Ведучій - Добрий вечір, дорогі телеглядачі.
Сьогодні у нас випуск не звичайний
Так, наш перший експерт сьогодні - Сергій Крекер, німецько-український фінансовий консультант, банкір, підприємець та журналіст, широко знаний в колі шанувальників мобільного зв'язку та фанатів марки "Mercedes-Benz", Президент Міжнародної Association of Troubleshooters, акредитований спеціаліст з нерухомості та оцінки бізнесу, а також пристяжний аукціоніст.
Ведучій - Студія, чи є у нас зв'язок з паном Сергієм? Щооо? Омггг...
Тут мені підказують, що дві хвилини тому ми отримали офіційну заяву, яку я маю виголосити в етері.
«Благодійний фонд Сергія Крекера» офіційно заявляє:
Щойно до нас надійшла інформація що наш благодійник Сергій Крекер був абсолютно безпідставно затриманий при перетині дансько-німецького кордону та переданий німецьким правоохоронним органам, які, в свою чергу, провели його офіційний арешт. Сергій направлявся в Німеччину для того щоби вийти в прямий ефір передачі, бо, на превеликій жаль, якість мобільного інтернету в Данії не змогла задовольнити вишуканий смак Крекера. А щодо версії що він нібито тікав із Данії, де йому нібито загрожувала якась нібито судова повістка, то це все брудні інсинуації його недругів. Так само як і натякі на якусь нібито несплату податків нібито в шість мільйонів сімсот сорок вісім тисяч сімсот дев'яносто шість грн. та й ще, уявіть собі, 60 коп., які нібито стягує з Сергія ДПІ У ДНІПРОВСЬКОМУ Р-НІ ГУ ДФС У М. КИЄВІ.
Все це відверте свавілля німецьких реваншистів та їхніх данських посіпак, не кажучи вже про осатанілих податківців Дніпровського району, і це не минеться їм просто так!
З сьогоднішнього дня співробітники нашого Фонду разом з членами Міжнародної Association of Troubleshooters оголошують повний і всеосяжний страйк. З цієї хвилини і до моменту поки не буде звільнено Сергія, ми блокуємо все, тотально все - сайти, мережі, роботу підприємств, оплату рахунків та повернення грошей! Ні один, чуєте ні один!, допис не буде оприлюднено на наших сторінках в соціальних мережах, ні одне відео не буде залито на Ютуб, ні одна звітність не буде здана до ДПІ! Ні одного коментаря ЗМІ, ні один трабл не буде шутерінг під час нашого страйку!
Повна блокада!
Стережиться, лиходії - ви всі будете відповідати за ваші ганебні випади та мерзенні інсинуації!
Свободу Сергію Крекеру!
Ведучій - Отаке звернення і отакі у нас невтішні новини - ми, на жаль, сьогодні залишилися без найтитулованішого експерта сьогоднішнього вечора.
Але програма продовжується і нам треба рухатися далі.
А далі у нас - Дмитро Папіженко, засновник та керівник ферми «BT.Enthusiast URS».
Ведучій - Дмитро, чуєте нас?
ДП - Так, чую. Добрий вечір.
Ведучій - Відразу хочу уточнити - у нас тут написано що ви «власник ферми». Тут помилки немає? Можливо таки «фірми»?
ДП - Ніт.
Ведучій - Зрозуміло. Тоді переходимо безпосередньо до теми нашого сьогоднішнього обговорення.
ДП - Тут нема чого особливо коментувати. Я завжди казав, кажу і далі буду казати : Лайф - АЦТОЙ, УРС - ФОРЕВЕР! А усі оці макаронники, лукумщики, а тепер іще і жабоїди - це все не наше, це нам не потрібно, УРС - ФОРЕВЕР!
Нам би тоді да і зараз би свого б рідного сальця да з часничком! Оце самий смак! Коротко кажучи: УРС - ФОРЕВЕР!
Ведучій - Вибачте, але ж УРС давно вже не існує?
ДП - Так, але ж і назви «Астеліт» вже нема, а передачу ви робите саме про неї? УРС - ФОРЕВЕР!
Ведучій - Ну що ж ваша позиція має право на життя, навіть напевно може викликати деякою мірою у когось повагу. Цілком можливо що з часом і УРС стане однією з наступних тем майбутніх передач. Дякуємо, що приєднувались до нас.
Наступний у нас - Роман Хомічук, Консультант на Радіоринку.
Ведучій - Добридень, пане Романе! Ви ознайомилися з документом? Що можете сказати?
РХ - Добрий! Так, переглянув і можу підтвердити що документ справжній - хоча я і бачу його вперше, але багато чув про нього. А загалом мені тут звичайно все зрозуміло - це ще одне підтвердження моєї концепції щодо корпоративної ДНК ТОВ «Лайфселл». Але ви теж повинні мене зрозуміти - мої думки на цей час настільки радикальні та фундаментальні
, яскраві та соковиті, рясні та розмаїті, іскрометні та свіжі, колоритні та образні, барвисті та мальовничі, метафоричні та різноманітні, розцвічені та енергійні, що озвучувати їх отут так просто в прямому ефірі було б трохи занадто. Тому якщо серед ваших глядачів знайдеться бодай один потенційний відчайдух, що готовий заплатити мені 50 євро прямо зараз, то я озвучу ці думки персонально для нього. Ну а якщо ні, то ні.
Ведучій - Ммммм... Це все?
РХ - Так, я кінчив.
Ведучій - Дякую, Романе.
Це був наш останній експерт на сьогодні, але ми ще не прощаємося. На останок ми вирішили провести маленьке соціологічне опитування - щодо популярності теми наших останніх передач. Наш кореспондент-стажер Олесь Сокиркин пішов на вулицю із першим самостійним завданням: звернутися до перших-ліпших перехожих з одним єдиним питанням. Дивимося як це було.
ОС - Так, осьо перший перехожий - ага, маше руками - не бажає спілкуватися. Йдемо далі.
ОС - А! Дівчино! Заждіть будь ласка - приділіть мені дві хвилини свого часу. Що? Та ні, ваш номер телефону мені не треба. Ааа, вас цікавить мій? Дівчино, та я ж на роботі. Дівчинооо! Та знаю, знаю я ваші «просто познайомимся». Сьогодні познайомимся, а завтра квартиру віддай та депозити діли навпіл. Так, дівчино, ідіть собі з Богом, бо я зараз поліцію викличу - за напад на журналіста! Дівчиноооооо!!!
....
Фухх, нарешті відірвався. До кого б звернутися?
О! Ось цей кремезний чолов'яга з портфелем - ну викапаний Ніро Вульф зі своїми 340 фунтами комбінації м'язів та сала.
ОС - Добридень, пане! Можу я Вас потурбувати на пару хвилин?
НВ - А ви часом не з ТЦК? Ні? Точно? З телебачення? То добре. Зараз я вашим глядачам усе тоді розповім. Ось дивиться у мене тут усі документи - оце моя ВЛК, оце заява до ВЛК, оце моя друга ВЛК, оце заява до ТЦК, оце до ВСП, оце знов до ТЦК, оце заява до заяви, оце сертифікат з Екселю, оце відозва на заяву, оце до ВПОРУПГУ, оце на досудове врегулювання спору, оце вже судове рішення, оце відповідь на відозву, оце окремо - офіційне здивування посадової особи моїми знаннями чинного законодавства.. Ну тут взагалі у мене повний портфель усіляких паперів. Я вже почав трохи втомлюватися їх носити - але це мене не зупинить! Я вима...
ОС - Вибачте, будь-л...
НВ - Ні-ні!! Ви послухайте! Я вимагаю негайно! чуєте мене? негайно, як тільки Путін оголосить нам війну, переатестувати мене на старшого лейтенант-капітана запасу, бо я ж все таки не остання людина був у держапараті і по чину, та й ранг маю чималий. А ці ухилянти та порушники військової присяги з отого неіснуючого ТЦК, що навіть ЕДРПОУ не має, відмовляють мені у майбутньому виконанні мого конституційному обов'язку! Але поки війну ще не проголосили, я їх всіх навчу виконувати норми Закону!
ОС - Так, так, все це дуже цікаво, але на жаль у нас інша тема передачі.
НВ - Що значить інша? По якому такому документу інша? А ну показуй мені будь-який нормативно-правовий акт, в розумінні Указу Президента "
Про державну реєстрацію нормативно-правових актів міністерств та інших органів виконавчої влади" та виданому на підставі цього Указу
Постанови КМУ від 28 грудня 1992 р. № 731.?
Не можеш? Я сьогодні ж складу заяву до суду! І до спілки журналістів! Куди побіг? Стояти! - я сказавв..аавв..аввввв....
...
ОС - Фух, ну шо тут скажеш. Це ж треба якось обережніше, а то виявляється тут всі якось, м'яко кажучи, трохи стурбовані чи навіть схиблені навкруги.
Ага! Осьо людина в мерчі з написом «ПАТ «Дружківський МашЗавод», трохи як не при собі та з розгубленим виглядом - маю надію що хоч цей спокійний та чіплятися не буде.
ОС - Чоловіче добрий, ви мені на одне питання не відповісте?
ЛМ - А чого ж ні? Давайте спробуємо - я вам зараз з радістю своїх пасіонарних висловлювань відсипл... хоча СТОП! заждіть - що це у вас мікрофон якийсь не такий? Не цілком фалічний? І камера округла?? А світильник та й взагалі бубликом??? Ну так і знав! Аха-ха-ха! Як же - одне питання! Знову саботаж, хуцпа та провокації цього вашого вагіноцентричного світу!! Я всі ваші ІПСО та рекурсії наскрізь бачу!!! В той час як більшість пенсіонерок, що підгодовують сусідів-одинаків, страждають від нестачі палива, ви он які колоди в очах тягаєте!!!! А ну йдіть геть звідси - мене вашою шизофрєногенною ціною за так просто не купити!!!!! І колоди негайно попиляти, поколоти та пороздавати пенсіонеркам!!!!!!
Краще б ви вже робили сюжет о фотозвіті про вивішану на інфодошці копію наказу Української Прем'єр-Ліги, ніж тут чинити наді мною психонасилля та всілякі маніпуляції проводити!!!!!!!
ОС - Тьху, знов не пощастило, ну як пороблено тут кимось. Може трохи далі пройти. О, оно пенсіонер на лавочці біля «Червоного маркету» прикорнув.
ОС - Діду, прокидайтеся - не спіть, а то замерзнете.
ПН - Та я і не сплю, синку, так сів перепочити та зовсім трохи прикемарив.
ОС - Зрозуміло. У мене до вас одне питання - ви програму про Астел дивилися?
ПН - Ой, хлопче, дивився. Якщо чесно, то я просто в ахххху... ну тобто емоційний фон у мене дуже так підскочив. Розумієте, пуфф... бачите, я осьо пакет «АСТЕЛ» і зараз навіть доношую. А після вашої передачі, як згадаю що цей мій пакет має таке пряме відношення до зародження цілої галузі, так зразу знову в аххху... ну тобто про фон я вже казав вам. А скільки ж я тих пакетів за ці 30 років зносив на дурняк. А зараз би міг їх штовхати і штовхати на ОЛХ за грубі гроші... Ох... гріхи наші тяжкі...
ОС - Дякую, шановний! Ви мене практично від звільнення врятували - я вже гадав що нормальних людей тут не зустріну.
Ведучій - Нуууу... Отаке у нас вийшло опитування. Що ж можемо зробити висновки - наша програма все ж таки має свого глядача, і точно сприяє покращенню емоційного стану. Але мабуть з соціологією нам надалі доведеться зав'язати поки що.
На цій оптимістичній ноті ми і закінчуємо наш сьогоднішній випуск.
Не перемикайтесь, далі буде цікаво...