Інтертелеком і MNP

Місто
Киев
Если тезисно, объясню как было и как есть со стороны romrom, та в прочем и с другой стороны:
1. Переводит номер 091 с 3Моб на ИТ, точнее пытается.
2. Оформляет заявку на перевод, пополняет счет.
3. Пауза временная, и эта заявка теряет актуальность (вот здесь ошибка). Надо сделать вторую заявку, но физ возможности нет (даже если сеть отсутствует, номер подвис между, и там, и там).
4. Вспоминая про номер (он прикольный), пытается продолжить незавершенное.
5. Сотрудник ИТ делает ошибку, не разобравшись в ситуации, отправляет ему стартовый пакет, привязывая номер к отправленной SIM (ошибка №2).
6. Абонент получает, начинает частично все работать, а потом ломается.
7. Тупик ситуации, так как абонент подтвердить физ не может (понятно по каким причинам), а процедура нарушена 2 раза. Да, можно было пойти на встречу, но то такое, пошли по процедуре которые сами помидорили.
8. Абонент пытается перейти на КС, забив на ИТ. Ему присылают старпак который в сети 0.
Продолжение следует, но это никак не относится уже к теме.

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
9. Абонент починає писати про клізми і отримує бан, тож продовження поки не буде.

Саня-068

Радіоентузіаст
Місто
Вараш
Телефон
Infinix hot 11s NFC

yanv

Заступник міністра Мін. Свинорильства
Місто
Ужгород
Телефон
Samsung A14
Якщо я перенесу мобільний номер до ІТ, то чи зможу я користуватись SIP?

Саня-068

Радіоентузіаст
Місто
Вараш
Телефон
Infinix hot 11s NFC
yanv, так, але перенести номер до IT це ще той квест
Я хотів заради приколу перенести. Здалося, що складніше чим в 3Mob. Передзвонив мені оператор повідомив що через сайт Вчасно їм потрібно відправляти документи, я на цьому сайті не зареєстрований. А щоб ще реєструватися на якомусь сайті, відправляти свої документи і подібне, ще та запара. Не захотів тратити на їх час і нерви, і передумав на ІТ переходити. Взагалі не розумію, чому Інтертелекому і 3Mob не зробити перехід як в інших операторів, через Банк ID або через дію?

Місто
Киев
Я хотів заради приколу перенести. Здалося, що складніше чим в 3Mob. Передзвонив мені оператор повідомив що через сайт Вчасно їм потрібно відправляти документи, я на цьому сайті не зареєстрований. А щоб ще реєструватися на якомусь сайті, відправляти свої документи і подібне, ще та запара. Не захотів тратити на їх час і нерви, і передумав на ІТ переходити. Взагалі не розумію, чому Інтертелекому і 3Mob не зробити перехід як в інших операторів, через Банк ID або через дію?
Я когда к ним переходил, то отправил документы на ихнюю электронную почту. Удалось заранее с оператором договориться, чтобы зарегистрироваться таким способом.

Місто
Одеська область
Телефон
poco x3 pro, iP 15 P.M.
чому Інтертелекому і 3Mob не зробити перехід як в інших операторів, через Банк ID або через дію?
тому що їм не потрібно так багато абонентів, щоб мережу не перенавантажувати, тому вони перестраховуються

Місто
Луцьк
Телефон
iPhone 15
Та просто грошей у них немає зробити автоматизовану систему, як у інших. Тому зробили, наскільки грошей вистачило.

yanv

Місто
Ужгород
Телефон
Samsung A14
Я вже переносив до 3мобу тож я вже нічого не боюсь.
А я зараз хочу з Тримоб до ІТ. Поки, що все нормально йде. Я на 3 етапі де як раз і треба надати документи але спробую домовитись з ІТ щоб на ел. пошту їм все надати. Впринципі можу і через Вчасно адже інколи треба якісь документи надіслати в компанію але я б краще просто переслав на пошту ІТ.

Саня-068

Радіоентузіаст
Місто
Вараш
Телефон
Infinix hot 11s NFC
А я зараз хочу з Тримоб до ІТ. Поки, що все нормально йде. Я на 3 етапі де як раз і треба надати документи але спробую домовитись з ІТ щоб на ел. пошту їм все надати.
І вам подобаються ці етапи? Звучить наче якесь катування.
Post automatically merged:

Я когда к ним переходил, то отправил документы на ихнюю электронную почту. Удалось заранее с оператором договориться, чтобы зарегистрироваться таким способом.
Я просив у оператора відправити їм документи на електронну пошту, але почув відмову. На порталі "Вчасно" я не зареєстрований, щоб зареєструватися потрібна ДІЯ, я не мазохіст щоб таким займатися. Реально, чому мені відмовили у відправці документів на електронну? Якісь неадеквати!!!!

Місто
Харків
А я зараз хочу з Тримоб до ІТ. Поки, що все нормально йде. Я на 3 етапі де як раз і треба надати документи але спробую домовитись з ІТ щоб на ел. пошту їм все надати.
Каждый развлекается как хочет, кто старый москвич в гараже перебирает, а кто в интертелеком по мнп переходит.

yanv

Місто
Ужгород
Телефон
Samsung A14
Переніс з особистих потреб. Номерів в мене багато було, тож обєднав Тримоб з ІТ. На Тримоб тримав номер адже він був гарний, а в ІТ SIP без необхідної АП.
Я просив у оператора відправити їм документи на електронну пошту, але почув відмову. На порталі "Вчасно" я не зареєстрований, щоб зареєструватися потрібна ДІЯ, я не мазохіст щоб таким займатися. Реально, чому мені відмовили у відправці документів на електронну? Якісь неадеквати!!!!
Ну не знаю... Мені спокійно дозволили відправити по ел. пошті що я зараз і зробив. Напевно оператор вам не той попався, злий був.
Каждый развлекается как хочет, кто старый москвич в гараже перебирает, а кто в интертелеком по мнп переходит.
Я просто сімки збираю цілі з холдерами🥲. Що всі так бурно цікавляться моїм перенесенням до ІТ наче це якась сенсація.

yanv

Місто
Ужгород
Телефон
Samsung A14
Перенос номера был в том числе и ради этого?
Ні, позбутись Тримоб. Перенесення відбулось легше і швидше ніж в Тримоб. Зараз я на етапі отримання сім. Сьогодні відправив документи по пошті і за годину отримав документ від ІТ про портацію номеру.

Правда на пошту кинули документ про реєстрацію де НКРЗІ хоча вже кілька років як НКЕК і дата там "__"___201_ . Може вже варто трохи відредагувати бланк?

Останнє редагування:
Місто
Киев
Правда на пошту кинули документ про реєстрацію де НКРЗІ хоча вже кілька років як НКЕК і дата там "__"___201_ . Може вже варто трохи відредагувати бланк?
Если это ко мне вопрос, то вордом пользоваться умею конечно, но мне это незачем. Если к себе, не мне решать, на свое усмотрение я не против и не запрещаю. Если к ИТ, тогда целесообразнее им это написать, а не форумчанам.

yanv

Місто
Ужгород
Телефон
Samsung A14
Если это ко мне вопрос, то вордом пользоваться умею конечно, но мне это незачем. Если к себе, не мне решать, на свое усмотрение я не против и не запрещаю. Если к ИТ, тогда целесообразнее им это написать, а не форумчанам.
Це було до ІТ. Як буду мати можливість, то обовязково їх спитаю і надам відповідь тут.

Місто
Киев
Сьогодні відправив документи по пошті і за годину отримав документ від ІТ про портацію номеру.
Совсем не сходится с:

На самом деле это важный момент, и yanv, очень правильно обратил внимание.

• Haha
Реакції: yanv
Місто
Киев
Перенос номера был в том числе и ради этого?
Ні, позбутись Тримоб. Перенесення відбулось легше і швидше ніж в Тримоб. Зараз я на етапі отримання сім. Сьогодні відправив документи по пошті і за годину отримав документ від ІТ про портацію номеру.

После перехода по MNP, сим карта будет с балансом, минус - 99 гривен. У меня так было.

Зверху