Інтертелеком і MNP

Місто
Одесса
yanv, зараз бюрократію скоротили до підтвердження через Дію. Підпис, дзвонили, кажуть дивитися за етапами перенесення на сайті. Відправка сім новою поштою, тільки не уточнили на якому етапі відправлять.
00:43 подача заявки
14:20 дзвінок з ІТ про перенесення та перевірку адреси отримання, кажуть що передзвонять коли треба поповнити рахунок

Місто
Киев
akermanist, я так понял у yanv, про юр особу идет речь, а там слишком сложно. Достоин уважения пойти на такой шаг.

yanv

Заступник міністра Мін. Свинорильства
Місто
Ужгород
Телефон
Samsung A14
akermanist, я так понял у yanv, про юр особу идет речь, а там слишком сложно. Достоин уважения пойти на такой шаг.
Ні, це фіз особа всього лиш:apl:
Post automatically merged:

yanv, зараз бюрократію скоротили до підтвердження через Дію. Підпис, дзвонили, кажуть дивитися за етапами перенесення на сайті. Відправка сім новою поштою, тільки не уточнили на якому етапі відправлять.
00:43 подача заявки
14:20 дзвінок з ІТ про перенесення та перевірку адреси отримання, кажуть що передзвонять коли треба поповнити рахунок
Цікаво, бо я переносив в грудні 2025. І сім надсилали безкоштовно по укрпошті.

Місто
Одесса
21 числа симки приехали, но они до сих пор не работают ( не регистрируются в сети) пинаю поддержку. Жалобу в Нацкомиссию отправил. Жду)))

Місто
Одесса
  • Like
Реакції: moby
Місто
Киев
Інтертелеком вимагає оплату пакету та оплату за доставку до отримання сім.

Ніде не бачу, щоб в умовах MNP було щось про оплату пакету до отримання SIM карти.
Если не оплатить пакет, то пришлют сим карту с балансом, "минус - 99 гривен".

yanv

Заступник міністра Мін. Свинорильства
Місто
Ужгород
Телефон
Samsung A14

Ніде не бачу, щоб в умовах MNP було щось про оплату пакету до отримання SIM карти.
Я платив до отримання СП, але доставка безоплатна.

P22

Місто
Конотоп Сумской обл.
Телефон
Fire
З 23.02.26 намагаюся перенести києвстаровський номер з кодом 073 виведений з корпи на передплату до Інтертелекому. Весь час приходить помилка: Помилка: Телефон повинен бути в форматі +380ххххххххх або оператор не існує.
Звернувся до підпримки через бот Телеграма. Інформацію передали спеціалістам на розгляд. Відповідь обіцяють після розгляду надати у чат. Ще разів 3-4 нагадував про свою проблему у чаті. Результату ніякого. Що порадите?

Місто
Одеська область
Телефон
poco x3 pro, iP 15 P.M.
P22, я ще з травня 2025 року чекаю поки зроблять щоб на 099 який на кс приходив дзвінок або смс. Інтертелеком це той оператор який дуже довго вирішує проблеми.
Раджу перейти на 3моб

romrom

тел.@romrom777
Місто
Харьков
Телефон
Nokia

нет, они тогда вообще ничего не пришлют

Місто
Киев

Мне прислали, но только спустя неделю после переноса номера. По моей просьбе, пополнить баланс номера телефона, только после получения номера на руки, на почте.

Місто
kyiv
P22, я ще з травня 2025 року чекаю поки зроблять щоб на 099 який на кс приходив дзвінок або смс. Інтертелеком це той оператор який дуже довго вирішує проблеми.
Раджу перейти на 3моб
На водафон приходить СМС, але не одразу як дзвінок.

romrom

тел.@romrom777
Місто
Харьков
Телефон
Nokia

Мне прислали, но только спустя неделю после переноса номера. По моей просьбе, пополнить баланс номера телефона, только после получения номера на руки, на почте.

мне они написали, что документы для переноса получили, а дальше надо пополнить счет на сумму абонплаті 150 грн, иначе дела небудет

• Sad
Реакції: moby
Зверху