Приєднуюсь до клубу "Оновив Сяомі і мережа пропала".
Redmi 4x, біла руімка. На 6му андроїді (Міуі 8) все працювало. Оновився до 7го андроїда і мережа ІТ пропала, як на 8 Міуі так і на 9. Різні налаштування ТД не допомагали. Заледве вибрав день, поїхав в Франківськ в СЦ (40 км і 30 грн автобус в один бік), інженера на місці не виявилось і до кінця дня вже не передбачалось, дівчина консультант зробила все що змогла, по телефону з кимось довго пробувала просто змінювати ТД, що звичайно не дало результату, а приїхати в інший день в мене може вийти не скоро, бо робота, та й не дешеве це задоволення так кататись. Нарешті знову ж таки по телефону їй порадили вставити в телефон картку "в3", якщо все запрацює, то я залишаю свої дані, інженер на наступний день робить мені нову картку і її висилають мені Новою Поштою. З тою карткою "в3" (синьо-жовта) все одразу запрацювало, мережа підхопилась миттєво. На тому і домовились. Сьогодні отримав картку, синьо-жовта, вставив... Нічого не працює, мережу не бачить... Пробував створювати ТД, створюється, але це не допомагає. Різні поради з теми пробував, нічого не допомагає.
Відкочуватись назад на 6й андроїд не варіант. Телефон помітно швидше працює на 7му, та й деякі новинки Міуі 9 потрібні. Це мені тепер знову прийдеться підшукувати день, коли на півдня з роботи відпроситись і знову тратитись на поїздку у Франківськ? І якщо з однією карткою запрацювало, то чому з іншою, такою ж, не працює?