Місто
Харків
Телефон
Ericsson A1018S
А як краще придбати на Розетці взуття, коли не впевнений у відповідності його розмірів?
Замовляти відразу кілька пар різних виробників/розмірів, оплатити їх доставку, та можливо придбати лише одну?
Чи є якісь інші варіанти?

Місто
Жовті Води
А як краще придбати на Розетці взуття, коли не впевнений у відповідності його розмірів?
Замовляти відразу кілька пар різних виробників/розмірів, оплатити їх доставку, та можливо придбати лише одну?
Чи є якісь інші варіанти?
Замовляєте на магазин Розетки одним замовленням ,і там міряєте, якщо на Нову Пошту, то окремими замовленнями , щоб те що не підійшло можна було повернути. Доставку оплачуєте після отримання.

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
Замовляєте на магазин Розетки одним замовленням ,і там міряєте, якщо на Нову Пошту, то окремими замовленнями , щоб те що не підійшло можна було повернути. Доставку оплачуєте після отримання.
Тут вже одному такому "приміряльщику" Розетка заблокувала метод "оплата після отримання".
Тому метод робочий, але зловживати не раджу.

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
Одяг оплачував увесь картою, що не сподобалось/не підійшло - повернув, терміни зарахування вже не пам'ятаю (ну і т.я. кредитка то не зовсім і важливо)

Місто
Київ
Arielson, якщо ти там знйдеш неймовірну знижку, ото буде цікаво.
Такі знижки, супер акції на розетці кожен день.
Від продавців на маркетплейсі справді вимагають реальну знижку, щоб додатись у цей акційний перелік:

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Ось є в мене Безперебійник, 1.5 року тому я його придбав за 2500.;Зараз він 1400, певно це воно і є супер знижка
Post automatically merged:

Я з великою пересторогою відношуся до маркетплейсу, бо у випадку гарантії можуть бути дива.

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
Взяла корм коту, спасибо Arielson, действительно хорошая скидка.

Зверху