відгуків і 3 зірки (ще вчора), два з старіших були негативні (слідкую за ціною і коментами, бо хотів прикупити тример). А це захожу сьогодні, негативні 2 відгуки видалені, залишились тільки хвалебні.
Тепер зрозуміло звідки в барахлішка RZTK стільки задоволених відгуків... :poop:

1759527021627.png

Місто
Київ
Телефон
RN15pro+ КС ВР оптим
Мені здається що всі товари бренду rztk просто лайно, принаймні мені нічого якісного не траплялось, і скрізь повно негативних відгуків було раніше, так що так чистять.

Місто
Запорожье
Телефон
Redmi Note 13 4G
Мені здається що всі товари бренду rztk просто лайно
Первое что купил рзтк - кухонный миксер и он да, почти говно. Хвостик до розетки неприлично короткий, куча скоростей, хотя между первой и последней разница всего процентов 10. В принципе он работает, но далеко не так как хотелось. Это конечно лечиться, но кому такое надо. А вот кухонная машина несмотря на свою цену в 6 с чем то тысяч в полной комплектации приятно удивила. Я был полностью уверен что будет ГОРАЗДО хуже и покупал хотя бы как хреновый тестомес (да в полной комплектации потому что на момент покупки эта была в акции и стоила почти как минимальная комплектация), а по факту оно работает и с остальными функциями справляется, не тестомесом единым, может конечно какой нибудь кенвуд за 20+ ловчее, тише, сильнее будет, но для дома мне и этого аппарата хватает и лично я им доволен.

Місто
Закарпатская обл.
Телефон
Redmi Note 8 & 11 Pro
dzidzio, У них есть и другие хитрости. Мой негативный отзыв, с фото (так что никуда не деться от правды) розетка опубликовала почти через месяц после написания. Видимо, долго думали как не навредить продаже, потому что один негативный до меня им пришлось опубликовать, и придумали - опубликовали просто как размышления о товаре (без оценки) :LOL: , чтобы его спрятать. Плюс запустили акцию - 300 бонусных за отзыв, сорвав море пятизвёздочных оваций и дифирамбов. Речь не о рзтк.
Вот так можно и не увидеть негатива о товаре, потому что есть отзывы, как мой - вообще без звёзд.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Зверху