Для інтернет абонентів CDMA, та широкосмугового доступу надання послуг буде призупинено з 01.01.2025
Так і не зрозумів у чиїй мережі буде роумінг, якщо в Черкасах у КС вже немає 3G.
Не понятно, почему нельзя было сделать форму вА вот та ранее инфа про единственную возможность оформить доставку сим карты по телефону подтвердилась.(.
Скоріше за все так.Я вже заповнював відразу, коли тільки новину анонсували. Що наново оформлювати?
Там вже нема кому ту форму робитиНе понятно, почему нельзя было сделать форму вАССАЛК, как в 2021м.
Те саме питання і вмене в Житомирі теж 3G немає..і доступний тільки на Lifecell та VodafoneТак і не зрозумів у чиїй мережі буде роумінг, якщо в Черкасах у КС вже немає 3G.
Напомни в личку номер Интертелеком, чем смогу.Те саме питання і вмене в Житомирі теж 3G немає..і доступний тільки на Lifecell та Vodafone
У мене зазвичай в домі мобільні оператори працюють так собі , через сіп ітфон на пятірочку. На гарячці щось бубоніли про можливість користуватися як сіп так і сім ,проте тариф і переадресація як і умови мені не зрозумілоКак это отразится на SIP. Я уже много лет только им и пользуюсь. Для меня отмена sip скажется крайне плохо
Никак, как работало, так и будет.Как это отразится на SIP.
Обещали работу на устройстве последнем зарегавшемся в сети. Надо смотеть. У меня сейчась входящие поступают на два разных смарта (с задержкой в пару секунд на втором теле)На гарячці щось бубоніли про можливість користуватися як сіп так і сім ,проте тариф і переадресація як і умови мені не зрозуміло
Аналогично.У меня сейчась входящие поступают на два разных смарта
як я розумію СІП на інфраструктурі іншої компанії крутиться, тому все буде залежати від них і фінансовоі складовоіНикак, как работало, так и будет.Как это отразится на SIP.